«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Yapı Kredi Tekne Kredisi Başvurusu

Yapı Kredi Tekne Kredisi Başvurusu

yapı_kredi_tekne_kredisi

Yapı Kredi Tekne Kredisi

Yapı kredi tekne kredisi kampanyası hususunda bugün ki yazımızdan yararlanabilirsiniz. Deniz tutkunları için yapı kredi tekne kredisi kampanyası düzenliyor. Deniz tutkunu olanların banka tarafından sunulan yat kredisi ve tekne kredisi ile hayalleri gerçek oluyor.

Yapı kredi yat kredisi nasıl alınır, Yapı kredi tekne kredisi nasıl alınır, Yapı kredi tekne kredisi şartları nelerdir ve Yapı kredi tekne kredisi için istenilen evraklar hakkında merak ettiğiniz bilgiler haberimizin devamında yer alıyor.

Yapı Kredi Tekne Kredisi Nedir / Yapı Kredi Yat Kredisi Nasıl Alınır

Yapı kredi tekne kredisi nedir ve Yapı kredi yat kredisi nedir sorularınız için haberimizi okumaya devam ediniz. Yapı kredi tekne kredisi deniz tutkunları, balıkçılık tutkunları ve deniz sahillerinde ve koylarda tatil yapmak isteyenler için düzenlenen kredi türüdür.

Aynı zamanda Yapı kredi tekne kredisi, tekne üzerinden ticaret yapmak ve kazanç sağlayarak yatırım yapmak isteyenler için düzenlenen kredi türüdür. Yapı Kredi Yat Kredisi ise lükse düşkün denizin en güzel koylarında keyif yapmak isteyen hatta tatilini Yat ile yapmak isteyenler için düzenlenen kredi türü olmaktadır.

Yapı kredi Tekne kredisi ve Yapı Kredi Yat kredisi kullanarak tekne ve yat sahibi olunabilir. Tekne ve yat kredisi alarak ticaret veya yatırım yapılabilmektedir. Bankadan tekne kredisi alanların genel amacı balıkçılık işleri yapmak, tekne ile tur gezileri düzenlemek ve tekne kiralamak amaçlıdır. Yat kredisi için de aynı hususlar geçerlidir. Yat kredisi ve Tekne kredisi en yoğun ilgiyi kiralama şirketleri tarafından görüyor.

Yalnız kiralama şirketlerine küçük yatırımcılarda Tekne ve Yatlarını kiralayarak ticaretlerini yapıyorlar. Sizlerde Yapı kredi Yat kredisi ve Yapı kredi Tekne kredisi alarak kiralama sektöründe ticaret yapabilir ve kazançlarınızı yapmış olduğunuz yatırım ile yükseltebilirsiniz.

Yapı Kredi Tekne Kredisi Başvurusu Nasıl Yapılır ?

Yapı kredi tekne kredisi başvurusu nasıl yapılır ; Son zamanlarda en çok araştırılan tekne kredisi başvurusu bilgilerini bu başlık altında bulabilirsiniz. Söz konusu olan Tekne kredisi için başvurular sadece banka şubelerinden yapılıyor. Yanlız tekne Yapı kredi tekne kredisi başvurusu yapmak için sizlerden istenilen evrakları hazırlamanız gerekecektir.

Yapı kredi tekne kredisi başvurusu için gerekli evraklar nelerdir bilgilerini bir alt başlığımızda bulabilirsiniz. Dilerseniz Yapı kredi mobil şube üzerinden de gerekli bilgilere erişim sağlayabilirsiniz. Yapı kredi mobil şubeye girmek için url’ye tıklayınız https://www.yapikredi.com.tr/sinirsiz-bankacilik/mobil-bankacilik/yapi-kredi-mobil/

Yapı Kredi Tekne Kredisi Başvurusu İçin Gerekli Evraklar

Yapı kredisi tekne kredisi için başvuru yapmadan önce mutlak suretle aşşağıda belirtilen evrakları hazırlamanız gerekiyor. Tekne kredisi almak için evraklarınızı hazır etmeniz durumunda kredi işlemleriniz hızlanır. Yapı kredi tekne kredisi için gerekli evraklar, Yapı kredi tekne kredisi faiz oranları, Yapı kredi tekne kredisi başvurusu hakkında url’ye tıklayarak detaylı bilgiler alabilirsiniz. Yapı kredi tekne kredisi url : https://www.yapikredi.com.tr/bireysel-bankacilik/krediler/tekne-kredisi

Yapı kredi Tekne kredisi için Başvuru formu ile Müşteri talimatı

(Başvuru sahibi ve varsa kefilin) nüfus cüzdanı/ehliyet/pasaport fotokopisi

(Başvuru sahibi ve varsa kefilin) gelir belgesi

Yapı kredi Tekne kredisi için Ücretli çalışanların son maaş bordrosunun fotokopisi gerekir.

Yapı kredi Tekne kredisi için Serbest meslek sahiplerinden ise son vergi levhasının fotokopisi gerekir.

Noter Tasdikli İmza Sirküleri

Vergi Levhası ve fotokopisi

Emekliler için maaş cüzdanlarının fotokopisi

Kira geliri varsa tapu ve kira kontratı fotokopisi

Kişiye ait gayrimenkul ve araç ruhsat fotokopileri

Yeni tekne alımlarında ürünün faturasının olması.

Yapı Kredi tekne kredisi için 2. el tekne alımlarında ise liman başkanlığı huzurunda yapılmış olan satış belgesi ile yeni ruhsatname esas alınır.

Elektrik, su, doğalgaz, telefon gibi abonelik gerektiren bir hizmete ilişkin işlem tarihinden önceki 3 ay içinde ve müşterinin adına düzenlenmiş bir fatura aslı ya da son 3 ay süresince alınmış ikametgâh belgesi gerekir.

yapı_kredi_tekne_kredisi_başvurusu
Yapı Kredi Tekne Kredisi için gerekli evraklar

Yapı Kredi İletişim Hattı Bilgileri

Yapı kredi tekne kredisi hakkında iletişim hattı üzerinden bilgiler alabilirsiniz. Yapı kredi iletişim hattı 365 gün 7/24 aktif olarak hizmetler vermektedir. Bu hizmetlerden faydalanarak sizlerde iletişim hattı üzerinden Yapı kredi tekne kredisi nedir ve Yapı kredi tekne kredisi nasıl alınır bilgilerini alabilirsiniz. Ayrıca  Yapı kredi tekne kredisi faiz oranları, Yapı kredi tekne kredisi başvuru şartları ve Yapı kredi tekne kredisi başvuru evrakları için detaylı bilgileride öğrenebilirsiniz.

Yapı kredi iletişim hattı : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/yapikredi-musteri-hizmetleri-444-0-444-0850-222-0444/.html

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.