«
  1. Anasayfa
  2. Genel
  3. Elektrik Ve Dağalgaza Yapılan %30 Zammın Ardından %10 İndirim Geliyor

Elektrik Ve Dağalgaza Yapılan %30 Zammın Ardından %10 İndirim Geliyor

elektrikkkkk

Müjdeli Haber Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Geldi

Geçtiğimiz günlerde AK Parti grup toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yeni yılda elektrik ve doğal gaza indirim yapılacağını söylemiş ve yapılacak olan indirimin yüzde 10 olacağının müjdesini vermiştir.Konuşmalarına devam eden Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN toplanan vergileri milletin hizmetine sunmayı esas aldıklarını ifade etmiş hazırlamış oldukları bütçe doğrultusunda ise Türkiye’yi şahlandırmaya devam edeceklerini açıklamalarına eklemiştir. Açıklamalarında muhalefete değinen Cumhurbaşkanı 2002 yılında toplanan vergilerin 100 lirasının 83 lirasını faizlere ödendiğini söylemiş ve 2019 Yılı için ihracatta yıl sonunda 170 Milyar dolar rakamını göreceklerini ifade etmiştir. Ayrıca Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN 2019 Yılında işsizlik rakamlarını yeniden tek haneli rakamlara düşüreceklerini açıklamalarına eklemiş bunun dışında cari açığın azaldığını söylemiş fakat nedense cari açığın neden oluştuğu konusunu kesinlikle dile getirmemiştir.

2018 Yılında Son 6 Ayda Elektrik ve Doğal gaza %30 Zam Yapıldı

2018 Yılının son altı buçuk ayında elektrik ve doğal gaza bakıldığında gelen zammın toplamı yüzde 30 ve yüzde 33 gibi oranları bulmuştur. Ekonomik savaştı başka etkenlerdi bilinmez ama bilinen tek gerçek var oda son altı buçuk aylık dönemde elektrik ve doğal gaza gelen yüzde 30 ile yüzde 33 arası zam geldiğidir. Takip eden vatandaşlarımız gelen zammın ne kadar olduğunu bilmekte olup takip etmeyen vatandaşlarımız ise taraflı medyanın söylediklerini ve yazdıklarını okumak ve inanmakla kalmışlardır.

İşte Müjde! Önce % 30 Zam Sonra % 10 İndirim 

Ne gariptir değil mi duyduğumuz ve okuduğumuz her şeye inanmamız. Bu bizim Millet olarak ne kadar temiz ve yürekli olduğumuzu göstermektedir. Fakat bu kadar temiz ve iyi yürekli insanlarımın aldatılıp kandırılması hiç doğru ve yakışık alır bir şey değildir. Cumhurbaşkanı açıkladı bunda bir sıkıntı yok indirim ne ise onu söyledi. Fakat taraflı yazı yazan ve haber yapan medya neden se daha önce gelen yüzde 30 zammı neden ise söylemeyip müjde diye haber yaptılar. Tamam Devletin maruz kaldığı ekonomik savaştan dolayı bazı tüketimlerde zam yapması normaldir. Çünkü Devletin asıl sahibi zaten o Devleti kuran Millettir. Devlet’te ekonomik savaşa maruz kalmış ve bu yola başvurmuştur doğaldır, nasıl Ülke savaşlarında asker sayısı artırılması için Millet’e başvuruluyorsa ekonomik savaşta da böyle olmalıdır buraya kadar hiç bir sıkıntı bulunmuyor. Sıkıntı bunu gizleyen ve vatandaşlara yanlış ve yalan haber yapan medya ve onların uzantılarında. Hiç biri demiyor ki yüzde 30 zam yapılmıştı diye. Sonuç nedir diye bakarsanız yine göreceksiniz ki kepçe ile bizden aldıklarını çay kaşığı ile geri veriyorlar bizlerde müjde diye seviniyoruz.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *