«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Garanti BBVA Emekli Promosyonu Kampanyası

Garanti BBVA Emekli Promosyonu Kampanyası

garanti-bbva-emekli-promosyonu-kampanyası

Garanti BBVA emekli promosyonu ne kadar, Garanti BBVA ne kadar emekli promosyonu veriyor. Kampanya doğrultusunda kimler emekli promosyonu alabilir, kimler ne kadar emekli maaşı promosyonu alacak ve Garanti BBVA emekli promosyonu kampanyası detayları Garanti BBVA Ne Kadar Emekli Promosyonu Veriyor 2022

Garanti BBVA Emekli Promosyonu kampanyası düzenliyor. Garanti BBVA Emekli promosyonu kampanyası resmi web sitesi üzerinden de yayımladı. Son günlerde bütün bankalar emekli promosyonu kampanyası düzenlemeye başladı. Bugün ki haberimiz Garanti BBVA Emekli promosyonu kampanyası hakkında olacaktır. Garanti BBVA emekli promosyonu ne kadar, Garanti BBVA ne kadar emekli promosyonu veriyor. Kampanya doğrultusunda kimler emekli promosyonu alabilir, kimler ne kadar emekli maaşı promosyonu alacak ve Garanti BBVA emekli promosyonu kampanyası detayları hakkında aradaığınız bilgileri haberimizin devamında bulabilirsiniz.

Garanti BBVA Emekli Promosyonu 2022

Garanti BBVA Emekli Promosyonu; Yurdumuzun güzide bankalarından olan Garanti BBVA düzenlediği kampanya doğrultusunda emeklilere 7500 TL’ye kadar promosyon ödemesi yapıyor. Emekli vatandaşlarımız tarafından merak edilen husus ise ne kadar emekli maaşına ne kadar promosyon verildiğidir. Bütün bankalar emekli maaşlarının tutarı doğrultusunda promosyon ödemesi yapar. Ne kadar emekli maaşınız var ve ne kadar emekli promosyonu alabilirsiniz bu haberimizde bulabilirsiniz. Garanti BBVA Emekli promosyon oranları maaş tutarlarına göre şu şekilde gerçekleşmektedir.

Garanti BBVA Emekli Promosyonu Kampanyası 2022 / Garanti BBVA Emekli Promosyon Kampanyasına Kimler Katılım Sağlayabilir

Emekli maaşı 1500 TL ‘ye kadar olan emekli vatandaşlarımıza garanti BBVA 4850 TL promosyon ödemesi yapıyor. Emekli maaşı 1500 TL ile 2500 TL arasında olan kişilere ise 6000 TL promosyon ödemesi yapmaktadır. 2500 ve üzerinde maaş alanlar ise 7250 TL promosyon alırlar. Banka tarafından düzenlenen kampanyaya katılımlar ise sadece emekli kişiler tarafından yapılır. SGK emeklileri, Bağ-Kur emeklileri, Dul ve yetim aylığı alanlar ile emekli sandığı emeklileri kampanyaya katılım sağlayabilirler. Promosyon ödemesinden, 1 Ağustos- 31 Ağustos 2022 tarihleri arasında , gelir/aylıklarını üç yıl bankadan almayı taahhüt eden müşteriler yararlanırlar. Emekli Maaşı Promosyonu ödemesi için SGK’nın belirlemiş olduğu şartlar geçerlidir.

garanti-bbva-emekli-promosyonu
Garanti BBVA Ne Kadar Emekli Promosyonu Veiyor

Garanti BBVA Emekli Promosyon Kampanyasının Detayları 2022

Garanti BBVA emekli promosyonu kampanyasına katılım sağladıktan sonra Garant BBVA’nın bütün şubelerinde ve ATM’lerinden emekli maaşınızı alabilirsiniz. Emekli maaşınızı şubeden almak isterseniz nüfus cüzdanınızı yanınızda bulundurmalısınız. Hesaplarına birden fazla emekli maaşı yatan kişilerin promosyon talebinde bulunması halinde maaşlarının toplamı dikkate alınarak tek bir promosyon ödemesi yapılır. Emekli maaşı promosyon ödemeleri 3 iş günü içinde yapılır. Ancak emekli bankacılığı promosyon taahhüt namesi imzalandıktan sonra ilk maaşın yatması halinde 3 iş günün içinde promosyon ödemesi yapılır. Emekli bankacılığı promosyon taahhüt namesi imzalandıktan sonra taahhüt süresi boyunca maaş hesabı başka bir bankaya alınamaz ve taşınamaz.

Garanti BBVA Emekli Maaşı Taşıma Nasıl Yapılır? 2022

Garnti BBVA emekli promosyonu kampanyasına katılmanız için farklı bankalardan alıdığınız emekli maaşlarınızı garanti bbva’ya taşımanız gerekir. Garanti BBVA emekli maaşı taşıma işlemleri çok kolay ve hızlı yapılan işlemlerdir. E devlet şifreniz ile E devlet üzerinden Garanti BBVA şube ve ATM’lerinden başvuru yapabilirsiniz. Ayrıca Garanti BBVA Emekli maaşı taşıma işlemlerinizi garanti mobil şube ve garanti internet şube üzerinden de kolaylıkla yapabilirsiniz. Emekli maaşını Garanti BBVA’ya taşıma işlemleri hakkında çok daha detaylı bilgiler için verilen url’ye tıklayarak https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/emekli-maasini-garanti-bbvaya-tasima-2020/.html      çok daha detaylı bilgiler alabilirsiniz.

garanti bbva mobil şube  : https://www.garantibbva.com.tr/dijital-bankacilik/mobil-bankacilik

Garanti BBVA İletişim Hattı İle Emekli Promosyonu Başvurusu / Garanti BBVA İletişim Hattı İle Emekli Promosyonu Nasıl Öğrenilir

Garanti BBVA iletişim hattı 365 gün 7/24 aktif olarak hizmetler sağlıyor. Sizlerde bu hizmetlerden faydalanabilirsiniz. İletişim hattını arayarak Garanti BBVA Emekli promosyonu kampanyası doğrultusunda bilgi almak istediğinizi iletin. Banka müşterisi iseniz bilgi alarak promosyon tutarlarını öğrenebilirsiniz. Farklı banka müşterisi iseniz promosyon tutarlarını öğrenebilir ve emekli maaşı taşıma işlemleri için bilgiler alabilirsiniz.

Garanti BBVA iletişim hattını arayarak haberimizin konusu olan Garanti BBVA emekli promosyonu ne kadar, Garanti BBVA ne kadar emekli promosyonu veriyor. Kampanya doğrultusunda kimler emekli promosyonu alabilir, kimler ne kadar emekli maaşı promosyonu alacak ve Garanti BBVA emekli promosyonu kampanyası detayları hakkında en güncel bilgileri alabilirsiniz.

garanti bbva iletişim hattı : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/garanti-bankasi-musteri-hizmetleri-444-0-333/.html

 

 

 

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.