«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. QNB Finansbank 2020 Personel Alımı

QNB Finansbank 2020 Personel Alımı

Finansbank personel

QNB Finansbank 2020 Personel Alımları

QNB Finansbank, her sene olduğu gibi 2020 yılında da yetenekli ve kendini geliştirmek isteyen kişilere istihdam sağlamayı hedeflemektedir. Bunun üzerine farklı pozisyonlarda çok sayıda yeni personel alımı yapılacaktır. Alım yapılırken adayların ilgili pozisyona başvurabilmeleri için birtakım kriterler bulunacağı unutulmamalıdır. Banka tarafından sağlanan kriterleri taşıyan kişiler ilgili pozisyonlara başvurarak kariyerlerine QNB Finansbank bünyesine dahil olarak yeni bir yön verebileceklerdir.

İlgili pozisyonlara yerleşmeniz dahilinde QNB’nin güven veren ve yılların deneyimine dayanan iş ortamı ve profesyonel bilgi birikiminden yararlanabilecek olmanız şüphe götürmez bir gerçektir. QNB Finansbank, yalnızca istenen şartları taşıyan personelleri değil, aynı zamanda işini severek, özveriyle yapacak ve kendini geliştirmek için istekli kişileri tercih etmektedir.

QNB Finansbank 2020 Personel Alınacak Pozisyon

Mesleğiniz bankacılıkla çok yakından ilgili olmasa bile QNB Finansbank’ta 2020 yılında iş sahibi olabileceğiniz çok sayıda pozisyon vardır. Personel seçimi pozisyonlardaki ihtiyaca göre yapılacak olup, sene içerisinde farklı pozisyonlarda açık olması durumunda yeniden alım ilanı yayınlanabilir. Şimdilik QNB Finansbank 2020 personel alımı için müşteri temsilcisi, güvenlik görevlisi, satış danışmanı ve iç ve dış ticaret temsilcisi pozisyonlarına başvuru yapılabilir.

Her bir pozisyon için de taşınması ve uyulması beklenen kriterler değişiklik gösterebilir. Bu sebeple, başvurmayı düşündüğünüz birden fazla pozisyon olması durumunda şartları tüm detayları incelediğinizden emin olmalısınız. Pozisyon/ların kriterlerine uyduğunuzu tespit ettikten sonra başka tarafından uygulanacak sınava katılmanız gerekmektedir. Sınavdan geçer puan aldıktan sonra işe başlayabileceksiniz. Sınav başvuru aşamasına geçmeden önce QNB’nin personel alım pozisyonlarının şartlarına göz atarak uygun bir aday olup olmadığınıza bakabilirsiniz.

QNB Finansbank 2020 Personel Alım Şartları

QNB Finansbank tarafından personel alınacak olan müşteri temsilcisi, güvenlik görevlisi, satış danışmanı ve iç ve dış ticaret temsilcisi pozisyonları ile ilgilenmeniz durumunda bazı şartları taşıyor olmanız gerekmektedir. Bankanın yayınlamış olduğuna ilana göre başvuruda bulunacak adayların 28 yaşını geçmemiş olması önemlidir. Hangi pozisyonla ilgilendiğiniz fark etmeksizin düzgün bir diksiyonla konuşmanız beklenmektedir. Sadece bilgi, beceri ve sınav puanınız önemli olmayacaktır.

Aynı zamanda grup çalışmalarına yatkın olmanız, ekip içerisinde uyumlu çalışabiliyor olmanız gerekir. İşini severek yapmak QNB’nin en çok önem verdiği iş yaklaşımlarından biridir. Dolayısıyla banka bünyesine yeni personeller eklerken de bu kriteri göz önünde bulundurmaktadır. Özellikle müşteri ve satış danışmanlığı pozisyonları için daha önemli olsa da, genel olarak karşınızdaki insanı ikna etme becerinizin bulunmasına dikkat edilir. Savunduğunuz konularda ısrarcı olabilmeli, insanlarla iyi ve olumlu ilişkiler kurabilmelisiniz. Erkek adayların vatani görevini tamamlamış olmalarına da dikkat edilmektedir.

QNB Finansbank 2020 Personel Alımı Sınav Tarihleri ve Başvurusu

QNB Finansbank 2020 yılı için personel alımı sınav tarihlerini henüz açıklamamıştır. Ancak başvurular İŞKUR üzerinden alınmaktadır. Yeni pozisyon ihtiyaçları oluştukça başvuru ilanları yenilenmekte olup yeni ilanlar için İŞKUR’un sayfasını sık sık takip etmekte yarar vardır.

Başvuru ücreti belirsiz olmakla birlikte Türkiye’deki bankaların personel alım sınavı için başvuru ücretleri 50-150 TL arasında değişmektedir. Fiyatların 2019 olduğu gibi 2020 senesinde yapılacak banka personel sınavları için de benzer olması beklenmektedir.

QNB Finansbank’ın personel alım sınavlarına girebilmek için belirtilen şart ve koşulları taşıyor olmanız ve en az lise dengi bir okuldan mezun olmanız yeterlidir. Ayrıca henüz üniversiteden mezun olmamış öğrenciler ve yeni mezun kişiler de profesyonel iş yaşamına adım atmadan önce QNB bünyesinde staj yapabilirler. Staj yapabileceğiniz farklı kadro ve departmanları görmek için bankanın resmi web sitesinde ‘Ailemize Katılın’ kategorisi altındaki ‘Yeni Mezun ve Öğrenciler’ kısmını inceleyebilirsiniz.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *