«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Yapı Kredi İnternet Şifresi Alma

Yapı Kredi İnternet Şifresi Alma

yapı kredi internet şifresi

Yapı Kredi Bankası İnternet Bankacılığı Şifre Alma İşlemleri

Yapı Kredi Bankası İnternet Bankacılığı Şifre Alma işlemi, Yapı Kredi Bankası kullanan kişilerin hayatını kolaylaştırmaktadır. Kullanıcılar şifre alarak internet bankacılığını ve mobil bankacılığı kullanmaya başlamaktadır. Aynı şifre ile hem internet bankacılığında hem de dijital uygulama platformunda giriş yapıp, bankacılık işlemlerini kullanarak kar elde etmektedir. Hem zamandan hem de paradan tasarruf sağlamanın yolu internet bankacılığı kullanmaktır. Çünkü şubeden ya da ATM den yapılan bir işlem sonucunda alınan hesap işletim ücreti her zaman internet bankacılığından daha fazladır. Bunun yanında Yapı Kredi Bankası müşterileri, şubelere giderek hem zamandan hem de maddi olarak daha fazla emek harcamaktadır.  Sizler de Yapı Kredi Bankası müşterisi iseniz, internetin sunmuş olduğu avantajlı yaklaşımdan ötürü Yapı Kredi Bankası İnternet Bankacılığı Şifre Alma işlemi gerçekleştirip,  anında internet bankacılığı kullanmaya başlayabilirsiniz. Bu sayede kampanyalar ve fırsatlardan yararlanabilirsiniz.

Yapı Kredi Bankası İnternet Bankacılığı Şifre Alma Nasıl Yapılır?

Yapı Kredi müşterileri Yapı Kredi Bankası İnternet Bankacılığını kullanmak için Yapı Kredi Bankası İnternet Bankacılığı Şifre Alma Nasıl Yapılır? konusunda detaylı bir bilgiye sahip olmak istemektedir. Bu sayede kendilerine özel şifre alabilir ve internet bankacılığını kullanmanın avantajlarını yaşayabilirler. Sizler de Yapı Kredi Bankası müşterisiyseniz ve internet bankacılığı şifresi alımı hakkında bilgi sahibi olmak istiyorsanız makalemizden yararlanabilir ve Yapı kredi internet Bankacılığına dair şifre alımı yaparak aktif bir şekilde sistemi kolaylıkla kullanabilirsiniz.

Yapı Kredi İnternet Şubesi Şifre Alma

Yapı Kredi İnternet Şubesi Şifre Alma işlemleri ve bu alınan şifrenin değiştirilmesi oldukça kolay yapılmaktadır.  Yapı Kredi Bankası İnternet şubesi her banka gibi hizmet vermektedir. Bu sayede internet şubesini kullanmak isteyen müşteriler kolay olması ve pratik olması açısından bunu tercih etmektedir.  Yapı kredi İnternet Şubesi şifresi “Tek Şifre” adı altında alınmaktadır.

Yapı Kredi İnternet Şubesi Şifre Alma işlemleri birçok farklı yoldan yapılmaktadır. Bununla ilgili bilgiyi aşağıdaki listede bulabilirsiniz.

  1. İnternet Şubesi ile Şifre Alma

İnternet şifresi alabilmek için internet şubesini tercih edebilirsiniz. Bunun için Yapı Kredi Bankası’ nın resmi internet adresine giriş yaparak sayfanın sağ üst kısmında Şifre Al butonunu tıklayarak şifre alım işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz. Bu sayede Yapı Kredi İnternet Şubesi şifre belirleme işlemini kişisel bilgilerinizi ve kart bilgilerinizi girerek yapabilirsiniz. Şifre alma işlemini 1 dakika içinde gerçekleştirebilirsiniz. Aldıktan sonra anında aynı platform üzerinden de kullanabilirsiniz.

  1. ATM Aracılığı İle Şifre Alma

Size en yakın Yapı Kredi Bankası ATM’sine giderek “Kullanıcı İşlemleri / Başvuru İşlemleri” kısmına giriş yapabilirsiniz. Buradan Kullanıcı işlemleri kısmını seçmeniz gerekmektedir. İnternet Mobil Şube Başvurusu işlemine giriş yaparak Şifre alma işlemini hemen bir dakika içerisinde yapabilirsiniz. ATM kartınız ile giriş yaptığınız için sizden ekstra bilgi istenemeyecektir. Burada sadece şifre alımı yapmanız yeterlidir.

  1. Mobil Bankacılık Yöntemi İle Şifre Alma

Mobil bankacılık şifresi aynı zamanda Yapı Kredi İnternet Bankacılığı şifresidir. Bu nedenle internet şubesinde şifre alım işlemleri gerçekleştirilebildiği gibi, mobil bankacılık üzerinden de indirilen Yapı Kredi uygulamasından Yapı Kredi İnternet Şubesi Şifre Alma işlemi gerçekleştirilecektir.  İndirilen uygulama kapsamında ana ekranda çıkan şifre al işlemi ile şifrenizi kişisel bilgilerinizi girdikten sonra alabilirsiniz.

  1. Müşteri Hizmetleri Yöntemi ile Şifre Alma
  1. 0 444 telefon numarası Yapı Kredi Müşteri Hizmetleri’ ne aittir. Bu telefon numarasını arayarak Yapı Kredi Tek şifre adı altında internet şubesi şifrenizi alabilirsiniz. Müşteri Hizmetlerini aradıktan sonra Tek Şifre alımına yönlendirilmeniz gerekmektedir. İlgili yere ulaştıktan sonra size bilgi verilecek ve cep telefonunuza yeni tek kullanımlık şifreniz gönderilecektir. Bu şifrenin süresi 7 gün olarak belirlenmiştir. 7 gün içerisinde Yapı Kredi Bankası internet şubesinden ya da mobil şubeden bu tek kullanımlık şifre ve kendi TC kimlik numaranız ile giriş yapmanız ve ilgili şifreyi değiştirmeniz gerekmektedir. Değiştirdiğiniz şifrenin kullanım ömrünü siz belirleyebilirsiniz. 3, 6 , 9 aylık şifre yenileme periyotları bulunmaktadır.  Eğer bu süre zarfında şifre değiştirme işlemi yapmazsanız bir haftanın sonun tek şifreniz bloke olur. Siz de şifre yenileme işlemi yapmak zorunda kalırsınız.
  1. Yapı Kredi Banka Şubesi Yöntemi ile Şifre Alma

Size en yakın olan Yapı Kredi Şubesine giderek tek şifre alma işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Şubeden size verilecek olan şifreyi internet bankacılığında ya da mobil bankacılıkta tıpkı Müşteri hizmetlerinden alınan şifre gibi bir hafta içerisinde değiştirme zorunluluğunuz bulunmaktadır. Aksi takdirde bir haftanın sonunda şifreniz bloke olacaktır.

Yapı Kredi İnternet Bankacılığı Şifre Yenileme

Yapı Kredi İnternet Bankacılığı Şifre Yenileme işlemi aldığınız Yapı Kredi Tek şifrenin yenilenmesini içermektedir. Bunun için tıpkı şifre alma işlemlerinde olduğu gibi birçok yolu deneyerek şifre yenileme işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz.

Şifrenizi unuttuğunuz zaman ya da tek şifreniz bloke olduğu zaman şifre yenileme işlemi yapabilirsiniz. Ayrıca Yapı Kredi internet bankasına giriş yaparak şifre yenileme periyodunu belirlemeniz gerekmektedir. Sizin belirleyeceğiniz bir süre içerisinde 3 ay, 6 ay ya da 9 ay gibi bir sürede oluşturduğunuz tek şifre güvenlik işlemleri nedeni ile zamanı dolduğunda bloke olacaktır. Bloke olan şifreyi yenilemeniz gerekmektedir.

İnternet Şubesi yolu ile şifre yenileme işlemi gerçekleştirmek için, Yapı Kredi İnternet sitesine giriş yapmanız gerekmektedir.  Sağ üst tarafta Şifremi Unuttum / Şifre Yenile kısmını işaretleyerek ilgili sorulara eksiksiz ve tam cevap vermeniz halinde Yapı Kredi İnternet Bankacılığı Şifre Yenileme işlemi yapabilirsiniz. Bir başka yöntem olarak da mobil şube, ATM, müşteri hizmetlerine bağlanarak tıpkı ilk kez şifre alma işlemi gerçekleştiriyor gibi şifre yenileme işleminizi de yapabilirsiniz.

 

Yapı Kredi Mobil Bankacılık Ücretleri

Yapı Kredi Mobil bankacılık işlemlerini kullanarak şubeden yapılması gereken işleri anında gerçekleştirebilirsiniz. EFT işlemleri, havale işlemleri, para transferleri ve fatura ödeme işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz.  Bunun yanında kredi başvurusu ve kredi kartı başvurusuna da Yapı Kredi Mobil bankacılık üzerinden başvuru yapabilirsiniz. Bun un için ekstra şubeye ya da ATM ye gitmenize gerek kalmaz. İnternet şubesinden yapabileceğiniz bütün işleri Yapı Kredi Mobil Bankacılık işlemlerinden de yapabilirsiniz.

Yapı Kredi Mobil Bankacılık hem IOS hem de android uygulamalarında bulunan, telefon ya da tablete ücretsiz olarak indirilebilen bir uygulamadır. Uygulamanın hem indirilmesi hem de kullanılması ücretsiz olmaktadır. Bu kapsamda Yapı Kredi Mobil Bankacılık Ücretleri üzerinden değerlendirirsek eğer, uygulama tamamen ücretsizdir. Yapı Kredi Mobil Bankacılık şifre işlemleri için internet şubesi şifrenizi kullanabilirsiniz. Bunun için ayrıca şifre almanıza gerek yoktur. Hesap numaranız ve şifreniz internet şubesi giriş işlemleri ile aynıdır. Şifre alma ve şifre yenileme işlemleri de tamamen ücretsiz yapılmaktadır. Bu sayede kullanıcılar gün içinde birkaç kez giriş yapabilir ve finansal durumlarını kolaylıkla kontrol edebilirler.

Uygulama içerisinde Yapı Kredi Mobil Bankacılık Ücretleri kapsamında EFT ücretleri bankacılık politikaları gereğince 5 TL ile 15 TL arasında transfer ücretinin miktarına göre değişim göstermektedir. Yapı Kredi Bankasına ait başka bir hesaba havale de ücretsiz olarak yapılmaktadır.

Bütün bankacılık işlemlerinize dair sizler de Yapı Kredi Mobil bankacılık kullanabilirsiniz. Çünkü bankacılık sisteminde ücrete tabi olan işlemler şubeden daha uygun fiyata işlem ücreti ile karşılanmaktadır.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *