«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Fibabanka Çalışma Saatleri 2020

Fibabanka Çalışma Saatleri 2020

Fiba Çalışma

Fibabanka Bankası Çalışma Saatleri 2020

Fibabanka, ülkemizde 2010 senesinde bankacılık sektörüne adım atarak başarılı bir hizmet vermeye başlamıştır. Fibabanka birçok finansman kaynağı sunuyor. Sadece bununla kalmamakla birlikte emekliye ve çalışanlara özel olarak sunmuş olduğu fırsatlar ile tüm müşterilerini oldukça memnun ediyor. Bankanın sunduğu hizmetleri merak edenler veya işlem yapacak müşteriler ise çalışma saatleri gibi banka detaylarına dikkat ediyor.
Fiba grup tarafından 27 Aralık 2010 tarihinde oluşturulan Fibabanka tarafından anlarız hızla, çözeriz hızla sloganı misyon olarak kabul edilmiştir. Diğer çoğu bankadan farklı olarak müşterilerinin ayağına giden bir banka anlayışına sahiptir. Fibabanka’ nın ülkemizde 63 adet şubesi ve 1600 çalışanı bulunuyor.

Fibabanka Kaçta Açılıyor Kaçta Kapanıyor 2020

Fibabanka, ülkemizde her geçen gün başarılı bir büyüme elde ederek müşterilerine kusursuz bir hizmet sunuyor. Fibabanka çalışma saatleri ise sabah saat 09.00 olduğu an başlıyor. Hafta içi hizmet veren bankanın mesai çalışma saatleri bitişi ise 17.00 olmaktadır. Ülkemizde bulunan tüm bankalar genel olarak standart çalışma saatlerine uygulamaktadır ancak farklı saatlere sahip olan bankalarda mevcut. Banka da işlem yapmak için 17.00’dan önce sıra aldıysanız sıranız olduğu için banka çalışanları son işleme kadar mesaiyi bitirmemektedir.

Fibabanka Öğle Molası Veriyor mu 2020 ?

Fibabanka çalışma saatleri arasında öğle mola saatleri de bulunuyor. Bu saatler ise 12.30 ile 13.30 arasında öğle molaları veriliyor. Sabahtan sıra almış olsanız bile bu saatler içinde işlem yapılmamaktadır. Bundan dolayı çalışma saatleri 13.30 da başlayacak olan işlemleri beklemeniz gerekiyor.

Fibabanka Haftasonu Açık Mı? 2020

Fibabanka hafta sonu hizmet vermemektedir. Fibabanka sadece hafta içi 5 gün saat 09:00 ile 17.00 çalışma saatleri kapsamında hizmet sunmaktadır. Ancak acil işlem durumlarında Fibabanka bünyesinde sunulan  internet bankacılığı ve müşteri hizmetleri yöntemi ile çeşitli başvurular yapılabilir, işlemler kısa bir sürede yapılabilir.
Fibabanka Bayramda Çalışıyor Mu?
Fibabanka diğer tüm bankalar gibi dini ve milli bayramlar da hizmet vermemektedir. 1 Ocak, 1 Mayıs, 19 Mayıs, 23 Nisan, 15 Temmuz, 30 Ağustos ve 29 Ekim gibi günlerde banka tatilde olmaktadır.

Fibabanka İnternet Bankacılığı

Günümüzde her banka kuruluşunun kendine has bir mobil bankacılık uygulaması ve bununla birlikte internet bankacılığı imkanı bulunuyor. Fibabanka tarafından sunulan bu imkândan ise TC kimlik numarasını kullanarak ve yahut müşteri numarası ve şifresi ile giriş yaparak bazı işlemleri gerçekleştirebilirsiniz. Genelde bu hizmetler üzerinden kredi kartı ödemeleri, yapılandırma, fatura ödeme, EFT ve bunun gibi işlemler gerçekleştirilebilir. Ancak şunu belirtmeliyiz ki EFT işlemi hafta içi mesai saatleri kapsamında gerçekleşir.

Fibabanka Müşteri Hizmetleri Numarası 2020

İnternet bankacılığı ve Mobil uygulamanın yanı sıra müşteri hizmetleri üzerinden de bankacılık işlemleri gerçekleşebilir. 7/24 size sunulan Fibabanka müşteri temsilcisine bağlanma 444 88 88 ve 0850 222 77 77 numaralarından ulaşabilirsiniz.
Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *