«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Vakıf Katılım Çalışma Saatleri 2020

Vakıf Katılım Çalışma Saatleri 2020

VK

Vakıf Katılım Bankası Çalışma Saatleri 2020

Vakıf katılım bankacılığı ile mal ve hizmetler ile birlikte mal veya hizmetin her paraya karşılık geldiğini bununla birlikte kar ve zarar ortaklığının oluşturduğu bir bankacılık sistemi olmaktadır.
Vakıf katılım bankacılığı faaliyetlerine 1985 yılında başlamış olup faizsiz bankacılık prensibine göre başarılı bir işleyiş göstermiştir. Vakıf katılım bankasının gücü oldukça artış göstermiştir ve bu sadece ülkemiz için geçerli değildir. Vakıf katılım bankasının tercih edilme sebebi ise dini etkenler ve hizmet kalitesidir. Vakıf müşterilerine sıkı şekilde takip ettiği konulardan birisi ise çalışma saatleri oluyor. Tüm Vakıf müşterileri de bu saatleri göz önünde bulundurarak istedikleri hizmetten istedikleri an yararlanabilir. Geleneksel bankalardan ayıran katılım bankacılığı sistemi ile bu sistemde ve sektörde yerini koruyarak sürekli olarak müşteri portföyünü geliştirmeye yönelik hareketler etmektedir. Vakıf katılım bankacılık sektöründe öncü bir durumda yer alarak herkesin tercih ettiği bir bankadır.

Vakıf Katılım Saat Kaçta Açılıyor Kaçta Kapanıyor 2020

Vakıf Katılım Bankası İlk olarak 25 Haziran 2015 tarihinde anonim şirket olarak karşımıza çıkmaktadır. Ancak belli bir süre sonra 2016 tarihinde faaliyet iznini alarak günümüze kadar hizmetlerine en iyi şekilde devam etmeyi sürdürmektedir. Katılım bankacılığı sektöründe en son oluşturulan Vakıf katılım bankacılığı en geç bankacılık olarak adlandırılmaktadır. En son oluşturulan katılım bankacılığı olmasına rağmen sunduğu kaliteli hizmetler ile diğer bankaları geride bırakarak öncü bir durumda yer almaktadır. Vakıf katılım bankaları ve dijital bankacılık üzerinden çeşitli hizmetler sunan bu banka işlemlerini kolaylıkla tek ile halletmek mümkün. Ancak bankacılık işlemlerinden yararlanmak için çalışma saatlerini bilmenizde fayda var.
Vakıf Katılım Bankası hafta içi her gün çalışma saatleri 09.00 olduğu an başlamaktadır. Sabah mesaisi saat 12.30’ta sona ermektedir. Daha sonra ise 12.30 ile 13.30 saatler arasında 1 saatlik öğle tatili bulunmaktadır, bu saatler bünyesinde banka hizmet vermemektedir. Daha sonra öyle tatilinin bitmesiyle çalışma saatleri 13.30 olduğu an ikinci mesai başlamaktadır. Bu mesai 17.00’da sonlanmaktadır.
Vakıf katılım bankaları hakkında sorulan diğer sorulardan birisi hafta sonu hizmet verip vermediği konusudur. Çünkü bilindiği gibi bazı banka şubeleri cumartesi günleri hizmet vermektedir. Ancak bu durum Vakıf Katılım Bankası için geçerli değildir. Vakıf Katılım Bankası cumartesi ve Pazar günleri hizmet vermemektedir hizmetlerden yararlanabilmek için pazartesi gününü beklemeniz gerekiyor. Ancak beklemeyeceğiniz kadar acil bir işleminiz bulunuyor ise bunu mobil bankacılık ya da müşteri hizmetleri tarafından halledebilirsiniz.

Vakıf Katılım Bankası Bayramlarda Açık Mı? 2020

Vakıf katılım bankası Ramazan bayramı ve kurban bayramı yani dini bayramlarda sadece ilk 2 gün hizmet vermemektedir. Ardından ise hizmetine devam eder. Bununla birlikte 1 Ocak, 1 Mayıs, 15 Temmuz, 19 Mayıs, 23 Nisan, 30 Ağustos ve 29 Ekim gibi milli bayramlarda yani resmi tatillerde de bir gün hizmetine ara vermektedir.
Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *