«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. İş Bankası Altın Hesabı Nasıl Açılır

İş Bankası Altın Hesabı Nasıl Açılır

İş Bankası Altın Hesabı Açma

İş Bankası Altın Hesabı Açma

İş Bankasının sizlere sağladığı vadeli ve vadesiz olan altın hesabından yararlana bilir bu sayede birikimlerinizi artıra bilir ve birikiminize birikimler katabilirsiniz.

İş Bankası altın hesabı açtığınızda sizlere çok yönlü yararlar sağlayacağını bilmelisiniz. İş Bankası altın hesabı açtığınız taktirde hem birikiminizi sıfır risk ile garantiye alıp hemde birikimlerinizi arttırmanız çok daha mümkün olacaktır. İş Bankasından altın hesabı açtırmanız dahilinde birikimlerinizi altın olarak değerlendirip istediğiniz zaman ise alım satım gerçekleştire bilir ve aynı zaman da nakde çevire bilmeniz mümkün olmaktadır. Siz değerli okuyucularımız da İş Bankasından vadeli ve vadesiz altın hesabı açarak birikimleriniz değerlendire bilirsiniz.

İş Bankası Altın Hesabı Nasıl Açılır

İş Bankasından vadeli veya vadesiz altın hesabı açmanız için öncelikle mutlak suretle İş Bankası’nda  TL hesabınızın olması gerekmektedir. Ayrıca buna istinaden internet bankacılığınızın da aktif halde bulunması gerekmektedir. Sizlerde İş banksının biri vadeli ve diğeri vadesiz olan altın hesabını bu şekilde kullana bileceksiniz. İki hesabı bulunan altın hesabı sayesinde sizlerde birikimlerinizi rahatlıkla değerlendire bilecek ve her iki hesabınızı da kullana bileceksiniz.  Vadesiz hesabınızdaki 1 gram 995/ 1000 saf altın ise 1 xau değerine eşit olarak kabul görmektedir. Size sunulan vadesiz altın hesabının 100.000 TL’si tasarruf mevduat sigortasına tabi tutulacak ve birikimleriniz garanti altına alınacaktır. Değerli okuyucularımız daha detaylı bilgi için bankanıza uğramanız ve bu olanaklardan yararlanmak istiyor iseniz daha net ve gerekli bilgiler banka personeli tarafında sizlere iletilecektir.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *