«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. ING Taşıt Kredisi Kampanyası 2020

ING Taşıt Kredisi Kampanyası 2020

ıngtaşıt

ING Bank 2020 Taşıt Kredisi Kampanyası

ING Taşıt kredisi, ING Bank 2020 Taşıt Kredisi Kampanyası, ING Taşıt kredisi faiz oranları, ING Taşıt kredisi hesaplama, ING 2. el taşıt kredisi kampanyası, ING sıfır (0) km araç kredisi kampanyası, ıng taşıt kredisi başvurusu ve ING taşıt kredisi başvuru evrakları hakkındaki bütün bilgiler haberin devamındadır.

ING Taşıt Kredisi 2020

Araç sahibi olabilmek herkesin hayaliyken, para biriktirme imkanı olmayan kişiler için İNG Bankası taşıt kredisi 2020 yılına özel kampanyası ile birlikte kolaylıklar sunmaya devam etmektedir. Bu sayede sizler de aracınızı almak için İNG Bankasının düşük faiz imkanlarından her zaman yararlanabilirsiniz. Uygun kredi faizleri ve kişiye özel çıkartılan düşük faiz getirileri ile birlikte İNG Bank, özel bankalar içerisinde en avantajlısı olarak bilinmektedir.

ING taşıt kredinizi 0 km ve ikinci el taşıtlarınız için başvuru da bulunabilirsiniz. Satın alacağınız araçları 8 yaşına kadar alabilirsiniz. 8 yaşından büyük arabalarınızı taşıt kredisi ve ING Bank kampanyalarından yaralanamazsınız. ING Bank taşıt kredisinden yararlanabilmek için ING Bank müşterisi olmanız ve 18 yaşınızı doldurmuş olmanız gerekmektedir. ING Bank taşıt kredisi hakkında kafanıza takılan sorularınıza bu yazımızda cevap bulabilirsiniz.

ING Taşıt Kredisi Faiz Oranları 2020

Kredi başvurusunda bulunmandan önce bankanın kredi faiz oranlarını incelemelisiniz. ING Bank taşıt kredisi faiz oranları 2020 yılında çoğu müşterisine kolay ödeme imkânı sağlamaktadır. ING Bankasının taşıt kredisine uyguladığı faiz oranı yüzde 1,04’ tür. ING Bank taşıt kredisi yıllık faiz oranınız ise yüzde 17,15 olarak belirlenmiştir. Uygulanan taşıt kredisi faiz oranı aylık ve brüt şeklindedir. Aracınız ister 0 km olsun ister 2. El olsun faiz oranınızda herhangi bir değişiklik gözükmemektedir.

ING Taşıt Kredisi Hesaplama 2020

ING taşıt kredinizi ING Bank web adresi üzerinden ve ING Bank şubelerinden hesaplayabilirsiniz. ING Bank web adresine bireysel giriş yapmadan taşıt kredinizi hesaplayabilirsiniz. Geniş vade seçeneğinizi ile kendinize uygun ödeme planı çıkarabilirsiniz. ING Bank web adresi üzerinden ‘Taşıt Kredisi’ sayfasını ziyaret etmelisiniz. Taşıt kredisi sayfası üzerinden ‘Taşıt Kredisi Hesaplama Aracı’ nı seçmelisiniz. Taşıt kredinizi 3 aydan 60 aya kadar vade seçeneklerini seçebilirsiniz. ING Bank taşıt kredinizi minimum 5.000 TL’ den başlayarak belirleyebilirsiniz. ING Bank müşteri temsilcinizle sağlıklı bir şekilde taşıt kredisi hesaplama işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. ING Bank müşterisi olmadan da ING Bank şubelerine giderek taşıt kredinizi hesaplayabilirsiniz.

ING Taşıt Kredisi Başvurusu 2020

Size en yakın ING Bank şubelerine giderek taşıt kredisi başvurusunda bulunabilirsiniz. ING Bank şubelerine giderken ING Bank taşıt kredisi başvurusu 2020 gerekli evrakları tamamlamalısınız. Gerekli evrakların içerisinde nüfus cüzdanınız, maaş bordronuz ve satın alacağınız aracın araç ruhsatını getirmelisiniz. Maaş bordronuzu getirirken son 1 yıla ait gelirinizin gösterdiğine dikkat etmelisiniz. ING Bank şubelerine gitmeden önce ING Bank web adresi üzerinden randevu alabilirsiniz. Web adresinde yer alan kişisel bilgilerinizi ve şube tercihinizi girmelisiniz. Size geri dönüş yapabilmek için güncel cep telefonunuzu girmelisiniz. ING Bank taşıt kredisi başvurusu randevu sistemine göre beklemeden başvuru da bulunabilirsiniz. Belirlediğiniz günde gerekli belgeleri alarak taşıt kredisi başvurusunda bulunabilirsiniz. ING Bank taşıt krediniz onaylandığında banka tarafından aranacaksınız.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *