«
  1. Anasayfa
  2. Euro-Dolar-Altın Haberleri
  3. 2019 Seçimlerinden Sonra Dolar Yükselir mi

2019 Seçimlerinden Sonra Dolar Yükselir mi

secimden_sonra_dolar

2019 Seçimlerinden Sonra Dolar Ne Olur ?

Değerli okuyucularımız bütün vatandaşlarımız tarafından son zamanlarda en çok merak edilen haber 2019 seçimlerinden Dolar yükselir mi, 2019 seçimlerinden sonra dolar artar mı ve 2019 belediye seçimlerinden sonra dolar ne olur gibi haberler hakkında sizlerin bilgilerine sunmak için yapmış olduğumuz araştırmaları sitemiz üzerinden siz değerli okuyucularımızla paylaşmak istedik. Sizlerde son zamanların en çok merak edilen söz konusu olan 2019 seçimlerinden sonra dolar artar mı, dolar yükseli mi ve 2019 seçimlerinden sonra dolar ne olur gibi aklınıza takılan ve bütün vatandaşlarımız tarafından merak edilen bu hususta çok daha sağlıklı bilgiler ve konu hakkındaki bütün detaylı bilgileri almak isterseniz eğer sizlerin bilgilerine sunmak ve yapmış olduğumuz araştırmaları sizler ile paylaşmak için yayımladığımız haberimizin bütün detaylarını sonuna kadar okumanız sizlerin çok yararına olacaktır. Şimdi yazımızı daha fazla uzatmadan haberimizin bütün önemli detaylarını açıklayalım.

2019 Seçimlerinden Sonra Dolar Artacak mı?

Değerli okuyucularımız söz konusu olan husus ve konuları sizlerin bilgilerine en doğru ve en sağlıklı bilgilerle ulaşmak için söz konusu olan hususu uzun bir süreden beri takip ediyoruz. Burada sizler için söylemek istediğimiz en önemli husus kesinlikle ama kesinlikle bu aralar ve seçim önü kesinlikle dolar borcuna girmemeniz olacaktır. 2019 seçimlerinden sonra dolar yükselecek ve yine sağlam olmayan ekonomiyi alt üst edecektir. Bu zamana kadar sürekli yanlış izlenen politikalar TL’ye çok ciddi oranlarda değer kaybettirmiş ve doların da değerinin artmasına neden olmuştur. Bütün takip etmiş olduğumuz ekonomistler, araştırmacılar ve konunun uzmanları tarafından hiç bir şekilde iç açıcı açıklamalar gelmemiş tam aksi gelen yorumlar ve yapılan yorumlar hep kötü yönde olmuştur.

2019 Seçimlerinden Sonra Dolar ne Kadar Olacak! Ekonomist Yorumları

2019 seçimlerinden sonra dolar yükselecek mi sorusuna bütün ekonomistler doların yükseleceği yönünde yorumlar yapmaktadır. Zaten bizim sayfamızı takip edenlerde iyi bilmekteler ki 2019 yılının başında yazmış olduğumuz 2019 yılı sonunda ne olacak haberimizi okudular ise eğer bu zamana kadar her ay sonunda doların ne kadar artacağını ve doların ne kadar yükseleceğini yazdık ve hiç birinde yanılmadık. 2019 yılının başında da dolar için yapmış olduğumuz yorumlar mart ayının sonu veya nisan ayının ilk haftası gibi dolar kurunun yeniden 5.600 ve 5.800 lira gibi olacağını da yapmış olduğumuz haberimiz ile sizlerin bilgilerine sunmuştuk. Bizler sadece Ülkemizdeki ekonomistleri değil dünyanın en önde gelen ekonomistlerini de takip ediyor ve sizlere en sağlıklı bilgileri vermek istiyoruz. Bu yüzden diyoruz ki kesinlikle 2019 seçimlerinden sonra dolar yükselecek kesinlikle dolar borcuna girmeyin diyoruz. Değerli okuyucularımız bunları sadece bizler değil hem ülkemizin en iyi ekonomistleri hemde dünyanın en iyi ekonomist uzmanları 2019 seçimlerinden sonra doların artacağını ve hızla yükseleceğini söylemektedir.

Değerli okuyucularımız sizlerde hem bizim hemde ekonomistlerin bütün ifadelerini ve yorumlarını takip ederseniz hepinizin yararına olur ve bu kötü zamanda dolar borcuna asla girmemiş olursunuz. Bir başka detay ise özellikle esnaf vatandaşlarımızı ve işletme sahibi olan KOBİ’lerimizi çok yakından ilgilendirmektedir. 2019 seçimlerinden sonra dolar ne olur ve 2019 seçimler seçimlerinden sonra dolar yükselir mi veya dolar ne kadar olur gibi şeklindeki sorular en çok esnaf vatandaşlarımız ve işletme sahipleri yani KOBİ’ler tarafından çok daha fazla merak edilmektedir. Çünkü üretim yapan işletmeler yani KOBİ’ler genellikle ham madde alırken dolar üzerinden almakta ve dolar borcu altına girmektedir. Ayrıca elektronik eşya satan ve beyaz eşya satan esnaflarımızda 2019 seçimlerinden sonra dolar ne kadar olur diye merak etmektedir. Bu elektronik eşya ve beyaz eşya ticareti yapan esnaflarımızı da şiddetle sitemiz vasıtası ile uyarmak istiyor ve kesinlikle dolar hızlı yükselişe geçeceği için borçlanmamaları yönünde uyarmak istiyoruz.

2019 Seçimlerinden Sonra Dolar Yükselecek mi! Araştırmacı ve Uzman Yorumları

Değerli okuyucularımız bizler finanshaberi.net olarak sizlerin bilgisine sunmak için sadece ekonomistleri takip etmiyoruz. Sizlere en sağlıklı bilgileri vermek ve en doğru bilgileri sizlere aktarmak maksadı ve amacı ile ülkemizdeki bütün konunun uzmanlarını ve araştırmacılarını takip ediyor ve onlar tarafından yapılan bütün yorumları dikkatlice inceliyoruz. Ayrıca dünyanın önde gelen yabancı araştırmacıları ve yabancı para uzmanlarını ve bütün dolar yatırımcı uzmanlarını da takip ediyoruz. Değerli okuyucularımız 2019 seçimlerinden sonra dolar yükselecek mi ve 2019 seçimlerinden sonra dolar artar mı ve dolar seçimlerden sonra ne kadar olacak diye yapmış olduğumuz bütün araştırmaları sizlerin bilgilerine sunmak için araştırdık ve bütün yabancı ekonomistler ve ülkemizdeki konunu uzmanı olan ekonomistlerin ayrıca yabancı araştırmacı para uzmanlarının bütün yorumlarını inceledik ve yapılan bütün yorum ve değerlendirmeleri karşılaştırdık ve gördük ki durum ve ülke ekonomisi hiç iç açıcı değil ve her geçen gün dahada kötüye gittiğini görmüş durumdayız.

Ayrıca yapmış olduğumuz araştırmalar ve incelemeler neticesinde 2019 seçimlerinden sonra dolar yükselecek mi ve 2019 seçimlerinden sonra dolar ne kadar olacak diye bütün vatandaşlarımız ile özellikle esnaf ve KOBİ’lerin merak etmiş olduğu konuyu ülkemizde yaşanan gelişmeler ile karşılaştırdık ve doların seçimlerden sonra ne kadar yükseleceğinin bütün işaretleri aldık. Değerli okuyucularımız yapılan inceleme ve araştırmalar neticesinde görünen durum seçimlerden sonra dolar kurunun en kötü şartlarda bile olsa en az 5.755 gibi olacağı kanaatine varmış olduk. Hatta bu söz konusu olan hususu daha net olarak açıklayacak olur isek eğer bütün araştırmalar neticesinde 2019 belediye seçimlerinden sonra dolar kurunun en alt limitinin 5.655 olması beklenmektedir. Peki sıkıntı olan en üst limiti üzülerek açıklamak zorundayız ki buda seçimlerden sonra 2019 yılının ilk çeyreği sonunda yani nisan ayının son haftası gibi 5.850 lira gibi olması beklenmektedir. Özellikle son zamanlar da yaşanan seçim gerginliği ve ülke ekonomisinde yaşanan ve bütün ülkeyi top yekun etkileyen ekonomik kriz sürekli 2019 seçimlerinden sonra dolar yükselecek mi ve 2019 seçimlerinden sonra dolar artacak mı ve ya seçimlerden sonra dolar kuru ne kadar olacak sorusu ile bizleri ve bütün vatandaşlarımızın bu soruyu sormasına ve merak edilmesine neden olmaktadır. Değerli okuyucularımız sizlerinde hatta bütün Ülke insanımız malum olduğu bir konuda hem Ülke genelinde yaşanan ekonomik kriz ve seçimlerin yaklaşması ile yaşanan gerilim sonucu doların son zamanlar daha çok yükselmesine ve doların artmasına neden olmuştur. Bundaki en büyük sebep ve neden ise Ülkemizde ki siyasetçiler olmaktadır. Şimdi ise azda olsa siyasetçiler yüzünden dolar neden yükseliyor bunlar hakkında da birkaç konuya değinelim istiyoruz.

2019 Seçimlerinden Sonra Dolar Ne Kadar Olacak Artacak mı?

Değerli okuyucularımız bu başlığımızın altında ise bir üst yazımızda da belirttiğimiz gibi dolar bu kadar artmasına neden olan siyasetçilerin yaptığı yanlışlar ve doların artışındaki etkilerine değinmek istedik. Bizim Ülkemizde siyaset diğer yabancı ülkelere nazaran çok daha farklı yürütülmekte ve yanlış konuşmalar yapılmaktadır. Sizlerinde bildiği gibi dolar geçen ayın başlarında 5.220′ lerde seyir etmekteydi. Fakat yaklaşan 2019 seçimleri öncesi yani seçimler yaklaştıkça dolardaki yükselişte daha çok hızlandı. Burada siyasetçilerin etkisi ve faktörü çok fazla olmaktadır. Her kötü gidişi o yüzden bu yüzden dış baskılar yüzünden oldu diyerek savuşturmak doğru olmamaktadır. Birazda kendileri tarafından yapılan yanlışlara bakılmalı ve seçim çalışmaları ve konuşmalarında bundan sora hata yapmayacağız artık yatırım yapacağız üreten Türkiye olacağız gibi konuşmalar gerekmektedir. Fakat bizim siyasetçilerimiz bunların yerine birbirlerine kötü konuşmakta ve hakaretlere varan sözler söylemektedir.

Bu söylemlerin sonucunda vatandaşlarımız arasında bile sürtüşmeler olmakta ve arkadaş arkadaşa, akraba akrabaya, komşu komşuya ve hatta ve hatta kardeş kavgasına ve baba oğul arasında bile fikir ayrılığına ve küsmeler ve kavgalara kadar gidecek sorunlar yaşatmaktadır. İşte siyasetçiler tarafından yapılan hakaret ve kötü söylemler Ülke genelinde gerginliğe neden olmuş ve yaşanan her gerginlik doların yükselmesine sebep olmuştur. Özellikle de söylemek istediğim bir başka husus ise oy vermeyen kişilerin terör olarak suçlanmasının çok yanlış olduğudur. Çünkü düşünün bir baba a partili oğlu b partili diyelim. Görüşleri ayrı diye kesinlikle terörist ilan edilemezler. Nasıl Çanakkale de destan yazan dedelerimizin hepsi aynı görüşte değil iseler günümüzde de vatandaşlarımız aynı görüşte olamazlar. Fakat siyasetçilerin aklının ermediği bir husus olan bu konu şudur ki Allah korusun yine bir savaş çıkarsa yine bu ülkenin bütün evlatları hatta anneler babalar bile cepheye gider ayrı görüşe sahip olasalar bile yine Çanakkale’yi geçilmez kılar gerekirse bir daha Çanakkale Destanı yazarlar. Değerli okuyucularımız burada söylemek istediğim şudur ki siyasetçiler ortalığı gerdikçe inanın ülke insanının huzuru kaçmakta ve dolarda işte tam bu zamanlarda bizi istemeyen başka devletlerin işine gelmekte ve gerçekten ülke ekonomisi üzerinde oyunları oynayarak doları yükseltmektedir. İnşallah siyasetçilerimiz bunların farkında olur ve bu seçimleri bayrak taşıma yarışı gibi görerek birbirlerine hatta onları meydanlarda ve televizyonlar da izleyen vatandaşlarımıza saygılı olur ve kardeş havasında bir seçime giderler.

Değerli okuyucularımız haberimizin başlığında da olduğu gibi 2019 seçimlerinden sonra dolar ne kadar olacak veya 2019 seçimlerinden sonra dolar yükselecek mi gibi merak etmiş olduğunuz bütün detayları doların yükselebileceği seviyeleri de haberimizde sizlerin bilgilerine sunduk. Sizlerde 2019 seçimlerinden sonra dolar artacak mı hususun da bizlere sormak istediğiniz başka konu ve hususlar olur ise eğer haberimizin en alt kısmında mevcut olan ve sitemizdeki e-posta ile iletişim telefon numaralarından bizlere ulaşmanız ve dolar ne kadar olacak euro ne kadar olacak ayrıca altın ne kadar olacak gibi sorularınızı sorabilirsiniz. Bir başka detay ise 2019 seçimlerinden sonra banka faizleri yükselir mi gibi sorularınız ile banka ve bankacılık işlemleri üzerine olacak olan bütün sorularınızı rahatlıkla sorabilirsiniz…

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *