«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Ziraat Bankası İnternet Şubesi Şifre Alma

Ziraat Bankası İnternet Şubesi Şifre Alma

ZZZZZZ

Ziraat Bankası İnternet Şubesi Şifre Alma İşlemleri

Ziraat Bankası internet Şubesi kullanmak, şubeye gitmek ya da işlemleri ATM’ den yapmaktan çok daha karlıdır. İnternet şubesini kullananlara özel olarak geliştirilen faiz oranları bulunmaktadır. Ayrıca internet şubesi ve mobil bankacılığa özel fırsat ve kampanyalardan da yararlanarak sosyal hayatınızda da kazançlı konuma gelebilirsiniz.

Ziraat Bankası İnternet Şubesi İşlemleri; ek hesap açma, hesap kapatma, Havale işlemleri ve EFT işlemleri ile para transferlerinde bulunma işlerini kapsamaktadır. İnternet bankacılığından anında başvuru sayesinde kredi kartı, avans hesap ya da kredi başvurularında bulunma, vadeli hesap açma, döviz ya da altın hesabı oluşturup bu hesapları günlük olarak internet şubesinden takip edebilme şansı yaratır. Kredi kartı ekstrelerini ücretsiz olarak kontrol edebilirsiniz. Kredi çekmek için kredi risk raporunuzu öğrenebilirsiniz. İnternet bankacılığına dair, şubeden yapılması gereken tüm işlemleri gerçekleştirebilirsiniz. Bankacılık işlemlerinizi internet şubesini kullanarak yapmanız sizlere hız ve zaman kazandırır. Bunun için de yapmanız gereken birtakım adımlar ve uygulamalar bulunmaktadır. Sizler de Ziraat Bankası hesabı açarak ve internet bankacılığında Ziraat Bankası hesabı oluşturabilirsiniz. Bu hesaba dair, Ziraat Bankası İnternet Bankacılığı Şifre Alma işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz.

Ziraat Bankası İnternet Bankacılığı Şifre Alma Nasıl Yapılır?

Ziraat Bankası’nda hesabı bulunan kişiler, hesaplarını yönetmek amacıyla internet bankacılığı kullanmak istemektedir. Bununla beraber de Ziraat Bankası İnternet Bankacılığı Şifre Alma Nasıl Yapılır? konusunda soru işaretleri bulunmaktadır. Bizler de İnternet Bankacılığı kullanmak isteyen Ziraat Bankası müşterilerine özel olarak Ziraat Bankası İnternet Bankacılığı Şifre Alma Nasıl Yapılır? konusuna değinmiş bulunuyoruz. Bu sayede kullanıcılar her gün almış oldukları şifreler ile adım adım hesaplarını kontrol edebilir, yeni bankacılık işlemleri yapabilir. Üstelik Ziraat Bankası İnternet Bankacılığı’ nı kullanırken, bankanın kişilere özel olarak sağladığı kampanya ve fırsatlardan da yararlanmış olur. Her aya, özel güne ya da haftaya özel şekilde Ziraat Bankası’ nın kişilere özel olarak kampanya ve fırsat imkanları olmaktadır. Çeşitli yerlerde indirim kuponu, bedava telefon dakikaları, EFT veya diğer ödemelerde yapılacak indirim kampanyaları gibi seçenekleri Ziraat Bankası internet Bankacılığı’ nı kullanarak sağlayabilirsiniz.

Ziraat Bankası İnternet Bankacılığı Şifre Yenileme

Ziraat Bankası İnternet Bankacılığını kullanıyorsanız hesap numarası ve şifre alma işlemlerini bir kez yapmanız gerekmektedir. Bir kez oluşturduğunuz şifre ile dilediğiniz zaman internet bankacılığını kullanabilirsiniz. Fakat bazı durumlarda kişiler oluşturdukları şifreleri unutabilmektedir. Bunun yanı sıra üç kez yanlış şifre girilmesi durumunda internet bankacılık şifresi bloke konuma gelebilmektedir. Ayrıca kişiler unutmasa bile her bankanın kullanıcıların oluşturduğu talimatlar doğrultusunda 3, 6, 9, 12 ay gibi şifre değiştirme periyotları bulunmaktadır. Bunun amacı Ziraat Bankası müşterilerinin internet bankacılığı hizmetlerini güvenilir şekilde kullanması ile alakalıdır. Bu işlemleri de ancak Ziraat Bankası İnternet Bankacılığı Şifre Yenileme ile gerçekleştirebilirsiniz.

Eğer yukarıda bahsedilen durumlardan herhangi birini yaşıyor ve internet şifresini yenilemeye çalışıyorsanız yapmanız gereken ilk iş Ziraat Bankası internet şubesi’ nin resmi sitesini açarak hesap sayfanıza girmektir. Burada hesaba giriş işlemlerinin sol altında “şifremi unuttum” bölümü yer almaktadır. Burayı tıkladığınız zaman karşınıza açılan ekranda dört aşamalı olarak bir güvenlik duvarı çıkacaktır. Kişisel Bilgiler, Güvenlik Bilgileri, Doğrulama Şifresi ve Şifre Oluşturma” adımlarını tek tek doğru ve eksiksiz doldurmanız halinde sistem sizin yeni şifre oluşturmanıza izin verecektir. Bu sayede her şifrenizi unuttuğunuzda ya da her yeni şifre yenileme periyodunda ücretsiz olarak bu adımları kullanabilirsiniz.

Ziraat Bankasında, şifre almak, şifre yenilemek, internet bankacılığı hesabı kullanmak oldukça pratik ve kolaydır.

Ziraat Bankası İnternet Şubesi Şifre Alma

Ziraat Bankası İnternet Şubesi Şifre Alma işlemleri oldukça basittir. Bu sayede sizler de şubeye gitmeden bankacılık işlemlerinizi internet şubesini kullanarak yapabilirsiniz. Hem sıra bekleme zahmetinden kurtulursunuz hem de işlerinizi hızlı ve pratik şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Bankaya gitmek ve orada beklemekle geçen zamanınız da size kalmış olur. Hem zamandan hem de emekten kolaylıkla tasarruf gerçekleştirebilirsiniz. Bunun için öncelikli olarak bir Ziraat Bankası hesabınızın olması gerekmektedir. Her Ziraat Bankası hesabı olan kişi, Ziraat Bankası İnternet şubesi işlemlerini kullanabilir. Ziraat Bankası Hesap numarası ve TC kimlik numaranız ile sizler de Ziraat Bankası İnternet Şubesi Şifre Alma işlemlerinizi adım adım ve kolay bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

Ziraat Bankası İnternet Şubesi’ ne giriş yapabilmek adına sizin belirleyeceğiniz bir şifrenizin olması gerekmektedir.  Ziraat Bankası İnternet Şubesinde hem sizin belirlediğiniz şifre kullanılır. Hem de telefonunuza gelen ve herkese farklı olarak zaman ayarlı gönderilen tek kullanımlık şifre bulunmaktadır. Bu sayede hesabınız iki adet şifre ile korunmuş olur. Bu durum şifrenizi bilen bir kişinin de sizin hesabınızı kullanmamasına yönelik atılmış bir güvenlik önlemidir.

Ziraat Bankası İnternet Bankacılığı Şifre Alma işlemleri için öncelikli olarak Ziraat Bankası’ nın resmi internet sayfasına giriş yapmanız gerekmektedir.  İnternet adresinin sağ üst köşesinde yer alan Bireysel ya da Kurumsal linklerinden size ait olanını tıklayarak şifre alma adımına başlamanız gerekmektedir. Eğer dijital bankacılığı ilk kez kullanacaksanız “Dijital Bankacılık Müşterisi Olmak İçin Hemen Başvur” ibaresine giriş yaparak, o kanaldan adımları izleyip hem hesap numarası hem de müşteri şifresi oluşturarak internet bankacılığını kullanabilirsiniz. TC kimlik numaranız, cep telefonunuzun başında 0 olmadan numarası, doğum tarihiniz gibi kişisel bilgilerinizin doğru olması halinde sistem sizin şifre alma işlemleri için adım adım ilerlemenize izin verecektir.  Şifrenizi belirledikten sonra da telefonunuza gelecek onay kodu ile birlikte şifre alma işleminiz tamamlanacaktır. Oldukça basit ve pratik bir yol olarak ilk kez şifre almak isteyenlerin Bireysel internet bankacılığı ya da kurumsal internet bankacılığı fark etmeksizin aynı adımlar ile şifre alma gerçekleştireceğinizi bilmeniz gerekmektedir.

Ziraat Bankası Mobil Bankacılık Ücretleri

Ziraat Bankası Mobil Bankacılık Ücretleri internet şubesi ile aynıdır. İnternet şubesinden ya da mobil bankacılık üzerinden yapmış olduğunuz işlemlerde daha az ücret ödersiniz. Fakat şubeden ya da ATM den aynı işlemleri yaptığınız zaman daha fazla ücret ödersiniz. Bu hizmet bedeli olarak daha fazla ücret çıkan bir işlemdir. Ayrıca şubeye ya da ATM’ ye kadar da yorulmuş olursunuz. Bu nedenle Ziraat Bankası Mobil Bankacılık işlemlerini kullanmanızı tavsiye ederiz.

Ziraat Bankası Mobil Bankacılık işlemleri için tablet ya da telefonlarınıza Ziraat Bankası Mobil uygulamasını indirmeniz gerekmektedir. İndirme işlemi için ve uygulamayı kullanma işlemleri için sizden herhangi bir ücret talep edilmemektedir. Mobil bankacılık işlemleri içerisinde kullandığınız banka işlemleriniz ücrete tabidir.

Ziraat Bankası Mobil Bankacılık Ücretleri kapsamında incelemeye aldığımızda havale ücretlerinin olmadığı görülmektedir. Ziraat Bankasına ait bir hesabınızdan başka bir Ziraat Bankası hesabına yapılan para transferlerinde işlem ücreti alınmamaktadır. EFT ücretleri, yapılırken hafta içi saat 15.15’ e kadar olan EFT ücretleri başka, 15.15’ten sonra yapılan EFT ücretlerinde ise başka tutarlar alınmaktadır. Bu tutar sabit miktar olmayıp, EFT yapılacak olan paranın miktarına uygun şekilde yüzdelik komisyon artışı ile belirlenmektedir.  Bu nedenle en düşük 3.75 ile en fazla 15 TL ye kadar olan rakamlar arasında göndereceğiniz EFT miktarına bağlı olarak değişim mevcuttur. Kredi kartı ödemeleri, eğer Ziraat Bankası’na aitse gene hiçbir ücret alınmamaktadır. Fakat diğer bankalarla çalışan; kredi kartı, doğalgaz, su, elektrik, şans oyunları vb. ödemeler EFT ücretleri gibi yatırılan tutarın yüzdelik dilimine bağlı olarak değişkenlik göstermektedir.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *