«
  1. Anasayfa
  2. Euro-Dolar-Altın Haberleri
  3. EURO-Dolar-Sterlin Son Dakika Fiyatları

EURO-Dolar-Sterlin Son Dakika Fiyatları

serbest-piyasada

28 Aralık 2018 Cuma Dolar Kurunda Yaşananlar

Dolar kuru aralık ayının son haftasının son günü olan cuma gününe yükselerek başlamış fakat daha sonra yeniden düşüş yaşamaya başlamıştır. Piyasaların açılması ile yükselişe geçen dolar kuru sabah saatlerinin ilerlemesi ile ivmesini aşağı yönde tutarak düşüş trendine girmiştir. Sabah piyasalar açıldıktan sonra öğle saatlerine kadar sürekli iniş çıkışlar içinde olan dolar kuru yeni günde sürekli iniş çıkış sergilemiş ve sabah açılış verdiği seviyelere yeniden gelerek günün ilk çeyreğinde yatay seviyede kalmıştır. Fakat öğlen saatlerinin gelmesi ile yenide düşüş trendine giren dolar kurunun gün içindeki değer kaybı yüzde 0,33 TL olmuştur. Saat 13:00 daki alış ve satış fiyatı yine aynı saatlerde aşağıda belirtildiği gibi olmuştur.

Alış Fiyatı:    5,2683 TL

Satış Fiyatı:   5,2700 TL

28 Aralık 2018 Cuma Euro Kurunda Yaşananlar

Aralık ayının son haftasının son günü olan cuma gününe düşüş yaşayarak başlayan euro sabah saatlerinin ilerlemesi ile çıtasını yukarıda tutmuş ve yükselmeye başlamıştır. Sabah saatlerinin ilerlemesi ile dolar kurundaki düşüşten etkilenen euro da düşüş trendine girmiş ve değer kaybı yaşamaya başlamıştır. Sabah açılış verdiği saat ile öğlen saat 12:00 a kadar yatay seviyede kalan euro kuru öğlen saatleri ilerledikçe düşmeye başlamış ve gün içindeki değer kaybı yüzde 0,28 TL olmuştur. Saat 13:05 de euro’ nun alış ve satış fiyatı aşağıda belirtildiği gibi olmuştur.

Alış Fiyatı:   6,0327 TL

Satış Fiyatı:   6,0404 TL

28 Aralık 2018 Cuma İngiliz Sterlini Kurunda Yaşananlar

Yılın son haftasının son günü olan cuma gününe yatay seviyede başlayan sterlin sabah ve öğlen saatlerine kadar yine yatay seviyede kalmıştır. Fakat öğlen saatlerinde dolar ve euro kurundaki düşüşten etkilenen sterlinde düşüş yaşamaya başlamış ve gün içindeki değer kaybı yüzde 0,39 TL olmuştur. Yine öğlen saatlerinde alış ve satış fiyatı aşağıda belirtildiği gibi olmuştur.

Alış Fiyatı:    6,6651 TL

Satış Fiyatı:   6,6731 TL

28 Aralık 2018 Cuma İsviçre Frangı Kurunda Yaşananlar

İsviçre Frangı yeni güne yatay sevide başlamış ve sabahın ilerleyen saatlerinde yükseliş terndine girmiştir. İvmesi sürekli olarak yukarı yönde olan frang öğlen saatlerine kadar yükseliş yaşamıştır. Fakat oda diğer döviz kurları gibi öğlen saatlerinde düşüş yaşamaya başlamış ve değer kaybı yaşamıştır. Gün içindeki değer kaybı yüzde 0,03 TL olmuştur. Yine öğlen saatlerinde alış ve satış fiyatı aşağıda belirtildiği gibi olmuştur.

Alış Fiyatı:    5,3464 TL

Satış Fiyatı:   5,3514 TL

28 Aralık 2018 Cuma Suudi Riyali Kurunda Yaşananlar

Suudi Riyali güne yatay seviyede başlamış fakat daha sonra düşüş yaşamaya başlamıştır. Öğlen saatlerindeki alış ve satış fiyatı aşağıda belirtildiği gibi olmaktadır.

Alış Fiyatı:    1,4006 TL

Satış Fiyatı:   1,4076 TL

Bir Cevap Yaz

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *