«
  1. Anasayfa
  2. Euro-Dolar-Altın Haberleri
  3. 2019 Yılında Altın Yükselecek Mi?

2019 Yılında Altın Yükselecek Mi?

altın

Henüz 2019′ yılına 2 ay gibi zaman zarfı olsa da yatırımcısının dikkatine çeken ürün yine her zaman ki altın olacağa benziyor. 2019 yılın da altın düşer mi yoksa yükselir mi gibi oldukça merek edilse de altın yatırımcıları bu konuyu çok yakından takip etmektedirler. Söz konusu altın için yapılan özellikle de 2019 yılın da altının ivmesi ne olacak diye konunun uzmanları ve ekonomistlerin açıklamaları ve tahminleri ne yönde gelişim gösteriyor bu konuları siz değerli okuyucularımıza anlatmak istiyoruz. Bakalım dünyanın en değerli madenlerinden olan altın için uzmanlar neler söylüyor hangi fikirleri üretiyorlar.

Söz konusu altının 2019 yılında ne olacağı yönünde konunun uzmanlarının hem fikir oldukları yönlere hep beraber göz atalım. Ekonomist ve araştırmacı uzmanlar altın konusun da Amerikanın Suriye politikasının çok önemli olduğu ayrıca bu izlenen politika karşısın da AB nin politikasının ne yönde olacağına çok önem gösteriyorlar. Birde bu konuda çok uzmanlaşmış firmaların başında gelen analiz ve yatırım firmalarından biri olan Energy & Capital, 2019 yılında altından fazlasıyla umutlu olduğu yönün de yapılan açıklamalar altın yatırımcısının şimdiden iştahını kabarttığı da söylenmektedir.

Ekonomist ve konunun uzmanlarının değindiği bir husus ise yine Amerika ve Çinin arasındaki gerilim ve politikalarının ne yönde olacağı şeklindedir. Uzmanlara göre bu iki ülke arsında ki gerilim yine devam edecektir. Fakat bu iki ülke arasındaki gerilimin çok büyük seviyelere çıkmayacağı yönün de olup altının yükselişini engellemeyeceği yönün de hem fikir sahibi olmuşlardır. Ayrıca Amerikanın Suriye de çok büyük hüsran yaşamadığı sürece de altının ivmesinin hep tırmanışta olacağı yönün de yine hem fikir olmuşlardır. Bu konu hakkındaki çok önde gelen uzmanlardan birisi olan Luke Burgess isimli araştırmacının raporların da ise 2016 yılından bu yana sürekli belirli ve artış ivmesinde olan altın analizlerinin sonucun da 2019 yılının altın için çok daha verimli geçeceğini bizlere göstermektedir.

Ayrıca araştırmacı, ekonomist ve uzmanların diğer hazırladıkları raporlar doğrultusun da FED tarafından yapılan faiz artırımlarının sayısının altın fiyatlarının ne seviyeye çıkacağını belirleyecek yönde olan çok önemli bir etken olduğu yönünde olmuştur. Genel de bütün uzmanların söylemleri ve yorumları bizlere 2019 yılı için altının altın çağını yaşayacağı yönün de lanse edilmektedir. Zaten bizim görüşümüz de faiz artırımlarının bu denli devam etmesinin sonucun da 2019 yılı için altının yine rekor seviyelere geleceği yönündedir. Ayrıca herkesin de bildiği üzere en güvenli yatırımların başında da altın gelmektedir. Sizlerde yatırımlarınızı Altına yaparsanız mutlak suretle faydasını göreceksiniz. Ne demişler Altın her zaman Altındır.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *

Yorumlar

  1. Onur TÜRKER

    Sürekli sitenizi takip eden biri olarak sizlere altın hakkındaki gelişmenin ne olacağını sormak istedim. Altın fiyatları 2019 yılının sonuna kadar daha çok yükselir mi.

    • Uğur Aydın

      Değerli okurumuz Onur Bey 2019 Yılı için yapmış olduğumuz yorumların ne kadar doğru çıktığını haberimizi okuduğunuza göre sizlerde farkına vardınız. 2019 Yılı sonunda Kasım ayından sonra altın fiyatlarında yine çok hızlı yükselme ve artış bekliyoruz. Çünkü Ülke ekonomisini takip ederseniz sizlerde bunun rahatlıkla farkına varacaksınız.

  2. Veysel YURTSEVEN

    2019 Yılı sonunda sizce altın yükselir mi altın ne kadar olur yanıtlarsanız memnun olurum.

    • Uğur Aydın

      Değerli okurumuz Veysel bey 2019 yılında altın yükselecek mi vaya 2019 yılı sonunda altın ne kadar yükselir demek istiyorsunuz. Buradan belirtmek isterim ki 2019 Kasım ayından itibaren Altın fiyatlarında çok yükseliş olacaktır.