«
  1. Anasayfa
  2. Euro-Dolar-Altın Haberleri
  3. Dolar-Euro-Sterlin Ne Kadar Oldu

Dolar-Euro-Sterlin Ne Kadar Oldu

dolar_euro

21 Aralık 2018 Cuma Dolar Kurunda Yaşananlar

Dolar kuru haftanın son gününe sabah saatlerinde yatay bir seyirde başlamış ve sabah saatlerinin ilerlemesi ile yükselişe geçmiştir. Günün ilerleyen saatlerinde ise dolar kuru inişli çıkışlı grafikler çizmiştir. Bu şekilde ilerleyen haftanın son gününde dolar kuru günün ilk çeyreğini yatay bir seviye de tamamlamıştır. Günün ilk çeyreğinden sonra ise ivmesini yukarı taşıyan dolar akaşam saatlerine yakın yükselişe geçmiştir. Akşam piyasaların kapanmasına yakın ise tekrar düşüş yaşayan dolar kuru haftanın son gününe yükselerek kapanış vermiştir.

Alış Fiyatı:    5,2961 TL

Satış Fiyatı:   5,3030 TL

21 Aralık 2018 Cuma Euro Kurunda Yaşananlar

Haftanın son gününe düşerek başlayan euro sabah saatlerinin ilerlemesi ve piyasaların açılmasından hemen sonra tekrar artış göstererek sabah açılış verdiği seviyelere tekrar gelmiş ve bundan sonraki saatlerde ise günün ilk çeyreğini yatay bir seviyede tamamlamıştır. Akşam saatlerinin yaklaşması ile ivmesini yükselden euro kuru yükselişe geçmiştir. Akşam piyasaların kapanmasına yakın tekrar düşüş ve çıkışlar yaşamış fakat yinede haftanın son gününe yükselerek kapanış vermiştir.

Alış Fiyatı:   6,0436 TL

Satış Fiyatı:   6,0508 TL

21 Aralık 2018 Cuma İngiliz Sterlini Kurunda Yaşananlar

Haftanın son gününe düşerek başlayan İngiliz Sterlini sabah saatlerinin ilerlemesi ve piyasaların açılmasından hemen sonra tekrar artış göstererek sabah açılış verdiği seviyelere tekrar gelmiş ve bundan sonraki saatlerde ise günün ilk çeyreğini yatay bir seviyede tamamlamıştır. Akşam saatlerinin yaklaşması ile çıtasını yükselten Sterlin kuru haftanın son gününde yükselişe geçmiştir. Akşam ise piyasalar kapanırken hafta sonunu yükselerek kapatmıştır.

Alış Fiyatı:    6,7070 TL

Satış Fiyatı:   6,7131 TL

21 Aralık 2018 Cuma İsviçre Frangı Kurunda Yaşananlar

İsviçre Frangı haftanın son gününe sabah saatlerinde yatay bir seviye de başlamış ve sabah saatlerinin ilerlemesi ile yükselişe geçmiştir. Günün ilerleyen saatlerinde ise İsviçre Frangı inişli çıkışlı grafikler çizmiştir. Yine aynı çizgide ilerleyen Frang haftanın son gününde günün ilk yarısını yatay bir seviye de tamamlamış ve daha sonra günün ilk yarısından sonra ise çıtasını yukarılara taşıyan Frang akşam saatlerine yakın tekrar yükselişe geçmiştir ve hafta sonuna yükselerek kapanış vermiştir.

Alış Fiyatı:    5,3374 TL

Satış Fiyatı:   5,3435 TL

21 Aralık 2018 Cuma Suudi Riyali Kurunda Yaşananlar

Suudi Riyali Haftanın son gününe düşerek başlamış ve öğlen saatlerinde tekrar yükselerek sabah başlangıç verdiği seviyelere çıkmıştır. Öğlen saatlerinden sonra ise yükselişini devam ettirmiştir. Akşam piyasalar kapanırken haftanın son gününü yükselerek kapatmıştır.

Alış Fiyatı:    1,4080 TL

Satış Fiyatı:   1,4151 TL

Bir Cevap Yaz

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *