«
  1. Anasayfa
  2. Euro-Dolar-Altın Haberleri
  3. Altın Dolar ve euro’da Bugun Neler Yaşandı! Son Dakika Altın Fiyatları

Altın Dolar ve euro’da Bugun Neler Yaşandı! Son Dakika Altın Fiyatları

ne oldu

Dolar’da Bugün Neler Yaşandı

Bir süredir ivmesini yükselten dolar da neler yaşanıyor. Son zamanlarda çok yükseldiği seviyelerden aşağı çekilen dolar bundan bir hafta önce son üç buçuk ayın en dip seviyelerine kadar gerilemişti. Fakat geçenler de açıklanan FED faizlerinin aynı kalması ve istikrarı bozmaması dalara yeniden can vermiş doların yükselmesini sağlamıştır. Buna karşın bu yükseliş fazla sürmemiş ve dolar yeniden ivmesini aşağı çekerek düşüş göstermeye başlamıştır. Yeni güne de düşüşle başlamış öğle saatleri arasında seviyesini korumak istese de akşam saatlerin de tekrar düşerek 15 Kasım 2018 gününü 5.348 seviyelerinde tamamlayarak yatırımcısına % -2.08 oranın da zarar ettirmiştir.

Euro’da Bugün Neler Yaşandı

Eoru her ne kadar dolar gibi sabah saatlerinde düşüşle başlamasa bile sabah saat 10:00 lara kadar dünkü kapanış seviyesini korumuştur. Öğleden sonra ise ara sıra inişli çıkışlı grafikler çizmiştir. Fakat euro akşam kapanış saatlerinde dolar kurunun etkisin de kalmış dolardaki düşüşün yansımaları euro’yada yansımıştır. Akşam saatlerinde sert düşüş yaşayan euro yeni günü düne oranla zararla kapatmıştır. Yatırımcısına yeni günde zarar ettiren euro 15 Kasım 2018 gününü 6.069 TL’ den kapatmış yatırımcısına ise % – 1.07 zarar ettirmiştir.

Altın’da Bugün Neler Yaşandı

Sabah saatlerin de seviyesini korumaya çalışan altın öğle saatlerinde düşüş göstermiştir. Fakat bu düşüş dünkü düşüş gibi çok sert olamamıştır. Akşam saatlerine yakın biraz dengeleri korumuş olan altın tekrar yükselmeye başlamış özellikle de kapanış saatine yakın dünkü sert düşüşünü telefi edecek seviyeleri tekrar yakalamış ve yatırımcısının yüzünü güldürmüştür.

Kapalı Çarşıda Altın Fiyatları

Gram Altın: Alış 211,70                          Satış 211,90
Çeyrek Altın: Alış 341,00                       Satış 346,00
Yarım Altın: Alış 677,00                        Satış 687,00
Cumhuriyet Altını: Alış 1.395,00        Satış 1.416,00
Tam Altın:       Alış   1.363,00                  Satış 1.383,00

 

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *