«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Türkiye Finans Banka Hesabı Kapatma

Türkiye Finans Banka Hesabı Kapatma

Finans Türkiye

Türkiye Finans Banka Hesabı Kapatma

Türkiye Finans bankasına ait bir hesabınız bulunuyor ve bu hesabı kapatmak istiyorsanız doğru yerdesiniz. Çünkü bu yazımızda Türkiye Finans Hesap Kapatma konusunda bilgilendirme yapacağız. Kolay ve hızlı bir şekilde hesap kapatma işlemi yapmak adına yazımızdan yararlanabilirsiniz. Çünkü Türkiye Finans bankasının hesap kapatma işlemleri oldukça basittir. Kişilerin kullanmadıkları hesaplarını kapatmaları onların finansal kredi notlarına etki ettiği için boş duran hesapların kapatılması oldukça önemlidir. Bu sayede kişilerin kolay bir şekilde kredi notları yükselir. Bir kimsenin adına açılmış boş bir hesap durması hiçbir şekilde o kişinin yararına bir durum değildir. Zamanında açılmış ve kapatılması gereken Türkiye Finans Banka hesapları için sizler de yazımızdaki adımları takip edebilirsiniz.

 1.Türkiye Finans Şubeden Hesap Kapatma- Silme

Türkiye Finans şubesinden banka  hesabı kapatma işlemlerinizi rahatlıkla yapabilirsiniz.. Hesap kapatma işleminiz yurtiçinde herhangi şubeden gerçekleştiremeyebilirsiniz. Bunun için sadece açtığınız Türkiye Finans şubesine gitmelisiniz. Eğer farklı bir ilde işleminizi gerçekleştirmek istiyorsanız gerekli dilekçeleri verebilirsiniz. Hesap kapatma işleminiz için kimlik belgesi ve banka kartınızı isteyebilirler. Hesap kapatma dilekçenizi doldurduktan sonra hesap kapatma talebiniz alınacaktır. Banka Hesap kapatma işleminden önce bazı faktörler ile karşılaşa bilirsiniz. Eğer hesap işletim ücreti ödememek için hesap kapatıyorsanız bu ödemelere göre hesabınız kapatılabilir. İşletim ücreti borcunuz varsa dilekçeden önce sizden bu borç tahsis edilebilir. İşletim ücreti farkı sadece 180 gün içerisinde kullanmadığınız hesaplarınızda size yansıyabilir. İkinci durum ise hesabınıza ait para ve borç bulunmamasıdır. Bu iki işlemde sıkıntı olmadığı takdirde hesabınızı kolayca kapatabilirsiniz. Hesabınız kapatıldıktan sonra SMS veya e posta yoluyla sizi bilgilendirebilirler. Eğer herhangi bilgilendirme mesajı almadıysanız şubelere tekrardan gidebilirsiniz.

 2. Türkiye Finans İnternet Bankacılığı ile Hesap Nasıl Kapatılır

Türkiye Finans internet şubesi ile tüm bankacılık işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Günün hangi saatinde olursa olsun işlemlerinizi veya işlem onaylarınızı kısa sürede gerçekleştirebilirler. Hatta bazı işlemlerinizde şubelerden daha düşük işlem ücretleri alabilirler. www.turkiyefinans.com adresine girerek ‘Bireysel İnternet Şubesi’ menüsüne tıklayabilirsiniz. Sisteme TC Kimlik numaranız ve şifrenizle giriş yapabilirsiniz. Şifreniz yok ise yine bu siteden şifre edinebilirsiniz. Tek yapmanız gereken ‘Anında Şifre’ seçeneğine tıklamalısınız. Sisteme giriş yaptıktan sonra hesaplarım bölümünden hesap kapatma bölümünü seçebilirsiniz. Seçtikten sonra örnek dilekçe formunu ve bazı bilgilerinizi girerek talep oluşturabilirsiniz. Talep oluşturduktan kısa bir süre içinde işleminiz gerçekleştirilebilirsiniz. İşleminiz gerçekleştirildikten sonra telefonunuza bilgilendirme bildirimi alacaksınızdır. Yedi gün içerisinde bilgilendirme bildirimi almadıysanız şubelere gidebilirsiniz. Talebinizi şubelerden yenileyebilirsiniz. Ayrıca internet bankacılık hizmetinde EFT ve havale işlem ücretleri sizden tahsis edilmez.  Hatta internet şubesinden e – katılma hesabınızda daha fazla değer kazanabilir. Türkiye Finans internet şubenizin kontrolü her zaman sizin elinizdedir.

 3.Türkiye Finans Çağrı Merkezinden Hesap Kapatma

Türkiye Finans çağrı merkezine 0850 222 22 44 numara ile iletişime geçebilirsiniz. Sadece bir telefon aracılığı ile Türkiye Finans Banka hesabı kapatma işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Müşteri temsilcileri Türkçe, İngilizce ve Arapça olmak üzere 3 farklı dil ile hizmet vermektedir.  Türkiye Finans bankın Türkçe hizmetinden 7-24 yararlanabilirsiniz. Diğer dillerdeki hizmetlerden mesai saatleri arasında yararlanabilirsiniz. Çağrı merkezindeki kullanıcıların ilk aramadaki sesi çağrı merkezine kayıtlı olur. SeSİM uygulaması telefondaki müşteri seslerimi inceler ve tanır. Çağrı merkezi yapacağınız banka işlemlerinizi aileden birisini veya arkadaşınızla gerçekleştiremezsiniz. Yani sesiniz bir nevi sizin imza niteliği taşıyabilir. Bu nedenle bu tip hizmetleri iyice araştırdıktan sonra kullanabilirsiniz. Hesap kapatma işlemlerinizi çağrı merkezinden birkaç adımla gerçekleştirebilirsiniz. İlk adımınız müşteri hizmetlerinden hesap kapatma talebinde bulunmalısınız. Hesap kapatma işleminiz için size 2 güvenlik sorusu sorabilirler. Belirli yönlendirmelerden sonra üç kere ‘ Türkiye Finans SeSİM’e Güvenir’ cümlesini tekrar etmeniz istenebilir. Türkiye Finans işlemleri SeSİM uygulamasına göre inceler. Sizin sesiniz ise hesabınız kısa sürede kapatılabilir. Eğer siz olsanız bile ses denetiminde sıkıntı yaşıyorsanız diğer yollardan hesabınızı kapatabilirsiniz.

4. Türkiye Finans Mobil Bankacılık İle Hesap Kapatma

Tüm bankacılık işlemlerinizle elinizin altında olmasını sağlayan bu uygulama ile hesabınızı kapatabilirsiniz. Türkiye Finans mobil uygulamasını akıllı telefonlarınıza ve tabletlerinize ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz. Mobil bankacılık uygulamasında her türlü finansal ve banka işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Sadece ana hesabınızı değil, Türkiye Finans ek hesaplarınızı da mobil uygulamasından kapatabilirsiniz. Türkiye Finans mobil uygulamasına TC kimlik numaranız ve şifreniz ile giriş yapabilirsiniz. Türkiye Finans mobil uygulamasına ilk girişiniz ise internet şubesindeki aynı adımları uygulayarak şifre isteyebilirsiniz. SMS şifreniz geldikten sonra kendinize özel şifrenizi oluşturabilirsiniz. Kendinize özel şifrenizle sisteme giriş yaptıktan sonra ilk önce hesabınızdaki parayı kontrol edebilirsiniz. Kartın içindeki para varsa hesap kapatma talebinde bulunamazsınız. Mobil bankacılık uygulamasından kartınız yanınızda olmasa bile QR kodu okutarak paranızı ATM’lerden paranızı çekebilirsiniz. Kolay ara yüzü sayesinde borçlarınızı kontrol edebilirsiniz. İşleminiz için sistemde size ait borç bulunmaması gerekmektedir. Bu iki hususta sağlandığında kolayca hesap kapatma talebinizi oluşturabilirsiniz. Talebi oluşturduktan sonra kart işlemleriniz askıya alınır. Hesap kapatma süresi boyunca Türkiye Finans mobil bankacılık uygulamasını da kullanamazsınız.

Sayın okurlarımız Türkiye finans banka hesabı kapatma işlemleri hakkında merak etmiş olduğunuz bütün hususları Haberimizin alt kısmında mevcut olan soru cevap bölümünden bizlere sorabilir ve Türkiye finans banka hesabı nasıl kapatılır sorusu hakkında istediğiniz bütün bilgileri alabilirsiniz. Ayrıca Türkiye finans banka hesabı kapatma işlemleri hakkında Türkiye finans Katılım bankası müşteri hizmetlerini arayarak bankanın müşteri temsilcilerinden en doğru ve en net bilgileri alabilirsiniz…

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *