«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Akbank Kredi Kartı Temassız Ödeme Açma

Akbank Kredi Kartı Temassız Ödeme Açma

Akbank Kredi Kartı Temassız Ödeme Açma

Kredi kartı temassız ödeme nedir, banka kartı temassız ödeme nedir, akbank kredi kartı temassız ödeme özelliği nasıl açılır, akbank kredi kartı ile temassız ödeme nasıl açılır, axess kredi kartı temassız ödeme nasıl açılır ve axess kredi kartı temassız ödeme bilgileri. hususunda gerekli bilgiler haberimizin içeriğinde yer almaktadır.

Akbank Kredi Kartı Temassız Ödeme Özelliği Açma Kapama

Kredi kartlarının temassız ödeme özelliklerini kullanmamız alışverişlerde bizlere kolaylık sağlıyor. Alışverişler de ödeme yapmak temassız ödeme ile kredi kartı kullanıcısına da büyük konfor sağlıyor. Sizlerde alışverişlerinizi temassız ödeme teknolojisi ile yaparak alışverişerini güvenli, hızlı ve pratik olarak yapabilirsiniz. Akbank bütün kredi kartlarında ve banka kartlarında temassız ödeme teknolojisini uygulayan bankalardan birisidir. Temassız ödeme en çok kullanıcısının alışverişlerini kolaylaştırmakta ve ödemelerini çok hızlı olarak yapmasını sağlamaktadır. Akbank müşterisi olarak sizlerde akbank kredi kartı temassız ödeme özelliği ve akbank’ın kredi kartlarına yönelik kampanyalarından faydalanabilirsiniz.

Akbank AXESS Temassız Ödeme Açma / Akbank kredi Kartı Temassız Ödeme Açma Kapama

Akbank, 1948 yılında aralarında Hacı Ömer Sabancı’nın da bulunduğu bir grup iş adamı tarafından Adana’da kurulmuştur. Akbank’ın kurulma amacı o yıllarda Adana’da bulunan pamuk üreticilerine ekonomik anlamda destek sağlamak ve finansman kaynağı olmaktı. Zaman içerisinde büyüyen Akbank, Türkiye’nin en büyük bankalarından biri olma başarısını elde etmiştir. Aktif olarak 14 binden fazla çalışan sayısıyla, Türkiye’deki müşterilerine en iyi şekilde bankacılık hizmeti sağlama gayreti içerisindedir.

Akbank Temassız Ödeme Nedir?

Bu hedef doğrultusunda yenilikçi bir banka olan Akbank, teknolojik gelişmeleri de bankacılık hizmetiyle birleştirerek müşterilerine kolaylık sağlama konusunda büyük ilerleme kaydetmiştir. Akbank’ın teknolojik yenilikler ile getirdiği hizmetlerden biri de temassız ödeme hizmetidir. Akbank müşterileri artık kredi kartlarının temassız özelliğini aktif hale getirerek ödemelerini şifre girmeden kolay ve hızlı yoldan yani temassız ödeme yöntemiyle yapmaktadırlar.Bu hizmetten yararlanmak isteyen Akbank müşterileri ise ‘Akbank kredi kartı temassız ödemem özelliği açma’ konusunda araştırmalar yapmaktadırlar.

Akbank Temassız Ödeme Özelliği Nasıl Açılır

Aslında Akbank kredi kartı temassız ödeme açma çok kolay yöntemlerle yapılabilecek bir işlemdir. Bunun için Akbank kredi kartınızı henüz yeni çıkartıyorsanız bu işlem esnasında Akbank personeline temassız özelliğinin aktif edilmesi isteğinde bulunmanız kartınızda temassız özelliğinin olması için yeterli olacaktır.Fakat kredi kartı aldığınız sırada böyle bir talepte bulunmadıysanız ve elinizde kredi kartı varsa size en yakın Akbank şubesine gidip Akbank kredi kartı temassız ödeme özelliği açma isteğinde bulunabilirsiniz. Şubeye kadar gitmek istemiyorsanız daha kolay bir yöntem mevcuttur. Akbank müşteri hizmetlerine 444 25 25 telefon numarasından ulaşarak kartınızın temassız özelliğini aktif etmelerini isteyebilirsiniz.

Akbank şubesine gitmeden bu özelliği aktif etmenin bir diğer yolu ise Akbank internet bankacılığı ile Akbank kredi kartı temassız ödeme özelliği açmak olacaktır. Bu sayede bulunduğunuz yerden kredi kartı temassız ödeme özelliğini aktif hale getirmek mümkündür. Akbank kredi kartı temassız ödeme özelliği ile yapacağınız 90 TL ve altındaki harcamalarınız için şifre girmeden hızlı bir şekilde temassız ödeme yapmanız mümkün hale gelecektir. Tabi ki temassız ödeme işlemi yapabilmeniz için harcama yapacağınız yerin temassız ödeme özelliğini kullanması gerekmektedir. Çoğu mağaza ödemelerde temassız özelliği kullanmamaktadır. Bu nedenle mağazanın girişinde temassız özelliğinin olduğuna dair bir ibare bulunmasına dikkat ediniz.

akbank internet şube url : https://www.akbank.com/tr-tr/hizmetler/Sayfalar/akbank-internete-giris.aspx

Akbank Banka Kartı Temassız Ödeme Özelliği Açma Kapama

Akbank Banka Kartı, Akbank’ın müşterilerine sunduğu bir diğer hizmettir. Kredi kartı olarak kullanılamayan banka kartı içerisinde dilediğiniz miktarda nakit para taşıyabilirsiniz. Bu kart ile ATM’lerden dilediğiniz zaman para çekme işlemi yapabilirsiniz. Ancak para çekmek için de günlük limitler bulunmaktadır. Akbank Banka Kartının da aynı kredi kartında olduğu gibi temassız özelliği bulunmaktadır. Banka kartı temassız ödeme özelliği aktif etmek isteyen kişiler, Akbank şubesine giderek ya da Akbank müşteri hizmetlerini arayarak bu isteklerini iletebilirler. Diğer bir seçenek ise Akbank internet bankacılığı üzerinden banka kartının temassız özelliğini aktif etmek olacaktır. Akbank banka kartı temassız ödeme açma işlemi aynı akbank kredi temassız ödeme açma işlemleri ile aynı olmaktadır.

Akbank İletişim Hattı

Akbank iletişim Hattı ile müşterilerine 365 gün 7/24 olmak kaydıyla hizmetler sunuyor. Sizlerde akbank iletişim hattını dilediğiniz zaman arayarak banka ve bankacılık işlemleriniz hususunda destekler ve bilgiler alabilirsiniz. Söz konusu olan Kredi kartı temassız ödeme nedir, banka kartı temassız ödeme nedir, akbank kredi kartı temassız ödeme özelliği nasıl açılır, akbank kredi kartı ile temassız ödeme nasıl yapılır, axess kredi kartı temassız ödeme nasıl açılır ve Akbank axess kredi kartı temassız ödeme açma kapama işemleri için müşteri temsilcilerinden bilgiler alabilirsiniz.

Akbank ilerişim hattı url : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/akbank-musteri-hizmetleri-akbank-direk-baglanma-444-25-25/.html

Akbank pos destek hattı url : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/akbank-pos-destek-hatti/.html

Akbank döviz hesabı nasıl açılır url : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/akbank-doviz-hesabi-nasil-acilir/.html

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *