«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Ziraat Bankası Eğitim Kredisi Nasıl Alınır

Ziraat Bankası Eğitim Kredisi Nasıl Alınır

ziraat-bankası-eğitim-kredisi-nasıl-alınır

Ziraat Bankası Öğrenci Kredisi Kampanyası

Ziraat bankası eğitim kredisi kampanyası başladı. Zirat bankası tarafından başlatılan eğitim kredisi kampanyası eğitimi devam eden kişileri kapsıyor. Eğitim süresi devam edenler Ziraat bankası eğitim kredisi kampanyasına katılabilirler. Banka tarafından başlatılan kampanyanın eğitim sezonunun açılmasına yakın başlaması öğrenim kredisi alacak kişileri çok memnun etmiştir. Ziraat bankası eğitim kredisi şartları, Ziraat bankası eğitim kredisi nasıl alınır, Ziraat bankası eğitim kredisi başvurusu nasıl yapılır, kimler eğitim kredisi alabilir ve Ziraat bankası eğitim kredisi kampanyasının detayları haberimizin devamında yer alıyor. Haberimizi okuyarak Ziraat bankası eğitim kredisi başvuruları hakkında detaylı bilgiler alabilirsiniz.

Ziraat Bankası Eğitim Kredisi Nedir / Ziraat Bankası Eğitim Kredisi Nasıl Alınır

Ziraat Bankası Eğitim kredisi bankalar tarafından eğitim hayatı devam eden kişilerin eğitim ihtiyaçlarının karşılanması için sağlanan kredi türüdür. Bu krediden eğitim hayatı devam eden kişiler faydalanabilirler. Bu doğrultuda Ziraat bankası tarafından 2022 /2023 yılları için eğitim kredisi kampanyasını başlattı. Ziraat bankası eğtim kredisi vereceğini resmi web sitesin üzerinden de yayımladı. Zirat bankası eğitim kredisi nasıl alınır ve kampanya detayları şu şekildedir. Ziraat Bankası eğitim kredisi almak için fiili eğitim hayatının devam etmesi gerekir. Ziraat bankası eğitim kredisi kampanyasına üniversite öğrencileri katılabilir. Lise öğrencileri ise velisi olan kişilerin kefilliği ile eğitim kredisi kullanabilir.

Ziraat Bankası Eğitim Kredisi Başvurusu Nasıl Yapılır

Ziraat bankası eğitim kredisi başvurusu bankanın bütün şubelerinden gerçekleştirilir. Ayrıca eğitim kredisi kampanyasına bankanın ATM’lerinden de kredi başvurusu yapılır. İsterseniz Ziraat Bankası eğitim kredisi başvurunuzu mobil bankacılık ve internet bankacılığı üzerinden yapabilirsiniz. Banka tarafından düzenlenen eğitim kredisi kampanyasına öğrenciler SMS bankacılığı üzerinden de kolaylıkla başvuruda bulunabilirler. Ziraat Bankası eğitim kredisi için Mobil bankacılık üzerinden kredi başvurusu yapmak isteyenlerin mobil bankacılık hesabı açması gerekir. Ziraat Bankası Eğitim kredisi için internet şube ile başvuruda bulunmak isteyenler ise Ziraat bankası internet bankacılığı hesabı açması gerekmektedir. Mobil şube ile internet şube ile başvuruda bulunmak isteyenler anında hızlı ve güvenli olarak başvurularını gerçekleştirebilirler.

ziraat bankası mobil şube url: https://www.ziraatbank.com.tr/tr/dijital-bankacilik/mobil-bankacilik/ziraat-mobil

ziraat-bankası-eğitim-kredisi
Ziraat Bankası Eğitim Kredisi Başvurusu

Eğitim Kredisi Avantajları / Eğitim Kredisi Önemi ve Eğitim Kredisi Faiz Oranları

Ziraat bankası tarafından sunulan eğitim kredisinin bir çok avantajları vardır. Bu avantajlardan sizlerde faydalanabilirsiniz. Eğitim kredisi ile her türlü öğrenim giderlerinizi karşılarsınız. Ziraat bankası eğitim kredisi ile üniversite giderleri, kurs giderleri ve dershane giderlerinizi de karşılayabilirsiniz. Ayrıca Ziraat bankası eğitim kredisi başvurusu yapanlar bu krediyi 36 ay vade şeçeneği ile ödeyebilir, eğitim ve öğrenime yönellik her türlü giderlerini karşılayabilirler. Ziraat bankası tarafından başlatılan eğitim kredisi kampanyasına katılım sağlamak isteyen öğrenciler üst başlıkta bulunan kredi başvurusu yöntemleri ile başvurularını yapabilirler. Ziraat Bankası Eğitim kredisi faiz oranları hakkında detaylı bilgiler için url’ye https://www.ziraatbank.com.tr/tr/bireysel/krediler/genel-ihtiyaclar/egitim-kredisi   tıklayınız.

Eğitim Kredisi Özellikleri Nelerdir ?

Ziraat bankası eğitim kredisi için 50.000 TL’ye kadar olan kredilere 36 ay vade seçeneği sunulur. 50.001 TL ve üzeri ile 100.000 TL arası krediler için 24 aya kadar ve 100.001 TL ve üzeri olan krediler için ise 12 aya kadar vade imkânı sağlanmıştır. Kredi, öğrenci / kursiyer velilerine, öğrencinin / kursiyerin bu tür eğitim ve öğrenim giderlerini karşılayan herhangi bir aile bireyine ya da düzenli ve sürekli kazanç sağlayan bir mesleği var ise öğrenciye / kursiyerlere ödenebilecektir. Şahsi ve/veya maddi teminat eğitim kredisi için alınmaz. Ziraat Bankası eğitim kredisi alanlar için hayat sigortası yapılır.

İletişim Hattı İle Eğitim Kredisi Başvurusu

Ziraat bankası eğitim kredisi başvurusu için iletişim hattını arayarak bilgiler alabilirsiniz. Ziraat bankası iletişim hattı ile müşterilerine 365 gün boyunca 7/24 hizmetler verir. Bu hizmetlerden faydalanarak banka ve bankacılık işlemlerinizi hızlı ve Ziraat bankası güvencesi ile yapabilirsiniz. Ziraat bankası iletişim hattını arayın ve sizden istenilen bilgilere doğru yanıtlar verin. Bu şekilde başvuru talebiniz alınır. Eğitim kredisi talebiniz olumlu sonuçlanır ise müşteri temsilcileri tarafından bilgilendirilirsiniz.

Dilerseniz Ziraat Bankası iletişim hattını arayarak haberimizin konusu olan Ziraat bankası eğitim kredisi şartları, Ziraat bankası eğitim kredisi nasıl alınır, Ziraat bankası eğitim kredisi başvurusu nasıl yapılır, kimler eğitim kredisi alabilir ve Ziraat bankası eğitim kredisi kampanyasının detayları için bilgiler alabilirsiniz.

ziraat bankası iletişim hattı :https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/ziraat-bankasi-musteri-hizmetleri-numarasi/.html

ziraat-bankası-iletişim-hattı
Ziraat Bankası Müşteri Hizmetleri

 

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.