«
  1. Anasayfa
  2. Euro-Dolar-Altın Haberleri
  3. Dolar-Euro-Sterlin! Güncel Döviz Fiyatları

Dolar-Euro-Sterlin! Güncel Döviz Fiyatları

iste-guncel-doviz-

26 Aralık 2018 Çarşamba Dolar Kurunda Yaşananlar

Dolar kuru aralık ayının son haftasının üçüncü gününe başlarken piyasaların açılması ile birlikte 5,3009 TL den açılmış vermiştir. Sabah satlerin de yatay seviyede kalan dolar kuru öğlen saatlerin de çıtasını aşağı yönde tutarak düşüş yaşamaya başlamıştır. Öğlen saatlerine kadar değer kaybı yüzde o,24 TL olan doların alış ve satış fiyatı aşağıda belirtildiği olmaktadır.

Alış Fiyatı:    5,2842 TL

Satış Fiyatı:   5,2871TL

26 Aralık 2018 Çarşamba Euro Kurunda Yaşananlar

Aralık ayının son haftasının üçüncü gününe yatay seviyede başlayan euro sabah ile öğlen saatleri arasında yine yatay seviyede kalmış fakat öğlen saatlerinde düşüş yaşamaya başlamıştır. Öğlen saatlerindeki alış ve satış fiyatı aşağıda belirtilmiştir.

Alış Fiyatı:   6,0192 TL

Satış Fiyatı:   6,0262 TL

26 Aralık 2018 Çarşamba İngiliz Sterlini Kurunda Yaşananlar

Yılın son haftasının üçüncü gününe yükselerek başlayan sterlin saatlerin ilerlemesi ile düşüş yaşamış daha sonraki saatlerde ise yatay seviyede kalarak dengelemiştir. Fakat öğlen saatlerinde ivmesi aşağı yönde olan sterlin düşüş yaşamaya başlamıştır. Sterlinin öğlen saatlerinde ki alış ve satış fiyatı aşağıda belirtilmiştir.

Alış Fiyatı:    6,7076 TL

Satış Fiyatı:   6,7162 TL

26 Aralık 2018 Çarşamba İsviçre Frangı Kurunda Yaşananlar

İsviçre Frangı yeni güne düşerek başlamış sabahın ilerleyen saatlerinde ise açılış verdiği seviyelere tekrar yükselmiştir. Öğlen saatlerine kadar sürekli inişli çıkışlı grafikler çizerek yatay seviyede kalmıştır. Fakat öğlen saatleri ilerledikçe ve diğer döviz kurlarındaki düşüşün de devam etmesinden sonra düşüşe geçmiştir. Frang’ın öğlen saatlerindeki alış ve satış fiyatı aşağıda belirtilmiştir.

Alış Fiyatı:    5,3393 TL

Satış Fiyatı:   5,3464 TL

26 Aralık 2018 Çarşamba Suudi Riyali Kurunda Yaşananlar

Suudi Riyali güne yatay seviyede başlamış ve daha sonra yükselmeye başlamıştır. Bu yükseliş uzun sürmemiş öğlen saatlerinde yerini düşüşe bırakmıştır. Öğlen saatlerindeki alış ve satış fiyatı aşağıda belirtilmiştir.

Alış Fiyatı:    1,4046 TL

Satış Fiyatı:   1,4117 TL

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *