«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. HalkBank Taşıt Kredisi Kampanyası 2020

HalkBank Taşıt Kredisi Kampanyası 2020

halktaşıt

Halk Bank 2020 Taşıt Kredisi Kampanyası

Halkbank Taşıt kredisi, HalkBank 2020 Taşıt Kredisi Kampanyası, HalkBank 2020 Taşıt kredisi faiz oranları, HalkBank Taşıt kredisi hesaplama, HalkBank 2. el taşıt kredisi kampanyası, Halkbank sıfır (0) km araç kredisi kampanyası, Halkbank taşıt kredisi başvurusu ve Halkbank taşıt kredisi başvuru evrakları hususunda bütün bilgiler haberin detaylarındadır.

Halkbank Taşıt Kredisi 2020

Halkbank devlet bankası olması nedeniyle ve birçok kurum ve kuruluşun maaş aldığı banka olması nedeni ile birçok kampanyası bulunan bir bankadır. TSK ve MEB başta olmak üzere birçok kurum ve kuruluşun maaş ihalelerini aldığı için en önemli devlet bankası olarak karşımıza çıkmaktadır. Dolayısıyla maaşlı müşterilerine özel olarak da Halkbank 2020 taşıt kredisi kampanyası imkanını sunmaktadır. Kurumlara özel olarak sunulan bu kredi oran ve kampanya aralıkları ile değişkenlik göstermektedir. Sizler de Halkbank müşterisi iseniz, bu kampanyalardan yararlanmak ve hem çalıştığınız kuruma özel hem de sizin kredi notunuza özel olarak sunulan avantajlı kredi çekim taleplerinden 2020 yılında da yararlanmanız mümkün olur.

 

Halkbank Bankası taşıt kredisi ile ülkemizde ve KKTC’ de hayallerinizdeki arabaya sahip olabilirsiniz. Halkbank taşıt kredisi içerisinde yeşil ışık kampanyası, zorunlu trafik sigortasında ve kasko üzerindeki kampanyalardan yararlanabilirsiniz. Belirtilen bu kampanyalara taşıt kredisi başvurusunda bulunurken yararlanabilirsiniz. Kampanyalardan yararlanabilmek için Halkbank müşterisi olmalısınız ve Halkbank 158 TL kredi tahsis ücretinizi ödemelisiniz. Halkbank taşıt kredisi hakkında daha detaylı bilgiyi yazımızda bulabilirsiniz.

Halkbank Taşıt Kredisi Faiz Oranları 2020

Halkbank taşıt kredisi faiz oranları 2020 yılında alacağınız taşıtın durumuna göre değişiklik göstermektedir. Eğer satın alacağınız taşıtınız 0 km ise 0,96 oranında faiz uygulanmaktadır. Satın alacağınız taşıtınız ikinci el ise bu seferki faiz oranınınız yüzde 0,01 olarak artmaktadır. Örneğin 30.000 TL ikinci el taşıt kredinize 0,97 oranında faiz uygulanmaktadır. Geri ödemenizi 60 aya varan vade seçeneğini seçerseniz aylık 695 TL yerine 697,55 TL artmaktadır.

Halkbank Taşıt Kredisi Hesaplama 2020

Halkbank taşıt kredisi hesaplama 2020 güncel Halkbank web adresi üzerinden yapabilirsiniz. Halkbank web adresine giriş yapmalısınız. Halkbank resmi internet ana sayfası üzerinden ‘Halkbank Kredi Hesaplama Aracını’ kullanabilirsiniz. Halkbank taşıt kredinizi en az 5.000 Türk Lirasından başlayarak başvuru da bulunabilirsiniz. Taşıt kredisi 60 aya kadar vade seçenekleri ile kolay ödeme planınızı hesaplayabilirsiniz. Halkbank KKTC taşıt kredisi hesaplama işleminizi Halkbank şubelerinden yapabilirsiniz.

Halkbank Taşıt Kredisi Başvurusu 2020

Size en yakın Halkbank şubelerine giderek taşıt kredisi başvurusunda bulunabilirsiniz. Halkbank şubelerine giderken yanınıza Nüfus cüzdanı, sürücü belgenizi ve gelir belgenizi yanınıza almalısınız. Gelir belgeniz sizin gelirinizi son 6 aya kadar göstermelidir. Halkbank KKTC şubelerine giderken KKTC uyruklu iseniz KKTC kimlik belgenizi ve gelirinizi gösteren maaş bordronuzu getirmelisiniz. Satın alacağınız taşıta göre bazı ek belgeleri yanınıza alabilirsiniz. Alacağınız taşıt 0 km ise araca ait proforma faturanızı almalısınız. Satın alacağınız taşıt ikinci el ise motorlu araç tescil ve trafik belgesini yanınıza almalısınız.

 

Halkbank şubelerine gitmeyi yorucu buluyorsanız Halkbank web adresi üzerinden taşıt kredisi başvurusunda bulunabilirsiniz. Halkbank web adresine giriş yaptıktan sonra ‘Bireysel Giriş’ bölümünden giriş yapmalısınız. Halkbank bireysel girişinizi T.C. kimlik numaranız ve Halkbank internet bankacılık şifrenizle gerçekleştirebilirsiniz. Bireysel girişinizin ardından ‘Halkbank Taşıt Kredi Başvuru’ sayfasını seçmelisiniz. Taşıt kredisi başvuru formunun içerisinde kişisel bilgilerinizi, kredi tutarınızı ve vade sürelerini doğru bir şekilde girmelisiniz. Halkbank bankacılık internet şifrenizle taşıt kredisi başvurunuzu onaylayabilirsiniz. Web adresi üzerinden Halkbank KKTC taşıt kredisi başvurusunda bulunamazsınız. Halkbank taşıt kredisi başvurusu 2020 yılına ait başvuru kanallarını Halkbank müşterisi olarak kullanabilirsiniz.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *