«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. T Bank EFT Saatleri ve Ücretleri 2020

T Bank EFT Saatleri ve Ücretleri 2020

T Bank Müşteri

T Bank EFT Saatleri Ve Ücretleri 2020

T Bankası EFT saatleri ve ücretleri 2020 yılında da müşterilerine kolaylıklar sağlayacak bir uygulama ile çalışmalarını sürdürmektedir. T bankası EFT saatleri ve T Bankası EFT ücretleri konusunda bilinmeyenler için T bank müşterilerini bilgilendirme sistemi üzerine bir yazı paylaşmaktayız. Bu sayede az bilinen fakat giderek bankacılık alanında atmış olduğu yenilikçi adımları sayesinde daha fazla şube açmaya niyetlenen T bank hakkında EFT saat ve ücretlerine dair her türlü bilgiyi buradan da bulabilmeniz mümkün hale gelmiştir. T Bank EFT ücretleri gönderilen tutara göre ve zaman bağlı olarak değişiklik yaşanabilen bir durumdadır. Bu sayede de T Bank müşterileri EFT işlemlerinin saat ve ücretlerini daha planlı şekilde bulabilir ve kendi işlemlerini de buna uygun şekilde tasarlayabilmektedir.

T Bank EFT Ücretleri 2020

Her bankanın EFT ücreti değişiklik gösterir. Bu nedenle T Bankasının ücretleri de bu kapsamda kendi içerisinde değişiklik göstermektedir. Ücret ödemelerine dair bilinmeyenleri burada bulmak mümkün olacaktır. T Bank EFT ücret ayrımını aşağıda daha detaylı şekilde bulabilmeniz mümkündür.

T Bank şubesi üzerinden gerçekleştirilecek olan EFT işlemlerinde ekstra kesintiler yaşanır. T Bankası 2020 EFT ücretleri incelendiği zaman 1000 TL ye kadar olan gönderilerde 20 TL ve üzerine eklene her 1000 TL aralığında ise yüzde 0.5 oranında ekstra kesinti uygulanmaktadır. Maksimum gönderilerin tutarına uygun şekilde en yüksek 700 TL değerinde EFT ücret kesintisi yapıldığı bilinmektedir. 20 TL ile 700 TL aralığında olan bu tutar T Bank müşterilerine çok fazla geldiği için genellikle mobil bankacılık ve internet şubesi üzerinden gönderileri sağlamayı düşünmektedirler. Şube üzerinden gerçekleşen EFT işlemlerinin dışında bir de mobil bankacılık yolu ile ve internet bankacılığı yolu ile yapılan EFT işlemleri bulunmaktadır. Bu işlemler de erken EFT işlemleri ve geç EFT işlemleri olarak belirli bir kural dahilinde işlemektedir. Saate bağlı olan EFT süreçleri internet ve mobil uygulama üzerinden yapılır. Hafta içi saat 16.00 a kadar yapılan EFT işlemleri erken EFT olmaktadır. 16.00 dan sonra yapılan EFT işlemleri ise geç EFT olarak kabul edilmektedir. Bu sayede bankaların kapanmasına bir saat kala yoğunluğunda müşterilerin sistemsel takılmalarını önlemek amacı ile geç EFT, erken EFT ye nazaran daha yüksek tutulmaktadır. Erken EFT işlemleri 5 TL ile 25 TL aralığında değişmektedir. Geç EFT işlemleri de 15 TL ile 35 TL aralığında değişmektedir. Bu sayede de kişileri hem internet bankacılığı ve mobil bankacılığa yönlendirmek hem de erken EFT yapmalarına özen gösterilmesini sağlamak amacı ile ücretlerde değişiklik söz konusu olmaktadır.

T Bank EFT Saatleri 2020

T Bankasının her bankanın oluğu gibi bir EFT saati aralığı mevcuttur.  T Bankası en güncel hali ile 2020 yılı EFT saat işlemleri için, 8.30 ile 17.00 aralığıdır. Bu saat hem şubede hem de internet bankacılığı ile mobil bankacılık zaman diliminde geçerli olmaktadır. Bu sayede EFT işlemlerinin daha kolay aktarılmasını sağlamak ancak bu zaman aralığında mümkün hale gelmektedir. EFT işlemleri havale işlemleri gibi değildir. Havalede istediğiniz zaman aynı banka içerisinde para transferi yapabilirsiniz. Hem ücretsiz olarak yapılır hem de banka içi transferler istendiği zaman hesaba geçiş sağlanır. Bu sayede de kolay olarak, oldukça hızlı bankacılık işlemlerini içerir. Ancak EFT işlemleri gerçekleştirmek için başka bir banak ile çalışmak durumundasınız demektir. Bu nedenle de T Bankası EFT işlemi gerçekleştirmek adına da bankanın EFT zaman aralığına uyum sağlamak durumunda kalmalısınız.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *