«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. CEPTETEB Mobil Temassız Ödeme Nasıl Yapılır

CEPTETEB Mobil Temassız Ödeme Nasıl Yapılır

Cepteteb mobil temassız ödeme kapatma

TEB Mobil Temassız Ödeme / CEPTETEB Mobil Temassız Ödeme

Mobil temassız ödeme ile alışveriş yapmak bütün kart sahipleri için , güvenli hızlı, pratik ve hijyenik olacaktır. Sizlerde CEPTETEB kullanıcısı olarak kredi kartınızı mobil telefonlarınıza tanımlayarak mobil temassız ödeme ile alışveriş yapabilirsiniz. Ayrıca CEPTETEB Mobil temassız ödeme özelliğinin avantajlarından faydalanmış olursunuz.

CEPTETEB Mobil Temassız ödeme nedir, CEPTETEB Mobil temassız ödeme nasıl yapılır, Teb mobil temassız ödeme özelliği nasıl açılır ve CEPTETEB mobil temassız ödeme açma kapama işlemi nasıl yapılır sorularının cevapları haberimizin devamında bulunmaktadır.

CEPTETEB Mobil Temassız Ödeme Nedir / TEB Mobil Temassız Ödeme Nedir

CEPTETEB Mobil temassız ödeme özelliği gelişen teknoloji ile hayatımıza girmiştir. Teknolojinin kredi kartı ve banka kartı kullanıcılarına sağladığı güvenli, pratik ve hijyen içinde alışveriş yapma özelliğidir. CEPTETEB mobil temassız ödeme uygulaması ile sizlerde ödemelerinizi hiç bir temas olmadan yapabilirsiniz.

Mobil temassız ödeme kredi kartı kullanımınızı mobil telefonlar ile yapmamızı sağlamaktadır. Mobil temassız ödeme özelliği NFC uyumlu akıllı mobil telefonlarda kullanılır. Kredi kartınızı mobil uygulama üzerinden mobil cihazlara tanımlayarak ödeme yapmamızı sağlamaktadır.

CEPTETEB mobil temassız ödeme özelliği kredi kartınız yanınızda olmasada alıveriş yapma imkanını sizlere sunan mobil uygulamadır. CEPTETEB Mobil Temassız Ödeme özelliği ile kredi kartınızı yanınızda taşımanıza gerek kalmadan temassız POS cihazlarından ödemenizi cep telefonunuzla yapabilirsiniz.

TEB Mobil Temassız Ödeme Açma / CEPTETEB Mobil Temassız Ödeme Açma

CEPTETEB Mobil temassız ödeme özelliğini aktif etmek için Android 4.4 ve üzeri işletim sistemli ayrıca NFC destetekli mobil telefonunuzun olması gerekir. Google Play’den Cepteteb uygulamasını akıllı telefonlarınıza indirmelisiniz. Uygulamayı indirdikten sonra yapmanız gereken işlem Cepteteb Mobil üzerinden Ödemeler>Mobil Temassız Ödemeler menüsünü seçmelisiniz.  Mobil temassız ödemeler şeçeneğini seçtikten sonra karşınıza çıkan menüde mobil temassız ödeme özelliğinin aktive edilmesi için uygun kartlarınız listelenir. Listelenen kartlarınızdan Cepteteb Kredi Kartınızı şeçtikten sonra Cepteteb mobil temassız ödeme özelliğini cep tekefonunuza tanımlamış olursunuz.

cepteteb mobil url: https://www.cepteteb.com.tr/temassiz-odeme-nasil-yapilir

CEPTETEB Mobil Temassız Ödeme Özelliği Kapama / TEB Mobil Temassız Ödeme Özelliği Kapama

Cepteteb mobil temassız ödeme özelliğini kapama işlemini yapmak için yine aynı menü kullanılır. Cepteteb Mobil üzerinden uygulamaya giriş yapınız. Uygulamaya giriş yaptıktan sonra Ödemeler>Mobil Temassız Ödemeler menüsünü seçiniz. Mobil temassız ödemeler şeçeneğini seçtikten sonra karşınıza çıkan menüde mobil temassız ödeme özelliğini pasif duruma getiriniz. Mobil temassız ödemeyi pasif duruma getirdiğinizde Cepteteb mobil temassız ödeme kapatma işlemini tamamlamış olursunuz.

CEPTETEB Müşteri Hizmetleri İletişim Hattı

Cepteteb Müşteri hizmetleri iletişim hattı ile bütün müşterilerine 7/24 olmak üzere 365 gün destek ve hizmetler veriyor. Cepteteb iletişim hattını arayarak haberimizin konusu olan CEPTETEB Mobil Temassız ödeme nedir, CEPTETEB Mobil temassız ödeme nasıl yapılır, Teb mobil temassız ödeme özelliği nasıl açılır, CEPTETEB mobil temassız ödeme açma ve Cepteteb mobil temasız ödeme kapama işlemleri hakkındaki sorularınızı bankanın müşteri temsilcilerine sorabilirsiniz.

cepteteb iletişim hattı url: https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/cepteteb-musteri-hizmetleri/.html

 

Türkiye Ekonomi Bankası (TEB) hakkında ilginizi çekebilecek haberlerimiz için aşağıda belirtilen url ‘ye tıklayarak giriş yapabilirsiniz.

TEB kur korumalı TL vadeli Mevduat Hesabı nasıl açılır url : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/teb-kur-korumali-tl-vadeli-mevduat-hesabi-acma/.html

TEB Döviz hesabı nasıl açılır url: https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/teb-doviz-hesabi-acma/.html

TEB Kredi kartı temassız ödeme özelliği açma url: https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/teb-temassiz-odeme-ozelligi-acma/.html

TEB çalışma ve mesai saatleri URL: https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/teb-calisma-ve-mesai-saatleri/.html

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.