«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Şekerbank Kredi Kartı Online Alışveriş Açma Kapama

Şekerbank Kredi Kartı Online Alışveriş Açma Kapama

Şekerbank Online alışveriş Açma Kapama

Şekerbank Online Alışveriş Açma Kapama / Şekerbank Kredi Kartı İnternetten Alışverişe Açma Kapama

 

Şekerbank oldukça önemli ve uzun yıllardır var olan bir bankadır. Birçok vadeli ve vadesiz ürünü olduğu gibi aynı zamanda bir de kredi kartı ürünü vardır. Kredi kartları için Şekerbank Online Alışveriş Açma Kapama hizmeti de banka genelinde sunulmaktadır. Bu hizmet dahilinde ortaya çıkan ve bununla birlikte kredi kartını online alışveriş sistemine açan ya da kapatan bir çalışma prensibine sahiptir. sizler de online alışveriş açma kapama konusu ile ilgili nasıl yapılacağını merak ediyorsanız, bu konuya ilişkin bilgi almak ve online alışverişe Şekerbank kredi kartınızı açma ve kapama yapmak istiyorsanız yazımızdan dilediğiniz zaman yararlanabilirsiniz.

Şekerbank Kredi Kartını İnternet Alışverişine Açma Kapama

 

Şekerbank Kredi Kartını İnternet Alışverişine Açma Kapama alanından yararlanabilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken birtakım adımlar söz konusudur. Bunun için sizler de kredi kartınız ile internetten alışveriş yapmak adına önemli çalışmalarda bulunabilirsiniz. Profesyonellik bu açıdan ele alındığı zaman oldukça önemlidir. Güvenlik önlemleri ile birleştirilmiş internet alışverişlerine kredi kartını açıp kapama eylemi, bu kart kullanıcıları kolay ve rahat bir yaşama sevk edecektir.

 

Şekerbank Online İşlemler

Şekerbank Mobil Uygulama Kullanılarak Online Alışveriş Açma / Kapama

Şekerbank mobil uygulamasını kullanarak kredi kartınızı online işlemlere açabilir ve kapatabilirsiniz. Öncelikle Şekerbank’ın müşterileri için geliştirmiş olduğu mobil uygulamayı cep telefonunuza veya tabletinize indirmeniz gerekiyor. Daha sonra kullanıcı adınız, şifrenizi veya müşteri numaranız, şifrenizi girerek sistemde size açılmış olan sayfaya erişim sağlıyorsunuz. Bu aşamadan sonra ana menüde yer alan kredi kartı işlemleri sekmesine tıklamalı, açılacak olan menüde kredi kartı ayarları sekmesine tıklayarak kartınızın ayarlarının yer aldığı sayfaya erişim sağlamalısınız. Kredi kartı ayarlar sekmesinde kredi kartınızla ilgili çok sayıda ayarlar butonu yer alıyor. Bu sekmeler içerisinden online işlemler sekmesine tıklayarak online işlemleri aktif hale getir butonuna tıklıyorsunuz. Bu işlemi yaptıktan sonra artık online işlemleri online alışverişte açılmış oluyor.

Şekerbank Web Sitesinden Online Alışveriş Açma / Kapama

 

Müşterilerine mobil uygulama dışında web sitesi aracılığı ile de kredi kartı online işlemler açma, kapama yetkisi veren Şekerbank bunun için müşterilerinden şu adamlar izlemesini istiyor.

l Şekerbank’ın resmi web sitesine tarayıcınız aracılığıyla tıklamalı, açılacak olan giriş sayfasından müşteri numaranız veya kimlik numaranız ile birlikte şifrenizi girerek ana sayfaya ulaşmalısınız.

l Ana sayfada menüde yer alan kredi kartı işlemleri sekmesine tıklayarak kredi kartı ile ilgili işlemleri yer aldığı menüde kart ayarları sekmesine tıklamalısınız.

l Kart ayarları sekmesinde yer alan online işlemleri sekmesine tıklayıp aktif – deaktif butonunu aktif hale getirmeli ve kaydetmelisiniz.

l Bu işlemden sonra kredi kartınızı online işlemlerde kullanabilirsiniz.

ŞekerBank Çağrı Merkezi Online Alışveriş Açma / Kapama

 

Profesyonel bir bankacılık sistemine sahip olan Şekerbank müşterilerine çağrı merkezi üzerinden de hizmet veriyor. Çağrı merkezi üzerinden erişim sağlamak için 0 850 222 78 78 numarasını arayarak müşteri temsilcisine ulaşmanız gerekiyor. Müşteri temsilcisine ulaştıktan sonra kredi kartınızı online işlemlere açmak istediğinizi söylemelisiniz. Bu işlemden sonra ilgili müşteri temsilcisi kredi kartı sayfasına erişerek ayarlar sayfasına ulaşım sağlıyor. Daha sonra sizden sesli onay almak için yapmak isteğiniz işlemi tekrarlıyor sizden evet veya hayır cevabı alıyor. Size sorulan kredi kartınızı online işlemlere açmak istiyor musunuz, sorusuna evet yanıtını verdiğinizde artık kredi kartınızı online işlemlerde kullanabilirsiniz. Hayır yanıtı verdiğinizde ise kredi kartınızı online işlemlere kapatmış oluyorsunuz.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *