«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Emekli Maaşını Ziraat Bankasına Taşıma 2020

Emekli Maaşını Ziraat Bankasına Taşıma 2020

emekli-maaşı-ziraat-bankasına-nasıl-taşınır

Emekli Maaşını Ziraat Bankasına Taşıma

Emekli maaşını Ziraat Bankasına Taşıma; Ziraat Bankası emekli maaşı çekenler bu yıl da yeni yıl ile birlikte emeklilik avantajlarından yararlanmaya devam etmektedir. Bu nedenle diğer bankalar ile çalışan müşteriler bankacılık sektörü ile alakalı olarak emekli maaşını Ziraat Bankası’ na taşımak isteyebilmektedirler. Emekli maaşını ziraat bankasına taşıma başlıklı yazımızda, Ziraat Bankası emeklilerini ne gibi sürprizlerin beklediğinden ve asıl bu bankaya emekli maaşı taşıma işlemi gerçekleştirmeleri gerektiğinden bahsettik.

Bu yazımızdan faydalanarak sizleri de Ziraat Bankası Emekli maaşı uygulamasına geçiş için yapılması gerekenler konusunda bilgilendirebiliriz. Emekli maaşını Ziraat Bankasına Taşıma, Emekli maaşını Ziraat Bankasına Taşıma işlemleri ve Emekli maaşını Ziraat Bankasına Taşıma avantajları için haberimizi okumaya devam ediniz.

Ziraat Bankasına Emekli Maaşını Taşımanın Avantajları

Emekli maaşını Ziraat Bankasına Taşıma; SGK ve BAĞKUR emeklileri maaşlarını istedikleri bankadan tercih ettikleri diğer bankaya taşıma hakkına sahiptir. Bu banka için de geçerli bir uygulamadır. Ziraat Bankası oldukça profesyonel şekilde çalışan bir sisteme sahip olduğu için mevcut emekli portföyünü diğer bankalardan gelen emekliler ile birleştirerek farklı promosyonlar ile müşterilerinin yanında yer almaktadır.

Ziraat Bankası’na maaş transferi yapan emeklilere yatırılan Ziraat promosyonu ilk maaşlarına yansıtılmaktadır. Bu sayede hem promosyondan bir kereye özgü olarak yararlanabilir hem de dilediği banka ile çalışma fırsatı ekleyerek üzerine karşılıksız para kazanabilme imkanı sağlayabilir.

Ziraat Bankası Emekli Maaşı Taşıma İşlemi

Emekli maaşlarını Ziraat Bankasına taşımak isteyen emeklilere sunulmuş bir takım şartlar vardır. Bu şartların kabul edilmesi sayesinde emekli maaşları otomatik olarak Ziraat Bankasına taşınmaktadır. Bu sayede de 3 yıl süre ile maaş taşıma işlemi yapılamamaktadır. Bu koşulu kabul etmiş olan emekliler, Ziraat Bankasına maaşlarını taşıdıktan sonra ve ilk promosyonlarını aldıktan sonra 3 yıl geri maaş taşıma işlemi ne yazık ki yapılamamaktadır.

Maaş Promosyonları

Emekli maaşını Ziraat Bankasına Taşıma; Maaşlarını Ziraat bankasına taşımak isteyen emekli promosyonları aşağıda belirtilmiştir. Bu sayede sizler de kendi maaşınızı buradan bulabilir ve bu aralığa uygun almanız gereken promosyon tutarını kolaylıkla hesaplama yapabilirsiniz.

Maaşı 1000 TL limitine kadar olan emeklilerin 2020 yılı promosyonu 300 TL

Maaşı 1000 TL – 2000 TL aralığında olan emeklilerin 2020 yılı promosyonu 375 TL

Maaşı 2000 TL üzerinde bulunan emeklilerin 2020 yılı promosyonu 450 TL. olarak Ziraat Bankası ve SGK ortaklığı arasında belirlenmiş bir sistemdir.

Başka Bir Bankada Bulunan Emekli Maaşı Nasıl Ziraat Bankasına Taşınır?

Ziraat banaksına yeni yılda emekli maaşınızı taşımak için öncelikli olarak size en yakın bulunan Ziraat Bankası şubelerinden ve Ziraat Bankasının internet şubelerinden yararlanabilirsiniz. Ziraat Bankası internet şubesinde hesabı bulunan emekliler direkt internet şubesi işlemlerinde maaş taşıma kısmına bilgilerin, doldurarak anında bu işlemi yapabilirler. Bu sayede emeklilerin şubeye kadar yorulmasına da gerek kalmadan anında çözüme ulaşır. Ziraat bankası emekli maaşı taşıma promosyonu ise hem şubeden hem de internet şubesinden başvuru yapıldığı zaman ilk maaşa yansıtılmaktadır.

ziraat-bankası-emekli-maaşı-taşıma
Emekli Maaşı Ziraat Bankasına Nasıl Taşınır

Ziraat Bankası 2020 emekli maaşı taşıma işlemleri için sms ile başvuru da yapılmaktadır. PRO boşluk TC kimlik no yazılarak 4757 ye msj gönderilmesi gerekir. Bu sayede maaşınızı Ziraat bankasına taşımakla kalmayarak emeklilik promosyonunuzu da yapılandırmış olursunuz. Burada bahsi geçen PRO sözcüğü verilecek olan promosyonun talep edilmesinin ifadesidir. Bu sayede Ziraat emeklileri arasına katılmanız mümkün olur.

ziraat bankası iletişim hattı : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/ziraat-bankasi-musteri-hizmetleri-numarasi/.html

ziraat mobil şube : https://www.ziraatbank.com.tr/tr/dijital-bankacilik/mobil-bankacilik/ziraat-mobil

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *