«
  1. Anasayfa
  2. Genel
  3. Güney Marmara Kalkınma Ajansı Personel Alımı 2020

Güney Marmara Kalkınma Ajansı Personel Alımı 2020

GMKA

Güney Marmara Kalınma Ajansı Memur Alımı 2020

TR22 Düzey 2 Bölgesi’nde bulunan Çanakkale ve Balıkesir’de çalışmalarını yürüten Güney Marmara Kalkınma Ajansı, 4 yeni personel alacaktır. Kişiler 4 sayılı Bakanlıklara Bağlı, İlgili, İlişkili Kurum ve Kuruluşlar ile Diğer Kurum ve Kuruluşların Teşkilatı Hakkında Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi’nin 200ncü maddesi kapsamınca ve Kalkınma Ajansları Personel Yönetmeliği uyarınca görevlendirileceklerdir. Güney Marmara Kalkınma Ajansı 2020 personel alımı kapsamında personel alınacak pozisyon, alım şartları, sınav tarihleri ve sınav başvurusu için okumaya devam edebilirsiniz.

Güney Marmara Kalkınma Ajansı 2020 Personel Alınacak Pozisyon

Güney Marmara Kalkınma Ajansı 2020 personel alımı dahilinde ajansın Balıkesir ve Çanakkale’deki faaliyet alanlarında çalışmak üzere 4 personel alınacaktır. Kişilerden pozisyonları genelinde ülke kalkınmasına hizmet vermeye gönüllü, ajansın görevlendireceği il ve bölgede şartsız görev yapmaya istekli, yönetme ve organize etme becerisine sahip, seyahat engeli bulunmayan dönemin mevcut teknoloji, bilgi, donanım ve sistemlerini kullanma ve öğrenme konusunda yetenekli olmaları beklenmektedir. Güney Marmara Kalkınma Ajansı 2020 personel alınacak pozisyon bağlamında 3 uzman personel ve 1 iç denetçi alınacaktır.

İç denetçiler ajansın kaynaklarını ekonomik, etkili, verimli bir şekilde yönetme konusunda değerlendirme yapma, ajans faaliyetlerini geliştirme, danışmanlık ve rehberlik yapma, bağımsız ve tarafsız bir güvence sağlamak için çalışacaklardır. Kişilerin hangi ilde çalışacağına ajans karar verecektir. İç denetçi pozisyonunda çalışacak olan kişi merkez ofisin yer aldığı Balıkesir ili içerisinde istihdam edilecektir. Aday alımları sözlü sınav ile yapılacaktır.

Alınacak uzman personelin bölümleri:

Şehir ve Bölge Planlama / Harita Mühendisliği

  • İstihdam Edilecek Uzman Sayısı: 1
  • Mülakata Çağırılacak Aday Sayısı: 5

Mühendislik

  • İstihdam Edilecek Uzman Sayısı: 1
  • Mülakata Çağırılacak Aday Sayısı: 5

Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi, İşletme, Maliye, İktisat, Uluslararası İlişkiler

  • İstihdam Edilecek Uzman Sayısı: 1
  • Mülakata Çağırılacak Aday Sayısı: 5

Alınacak iç denetçi personelin bölümleri:

İktisat, Hukuk, Maliye, Kamu Yönetimi, İşletme, İstatistik, Uluslararası İlişkiler, Matematik, Çalışma Ekonomisi Ve Endüstri İlişkileri, Sosyoloji, Şehir Ve Bölge Planlama, Mimarlık, Mühendislik

  • İstihdam Edilecek Uzman Sayısı: 1
  • Mülakata Çağırılacak Aday Sayısı: 5

Güney Marmara Kalkınma Ajansı 2020 Personel Alım Şartları

Adaylarda uzman personel ve iç denetçi pozisyonları için aranan Güney Marmara Kalkınma Ajansı 2020 personel alım şartları şöyledir:

Kişilerin Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmaları;

Herhangi bir sebeple kamu haklarından mahrum olmamaları;

Affa uğramış olmaları fark etmeksizin herhangi bir suçtan hüküm giymemiş olmaları;

Güvenlik soruşturmasının ve arşiv araştırmasının olumlu sonuçlanması;

Fiziksel ve zihinsel sağlık durumunun görevi yapmaya engel teşkil etmemesi;

Erkek adaylar için askerlikle ilişiğin bulunmaması; vatani görevin tamamlanmış ya da 1 yıl tecil ettirilmiş olması gerekmektedir.

Güney Marmara Kalkınma Ajansı 2020 Personel Alımı Sınav Tarihleri

Güney Marmara Kalkınma Ajansı 2020 personel alımı için başvurular 7 Şubat 2020’de başlayarak 21 Şubat 2020 tarihinde son bulacaktır. Kişiler ilgili pozisyonlar için ön değerlendirme sonucu yapılacak olan sözlü sınav sonucuna göre alınacaktır. Sözlü sınava girmeye hak kazanan adayların isimleri 28 Şubat 2020’de ilan edilecektir. Sınavın yapılacağı yer Güney Marmara Kalkınma Ajansı Paşaalanı Mahallesi, A. Gaffar Okkan Caddesi, No:28/1 Karesi Balıkesir’dir.

Güney Marmara Kalkınma Ajansı 2020 Personel Alımı Sınav Başvurusu

İlgili pozisyonlar için başvurular belirtilen başvuru tarih aralığında sinavbasvuru.sanayi.gov.tr üzerinden yapılacaktır. Kişilerin başvuru esnasında 22 – 28 – 29 Temmuz 2018 ya da 14 – 20 – 21 Temmuz 2019 tarihlerinde yapılmış olan KPSS sınavından ilgili puan türünden en az 80 puan; YDS veya dil yeterliliği açısından denk herhangi bir sınavdan 70 puan üstü aldıklarını gösterir belgeleri de sunmaları gerekmektedir. YÖKDİL sınavının YDS’ye denkliği bulunmadığı için yabancı dil puanının beyanında kabul edilmeyecektir.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *