«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Yapı Kredi 20 Bin TL İhtiyaç Kredisi Hesaplama

Yapı Kredi 20 Bin TL İhtiyaç Kredisi Hesaplama

yapı_kredi_20_bin_tl_kredi_hesaplama

Yapı Kredi 20 Bin TL İhtiyaç Kredisi

Yapı Kredi 20 Bin TL İhtiyaç Kredisi Hesaplama; İhtiyaç kredisi hesaplama işlemleri hususunda gerekli bilgileri almak için haberimizden faydalanabilirsiniz. Ülkemizin güzide Bankası olan Yapı Kredi Bankası’nın ihtiyaç kredisi kampanyaları devam ediyor. Sizlerde Yapı Kredi İhtiyaç Kredisi kampanyalarına katılım sağlayabilir nakit ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz. Kış aylarına girmemiz, okulların açık olması ve ekonomik sıkıntılar yüzünden doğan ihtiyaçlarımız artış göstermektedir. Bu gibi durumlarda en kolay finansmanı Banka’lar vasıtası ile bulabiliyoruz. Sizlerinde acil nakit ihtiyaçlarınız var ise haberimizi okumaya devam ediniz. Haberimizi okuyarak Yapı Kredi 20 Bin TL İhtiyaç Kredisi hesaplama, Yapı Kredi ihtiyaç kredisi faiz oranları, 20 Bin TL ihtiyaç kredisinin tahsis ücreti ve kredi detayları hakkında detaylı bilgileri öğrenebilirsiniz.

Yapı Kredi 20 Bin TL İhtiyaç Kredisi Detayları

Yapı Kredi 20 Bin TL ihtiyaç kredisi için vade süresi 1 ile 36 ay arasında olmaktadır. BBDK tarafından içinde bulunduğuz yıl içerisinde alınan karar neticesinde 50. bin TL tutara kadar en fazla 36 ay vade süresi belirlenmiştir. Sizlerde en az 1 ile en fazla 36 ay vade olmak üzere Yapı Kredi 20 Bin TL ihtiyaç kredisi için başvurularınızı yapabilirsiniz. 20 Bin TL ihtiyaç kredisisinin kredi tahsis ücreti 104 TL’dir. Tahsis ücreti, kredi tutarının %0,5’i kadar olup, %10 oranındaki BSMV dahil edilmiştir. Kredi faiz oranı ise %3,09 olarak belirtilmiştir. Kredi faiz oranı vade ve kredi alacak kişinin kredi notu’na bağlı olarak değişime uğrayabilmektedir.

yapı-kredi-ihtiyaç-kredisi
Yapı Kredi 20 Bin TL İhtiyaç Kredisi Hesaplama

Yapı Kredi 20 Bin TL İhtiyaç Kredisi Hesaplama

Yapı kredi 20 Bin TL ihityaç kredisi hesaplama hakkında bilgiler banka’nın resmi web sitesi adresinden alınmıştır. Sizlerde url’ye https://www.yapikredi.com.tr/bireysel-bankacilik/hesaplama-araclari/kredi-hesaplama tıklayarak diğer vade seçenekleri ve kredi tutarları için çok daha detaylı bilgilere erişim sağlayabilirsiniz.

3 ay vade ile 20 Bin TL İhtiyaç Kredisi

Toplam Maliyet : 21.669 TL

Faiz oranı : % 3,09

Aylık taksit ödemesi : 7.188 TL

6 ay vade ile 20 Bin TL İhtiyaç Kredisi

Toplam Maliyet : 22.893 TL

Faiz oranı : % 3,09

Aylık taksit ödemesi : 3.798 TL

12 ay vade ile 20 Bin TL İhtiyaç Kredisi

Toplam Maliyet : 25.473 TL

Faiz oranı : % 3,09

Aylık taksit ödemesi : 2.114 TL

24 ay vade ile 20 Bin TL İhtiyaç Kredisi

Toplam Maliyet : 31.144 TL

Faiz oranı : % 3,09

Aylık taksit ödemesi : 1.293 TL

36 ay vade ile 20 Bin TL İhtiyaç Kredisi

Toplam Maliyet : 37.461 TL

Faiz oranı : % 3,09

Aylık taksit ödemesi : 1.038 TL

,İlginizi çekeceğimiz haberlerimiz aşşağıda yayımlanmıştır. Yapı Kredi İhtiyaç Kredisi başvurusu hususunda gerekli bilgileri almak isteyen okurlarımız aşşağıda verilen url”lere tıklayarak ihtiyaç kredisi başvurusu hususunda detaylı bilgileri alabilir ve haberimizden faydalanabilirler.

Yapı Kredi ihtiyaç kredisi başvurusu nasıl yapılır : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/yapi-kredi-ihtiyac-kredisi-basvurusu/.html

Yapı Kredi SMS ile Kredi Başvurusu nasıl yapılır : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/yapi-kredi-sms-ile-kredi-basvurusu/.html

Yapı Kredi ATM’den kredi başvurusu nasıl yapılır : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/yapi-kredi-atmden-kredi-basvurusu/.html

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.