«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Denizbank’tan Satılık Gayrimenkuller

Denizbank’tan Satılık Gayrimenkuller

denizbank_satılık_ev_dükkan

Denizbank’tan Satılık Gayrimenkuller

Denizbank’tan Satılık Gayrimenkuller ; Uygun fiyat karşılığında yeni bir ev sahibi olmak isteyenlerin ya da yatırım amaçlı olarak arsa, dükkan, depo satın almak isteyen kişilerin ilgi odağı olan bankadan satılık gayrimenkuller gün geçtikçe sayıca artış göstermekte. Denizbank, 45 günlük periyodik dönemler içinde www.denizbank.com.tr adresli resmi sitesinde satılık gayrimenkuller başlığı altında liste halinde yayınlamaktadır.

Denizbank’tan Satılık Gayrimenkuller Nelerdir

Denizbank’tan Satılık Gayrimenkuller ; Bankalardan çekmiş oldukları kredi borçlarını ödeyemeyen müşterilerin, kredi çekerken bankaya teminat olarak ipotek göstermiş oldukları gayrimenkullere söz konusu bankaların el koyması ile kredi borcu karşılığı olarak satışa çıkarılan gayrimenkuller büyük ilgi görmekte. Bankalar belirli dönemlerde bu gayrimenkulleri bankadan satılık ev, bankadan satılık dükkan, bankadan satılık arsa şeklinde ilan ediyor. Denizbank’ta 155.000 TL’den başlayan fiyatlarla, satılık gayrimenkul ilanlarını kamu ile paylaştı.

Denizbank’tan Satılık Ucuz Ev Dükkan

Denizbank’tan Satılık Gayrimenkuller ; Hemen hemen tüm bankaların teklif sistemi ile satışa çıkarmış olduğu çeşitli gayrimenkullerin sayısı yıl içinde rekor sayıya ulaştı. Bu yükselişte en büyük etken ise, sene başında ortaya çıkan Corona Virüs salgını nedeniyle ekonomi piyasalarının çalkalanışı ve para piyasasında nakit dönüşünün olmaması. Pek çok şahıs ve kurum bu olumsuz durumdan etkilenerek, bankalardan çekmiş olduğu kredilerin geri ödemesini yapamadı. Bu durum en çok, ucuz ev ya da arsa, dükkan satın almak isteyenleri sevindirdi.

Denizbank’ın resmi internet sitesinde yayınlamış olduğu Denizbank satılık gayrimenkuller listesinde Türkiye’nin her ilinden pek çok satılık gayrimenkul olduğu görülüyor. En düşük fiyatı 155.000 TL olan konut ve dükkanlar, yeni alıcılarını bekliyor.

Denizbank’tan Ucuz Ev Nasıl alınır?

Denizbank’tan Satılık Gayrimenkuller ; Türkiye’nin pek çok kentinde şubesi bulunan Denizbank’tan uygun fiyata satılık gayrimenkul alabilmek için öncelikle bankanın internet sitesini sürekli kontrol ederek bankadan satılık gayrimenkul listesinin ilan yayınlanıp yayınlanmadığı takip edilmelidir.

Denizbank’tan Satılık Gayrimenkuller ; Banka’nın icra takibi yoluyla mülkiyetine geçirmiş olduğu gayrimenkulleri ilan etmesinden sonra, satın almak istediğiniz gayrimenkulü bu liste üzerinden arayabilmektesiniz. Türkiye’nin dört bir yanında bulunana bankadan satılık gayrimenkul listesinde, istediğiniz şekil ve özellikleri taşıyan en uygun fiyatlı taşınmazı bulmanız mümkün. Hayalini kurmuş olduğunuz konut ya da arsayı bulduğunuz takdirde, bulunduğunuz yerdeki en yakın Denizbank şubesine gidip gayrimenkul satın almak için başvurmanız ile gayrimenkulün satış süreci başlamış oluyor.

Bankaların kendi yönetmeliklerine göre değişen satış teminatı ücreti Denizbank’ta, gayrimenkulün satış fiyatının % 3’ü oranındadır. Alıcı, bankadan satılık gayrimenkulün muhammen bedelinin % 3’ lük kısmını bankaya ödeyip, şube görevlilerince hazırlanmış olan Gayrimenkul Satış Sözleşmesi’nin her bir nüshasını imzalayarak satın alma işlemlerine başlamış sayılmaktadır.

Bankadan Satılık Ev Alma İşlemleri

Denizbank’tan Satılık Gayrimenkuller ; Banka tarafından ön başvurusu alınmış olan müşterinin gerekli incelemeleri yapılmasından sonra olumlu bir karar alınırsa, alıcının cep telefonuna bankadan bir şifre gönderilmektedir. Gayrimenkul satın almak isteyen alıcı bu şifre ile www.denizbank.com.tr adresinde bulunan satılık gayrimenkullerden herhangi birisine teklifte bulunabilmektedir.

Tüm bu işlemler sırasıyla yapılıp tamamladığında, sıra satılık gayrimenkul için en fazla fiyat teklifini vermeye kalıyor. İhale şeklinde satışa çıkarılmış olan gayrimenkullere birden fazla talep olması durumunda, en yüksek fiyat teklifini sunan kişi söz konusu taşınmazın yeni sahibi olmaktadır.

Satılık Ev Satılık Dükkan Satılık Arsa

Denizbank’tan Satılık Gayrimenkuller ; Denizbank, mülkiyetinde bulunan gayrimenkullerin satışında müşterilerine kolaylıklarda sağlamaktadır. Gayrimenkulü pelin olarak satın alma durumu olmayan müşterilerine başvurmaları
durumunda şayet uygun görülürlerse düşük faiz oranları ve 25 yıla kadar varan vade imkanları
sunmaktadır.

Denizbank aracılığı ile ev, arsa, bina, tarla, dükkan, villa, depo vb. tüm gayrimenkullere kolayca sahip olabilirsiniz. Tek yapmanız gereken, sıklıkla Denizbank’ın kendi resmi internet sitesine girerek; satılık gayrimenkul ilanlarını takip edip sahip olmak istediğiniz gayrimenkulü bulmak. Sayın www.finanshaberi.net okuyucuları Denizbank’tan satılık ev, Denizbanktan satılık dükakan, arsa, tarla ve Denizbank’tan satılık gayrimenkuller hakkında çok daha detaylı bilgiler almak ve satılan gayrimenkulleri görmek için bankanın sitesi olan https://www.denizbank.com/hakkimizda/gayrimenkuller/ link’inden bankanın sitesine bakabilirsiniz.

denizbank iletişim hattı : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/denizbank-musteri-hizmetleri-0850-222-0-800/.html

denizbank_iletişim
Denizbank iletişim Hattı
Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *