«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. İNG Emekli Promosyonu Ne Kadar

İNG Emekli Promosyonu Ne Kadar

ing_ne_kadar_promosyon_veriyor

İNG Emekli Promosyonu Kampanyası 2022

İNG emekli promosyonu; Son günlerde yapılan emekli promosyonu kampanyasınaİNG’de katılıdı. Bankalar adete birbiri ile emekli promosyonu yarışına girdiler. Ülkemizde yaşanan yüksek enflasyona bağlı emekli aylıklarının yükselmesi bu yarışa neden olmuştur. Bugün ki yazımızda emekli promosyonu hakkında olacaktır. 2022 yılı için İNG emekli promosyonu, İNG emekli promosyonu Kaç TL ve İNG emekli maaşı taşıma işlemleri nelerdir. Sizlerde haberimizi okuyarak İNG emekli promosyonu ne kadar ve İNG emekli maaşı taşıma işlemleri hakkında bilgiler alabilirsiniz.

İNG Emekli Promosyonu 2022

İNG emekli promosyonu ; Banka emekli müşterileri için kampanya düzenliyor. Yeni başlayan kampanyaya katılımlar sadece emekli kişiler tarafından yapılacaktır. Bu kampanyaya katılım sağlayan emekliler 7000 TL’ye kadar emekli promosyonu alabilirler. Ancak kampanyaya katılım için bazı şartlar olmaktadır. Gerekli koşulları sağlayan her emekli İNG emekli promosyonu kapanyasına katılabilmektedir. Sizlerde İNG Emekli promosyonu kampanyasına katılım sağlamak isterseniz gerekli şartları sağlamalısınız. İNG emekli promosyonu ne kadar ve kampanyaya katılım şartları alt başlıklarda yer alıyor.

İNG Emekli Promosyonu Ne Kadar 2022 / İNG Kaç TL Promosyon Veriyor

2022 İNG Emekli Promosyonu Ne Kadar; Emekli banka müşterilerinin en çok merak ettiği husus promosyon ödemeleridir. İNG emekli promosyonu ise günümüz koşullarında en yüksek emekli promosyonları arasında bulunur. Bankanın 2022 yılı için emekli müşterilerine ödeyeceği emekli promosyonları şu şekilde gerçekleşiyor. Bankanın emekli promosyonu koşulsuz olarak 4,650 TL, 5800 TL ve 7000 bin TL olarak ödemektedir.

Emekli aylığı 1.500 TL’ye (1.500 TL hariç) kadar ise 4.650 TL,  emekli aylığı 1.500 TL – 2.500 TL (2.500 TL hariç) arası ise 5.800 TL, emekli aylığı 2.500 TL ve üzeri ise 7.000 TL nakit emekli promosyonu ödemesi yapıyor. Ayrıca emekli yakınını getiren kişilere toplam 1250 TL olarak ödeme yapıyor. Her getirilen bir emekli yakınınız için 250 TL ek promosyon alıyorsunuz. Fakat sizin tarafınızca getirilen emekli kişinin son 90 gün içerisinde İNG’ye emekli maaşı yatmış olması durumunda kampanya ödülünden faydalanamazsınız.

Ayrıca vadesiz hesaptan vereceğiniz iki adet otomatik fatura talimatı ile 500 TL ek promosyon da kazanabilirsiniz. 500 TL ek fatura promosyon kampanyasına katılabilmek için 25 Şubat 2021 – 31 Ekim 2021 tarihleri içerisinde nakit promosyonun vadesiz hesabınıza yatmış olması gerekir.

emekli-promosyonu-ne-kadar-ing
İNG Emekli Maaşı Promosyonları

Emekli Promosyonu Kampanyasının Detayları 2022

İNG emekli promosyonu kampanyası  05 Ağustos 2022 ile 31 Ağustos 2022 tarihleri arasında nakit promosyon alan müşteriler için geçerlidir. Belirtilen tarihlerden farklı olarak promosyon alan müşteriler kampanyadan faydalanamaz. Promosyon ödemeleri 36 ay için peşin olarak yapılır.

Kampanyadan emekli aylığını 36 ay süresince İNG’den alma taahhüdü veren ve nakit promosyon ödemesi alan mevcut ve yeni emekli maaş müşterileri faydalanır.

İNG emekli promosyonu kampanyası için 36 aylık taahhüt süresinin başlangıcı olarak nakit promosyonun hesaba yatırıldığı tarih esas alınır. 36 aylık taahhüde aykırılık olması durumunda, tarafınıza ödenmiş olan promosyon bedeli, taahhüdün kalan süresi dikkate alınarak kıstelyevm esasa göre geri alınır.

Promosyon ödemesi yapıldıktan sonra 36 aylık taahhüt süresince emekli maaşının artması durumunda ilave promosyon ödemesi yapılmaz. Kampanyayı sonlandırma veya koşullarında değişiklik yapma hakkı banka’ya aittir. Nakit promosyon ödemesi 36 ay için peşin olarak yapılır.

Ayrıca 3 aylık taahhüt süresinin başlangıcı olarak nakit promosyonun hesaba yatırıldığı tarih esas alınır. Birden fazla emekli maaş hesabı olanlara tek bir ödeme yapılır. Yanlız ödenecek promosyon tutarı için maaş tutarlarının toplamı dikkate alınarak hesap yapılır. Böylelikle müşteri promosyon hakkı için kayıp/zarar yaşamaz. Başvurular İNG mobil bankacılık üzerinden kolaylıkla yapılmaktadır.

ıng-mobil-ile-promosyon-başvurusu
İNG Mobil İle Emekli Promosyonu Başvurusu

ing mobil şube : https://www.ing.com.tr/tr/ing/7-24-bankacilik/ingmobil

Emekli Maaşı İNG’ye Nasıl Taşınır / İNG Emekli Maaşı Taşıma 2022

İNG emekli promosyonu için İNG emekli maaşı taşıma işlemi; Emekli maaşını İNG’ ye taşımak isteyenler e-devlet üzerinden taşıma işlemlerini yapabilir. E-Devlet giriş yaprıktan sonra enekli maaşı taşıma adımlarını takip etmelisiniz. Ayrıca İNG emekli maaşı taşıma işlemi bankanın bütün şubelerinden gerçekleştirilir. İNG mekli promosyonu hakkı emekli aylıklarının İNG’ye taşınması ile kazanılan haktır. İNG emekli maaşı taşıma işlemini bağlı olduğunuz SGK kurumundan da yapabilirsiniz.

Ayrıca Emekli maaşını İNG’ye taşıma işlemleri dijital kanallar üzerinden de yapılır. İNG’ye emekli maaşı taşıyanlar bankanın %2,39’dan başlayan faiz oranları ile ihtiyaç kredisi alabilirler. Ayrıca emekli maşını ING’ye taşıyanlar 3 ay boyunca Turnucu Ekstra avantajlarından harcama şartı olmadan faydalanabilirler. Sizlerde emekli maaşınızı İNG’ye taşıyarak İNG emekli promosyonu kampanyasından yaralanabilirsiniz. İNG mobil şubede İNG emekli promosyonu ne kadar ve emekli promosyonu tutarları bilgileride bulunur.

ing-emekli-maaşı-taşıma
Emekli Maaşı İNG’ye Nasıl Taşınır / İNG Emekli Promosyonu Nasıl Alınır

Emekli Promosyonu Hakkında Nereden Bilgi Almalıyım?

İNG emekli promosyonu ve İNG emekli maaşı taşıma işlemleriniz için mobil şube üzerinden bilgiler alabilirsiniz. Ayrıca İNG internet bankacılığı üzereindende İNG emekli promosyonu ve İNG emekli maaşı taşıma işlemlerini öğrenebilirsiniz. Dilerseniz İNG iletişim Hattı telefon numaralarını arayarak müşteri temsilcilerinden sorularınız için cevaplar alırsınz. İNG iletişim hattı müşterilerine sınırsız hizmet sunar ve acil çözümlemelerde yardımcı olur. İNG iletişim hattı ile bütün banka ve bankacılık işlemlerinizide yapabilirsiniz. İsterseniz müşteri temsilcilerinden İNG emekli promosyonu ne kadar, İNG emekli promosyonu kampanya koşulları ve İNG emekli maaşı taşıma işlemleri hakkında da detaylı bilgiler alabilirsiniz.

ing iletişim hattı : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/ing-iletisim-hatti-ing-direkt-baglanma/.html

ing-iletişim-bilgileri
İNG iletişim hattı destek numarası

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.