«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. 50.000 TL Ne Kadar Faiz Getirir

50.000 TL Ne Kadar Faiz Getirir

50.000 tl ye ne kadar faiz gelir www.finanshaberi.net

50 bin TL Ne Kadar Faiz Getirir? 2020

50 bin TL ne kadar faiz getirir? Günümüzde herkesin az çok bir miktar birikmiş sermayesi var ve insanların çoğu paralarını nerede değerlendirebilecekleri konusunda net bir bilgi sahibi değiller. Risksiz kazanç elde etmek isteyenlerin sayısının çokluğu gibi, risk alarak iyi kazançlar elde etmenin peşinde olan insanların sayısı da çok fazla. Bu yazıda sizlere, 50 bin TL tutarında birikmiş bir sermayeye sahip olan bireylerin, bu mevduattan ne kadar faiz geliri elde edebileceklerinden bahsedeceğiz.

 

Mevduat Faizi Nedir?

Mevduat faizi, risksiz bir şekilde elde edebileceğiniz en yüksek kazancı size ödeyen bir yatırım aracıdır. Paranızı mevduat faizine yatırdığınızda banka bu parayı sizin adınıza işleterek faiz geliri elde eder ve elde ettiği faiz gelirinin sizinle anlaştığı kısmını da size geri öder. Sistem tamamen bu şekilde ilerlemektedir.

 

Hangi Bankalar Faiz Ödüyor?

Mevduat faizi, mevduat toplama yetkisi olan bankalar tarafından ödenebilmektedir. Mevduat toplama yetkisi olan bankaların oranı günümüzde yüzde 90 civarındadır, yani anlayacağınız her 10 bankadan 9’u, mevcut birikmiş paranıza faiz ödeyebilmektedir.

 

Fibabanka 50.000 Bin TL Faiz Getirisi

50 bin TL ne kadar faiz getirir diye soruyorsanız, Fibabanka bu konuda iyi bir tercih olabilir. 50 bin TL mevduata sahipseniz, Fibabanka sizlere 336 TL tutarında bir faiz ödemesi yapabilir. Söz konusu banka 32 günlük vade çerçevesinde sizlere bu faiz tutarını ödeyebilmektedir, vade arttıkça faiz tutarının artacağını unutmayınız Söz konusu bankanın 32 günlük mevduat faizi ürünü için ödemekle yükümlü olduğu faiz oranı yüzde 9,00’dur.

 

ING Bank 50.000 Bin TL Faiz Getirisi

ING Bank’da en yüksek faizi ödeyebilen bankalar arasındadır. 50 bin TL ne kadar faiz getiri diye soruyorsanız, ING Bank bu konuda iyi bir tercih olabilir. Söz konusu banka 50 bin liralık bir mevduat için, 336 liralık bir faiz tutarını ödeyebilmektedir. Bankanın faiz oranı yüzde 9,00’dur.

 

Vakıfbank 50.000 Bin TL Faiz Getirisi

Vakıfbank, 50 bin TL mevduat için, 32 günlük vadede yüzde 8,40 oranında faiz ödemeyi kabul ediyor. Söz konusu bankanın 32 günlük faiz tutarı ise 312 TL. Paranızı Vakıfbank’ta değerlendirmeye karar verirseniz, 50 bin TL tutarındaki bir birikiminiz için 32 günlük vadede 312 liralık bir faiz ödemesi alacaksınız.

 

Halkbank 50.000 Bin TL Faiz Getirisi

Halkbank’ta en yüksek faiz ödemesi yapan bankalardan biridir. Söz konusu banka 32 günlük vade için yüzde 7,50 orandan faiz ödemesi yapıyor. Halkbank’a yatıracağınız 50 bin lira tutarındaki bir mevduattan aylık 280 TL net faiz getirisi elde edebiliyorsunuz.

 

Denizbank 50.000 Bin TL Faiz Getirisi

50 bin TL tutarında bir mevduata sahipseniz, söz konusu banka sizlere yüzde 7,00 oranından faiz ödemesi gerçekleştirebilir. 50 bin lirayı Denizbank’a yatırmanız durumunda 262 liralık bir faiz ödemesi alabilirsiniz. Söz konusu bankanın sizlere ödeyeceği 262 liralık faiz tutarı 32 günlük vade için geçerlidir.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *