«
  1. Anasayfa
  2. Euro-Dolar-Altın Haberleri
  3. Euro-Dolar ve Bütün Döviz Kurlarındaki Son Durum

Euro-Dolar ve Bütün Döviz Kurlarındaki Son Durum

DDDDDDDDDDD

27 Aralık 2018 Perşembe Dolar Kurunda Yaşananlar

Dolar kuru aralık ayının son haftasının üçüncü gününe başlarken piyasaların açılması ile birlikte 5,3009 TL den açılmış vermiştir. Sabah satlerin de yatay seviyede kalan dolar kuru öğlen saatlerin de çıtasını aşağı yönde tutarak düşüş yaşamaya başlamıştır. Öğlen saatlerine kadar değer kaybı yüzde o,20 TL olan dolar öğlen saatleri ilerledikçe çıtasını yukarılara taşıyarak artış trendine girerek yükselmeye başlamıştır. Öğlen saat 12:30 daki alış ve satış fiyatı aşağıda belirtildiği gibi olmaktadır.

Alış Fiyatı:    5,3011 TL

Satış Fiyatı:   5,3054 TL

27 Aralık 2018 Perşembe Euro Kurunda Yaşananlar

Aralık ayının son haftasının üçüncü gününe yatay seviyede başlayan euro sabah ile öğlen saatleri arasında yine yatay seviyede kalmış fakat öğlen saatlerinde düşüş yaşamaya başlamıştır. Fakat daha sonra öğlen saatlerinde yükselişe geçerek çıtasını yukarı yönde tutmuştur.Öğlen saatlerindeki alış ve satış fiyatı aşağıda belirtilmiştir.

Alış Fiyatı:   6,0459 TL

Satış Fiyatı:   6,0536 TL

27 Aralık 2018 Perşembe İngiliz Sterlini Kurunda Yaşananlar

Yılın son haftasının üçüncü gününe yükselerek başlayan sterlin saatlerin ilerlemesi ile düşüş yaşamış daha sonraki saatlerde ise yatay seviyede kalarak dengelemiştir. Fakat öğlen saatlerinde ivmesi aşağı yönde olan sterlin düşüş yaşamaya başlamıştır. Öğlen saatleri ilerledikçe dengelenen sterlin daha sonra yükselmeye başlamıştır. Sterlinin öğlen saatlerinde ki alış ve satış fiyatı aşağıda belirtilmiştir.

Alış Fiyatı:    6,180 TL

Satış Fiyatı:   6,7281 TL

27 Aralık 2018 Perşembe İsviçre Frangı Kurunda Yaşananlar

İsviçre Frangı yeni güne düşerek başlamış sabahın ilerleyen saatlerinde ise açılış verdiği seviyelere tekrar yükselmiştir. Öğlen saatlerine kadar sürekli inişli çıkışlı grafikler çizerek yatay seviyede kalmıştır. Saat 12:35 sıralarında düşüşü devam eden frang’ın aynı saatlerdeki alış ve satış fiyatı aşağıda belirtilmiştir.

Alış Fiyatı:    5,3341 TL

Satış Fiyatı:   5,3387 TL

27 Aralık 2018 Perşembe Suudi Riyali Kurunda Yaşananlar

Suudi Riyali güne yatay seviyede başlamış ve daha sonra yükselmeye başlamıştır. Bu yükseliş uzun sürmemiş öğlen saatlerinde yerini düşüşe bırakmıştır. Sabah açılış ile öğlen saat 12:00 aralarında genellikle yatay seviyede kalmıştır. Öğlen saatleri ilerleyince tekrar yükseliş trendine girerek çıtasını yukarılarda tutan riyal yükselmeye başlamıştır. Öğlen saatlerindeki alış ve satış fiyatı aşağıda belirtilmiştir.

Alış Fiyatı:    1,4072 TL

Satış Fiyatı:   1,4142 TL

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *