«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. İş Bankasından Müşterilerine Nakit Desteği

İş Bankasından Müşterilerine Nakit Desteği

iş bankası

İş Bankası her zaman olduğu gibi yine müşterilerini desteklemeye devam ediyor. İş Bankasının müşterilerine yapmış olduğu destek banka müşterilerinin ihtiyaç duydukları her zaman ek hesap sistemi ile müşterilerine rahat çözümler üretebiliyor. Yapılan bu sistemin detyları ise şu şekilde gerçekleşmektedir.

Ek Hesap İle Nakit Sıkıntısına Son Veriliyor

Bilindiği üzere ek hesap sistemi veya ürünü bankalar tarafından sunulan bir hizmettir. Bu hizmet için İş Bankası kendi sunduğu ek hesap ürününü müşterileri için daha kolay ve nakit ihtiyaçlarını daha rahat bir şekilde kullanması yönünde farklılıklar sunmuştur. Türkiye İş Bankası’nın sunduğu Ek Hesap sayesinde banka müşterileri vadesiz olan Türk Lirası hesaplarında yeterli miktar veya nakit bulunmasa dahi para çekme işlemi yapabilmektedir. Ayrıca bunun dışında başka hesaplara EFT ile Havalede yapabilmektedirler. Türkiye İş Bankası müşterileri Ek Hesaplarından bütün fatura ödeme işlemlerini yapa bildikleri gibi bütün bankacılık işlemlerinide rahatça kullana biliyorlar. Vadesiz hesapta bakiye bulunmadığı takdirde Ek Hesap devreye girerek fatura ödeme, kredi ödeme, kira ödemesi, kredili taksit düzenleme işlemlerinin yanı sara Türk Lirası ve Dövizler ile de işlem yapmalarına olanak sağlıyor. Söz konusu olan ek hesapta faiz tutarı kullanılan gün sayısına göre alınırken Ek Hesap Borçlarını yatırmaları için bankaya gitmelerine gerek kalmadan vadesiz hesaplarına yatan paradan otomatik olarak bu borcu alıp müşterisinin hesabından düşüyor. Böylelikle müşterilerin zaman kaybı yaşamasınında önüne geçmiş oluyor.

İş Bankası Ek Hesap Başvurusu

Ek Hesap başvurusunda bulunmak isteyen müşterilerin öncelikle vadesi mevduat hesabı olması gerekmektedir. Eğer sizde İş Bankası Müşterisi iseniz ve vadesiz mevduat hesabınız da var ise başvurunuzu çok bir iki işlemle gerçekleştire bilirsiniz. Misal verecek olursak İş Bankası İşcep üzerinden Krediler Ek Hesap Başvuru adımlarını takip etmelisiniz. Ayrıca İşbankasının internet Bankacılığı sisteminden yine aynı Krediler Ek Hesap Başvurusunu izleyerek Ek Hesap başvurusunda buluna bilirsiniz. İş Bankasını ek hesap liminin 10 bin TL. olduğu bildirilmiş olup yapacağınız bu işlemler için bankaya gitmenize bile gerek bırakılmamış her türlü kolaylık sağlanmıştır.PTT A.Ş’ nin iştirakın da toplam 1100 Personel alınacağı duyurulmuştur. Alımı gerçekleştirilecek olan personellerin PTT para Lojistik ve Özel güvenlik Hizmetleri AŞ, zırhlı araçlarında görevlendirileceği de belirtilmiştir. Bu doğruldu da son zamanlar da çoğalan işsizlik sıkıntısı vatandaşlarımızın bir nevi iş umudu olacaktır. Alımı yapılacak olan bütün personeller kıymetli madenlerin ve evrakların taşıma ve korunması işlerinde görevlendirilecek ve bu personeller ATM ikmal, nakit yönetimi, izleme, bakım ve gece kasası hizmetlerini sürdürecek olup ayrıca buna istinaden fiziki güvenlik hizmetleri de sağlayacaktır.

 

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *