«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. FİBABANKA TÜKETİCİ KREDİSİ FAİZLERİ 2020

FİBABANKA TÜKETİCİ KREDİSİ FAİZLERİ 2020

Fibabanka Tüketici

FİBABANKA Tüketici Kredisi 2020

FibaBanka tüketici kredisi imkanı ile birlikte Fiba Banka müşterilerine özel olarak nakit ihtiyacı sunmaktadır. Özellikle acil nakit ihtiyaçlarında ve her türlü tüketici kredi miktarlarında müşterisinin yanında olan Fiba Bankası kendi müşterilerine özel bir şekilde imkan sunmaktadır. Her türlü tüketici kredisi miktarı ve ürünlerini en uygun kredi faiz oranları ile birlikte müşterisine uygun vadeler aracılığı ile yansıtmaktadır. Bu sayede acil nakit ihtiyaçlarında tüketici kredisini FibaBankasından çeken müşterilerin yüzü de gülmektedir. Sizler de Fiba Bankası müşterisi iseniz ve tüketici kredisi çekmek için 2020 fırsatlarından yararlanmak istiyorsanız Fiba Banka Tüketici Kredisi Hesaplama 2020 başlıklı yazımızdan faydalanabilirsiniz.

FİBBank Tüketici Kredisi Hesaplama 2020

FİBABanka tüketici kredisi minimum 1000 TL ile maksimum 50.000 TL arası çekilebilmektedir. Kredi notu orta derecede ve kredi notu yüksek derecede olan FibaBanka müşterilerine özel olarak bu kredi çekim talebi sağlanmaktadır. Çekilen bu miktara uygun olarak 3 ile 60 ay arası kredi taksit ödeme imkanı bulunmaktadır. %0,98 kredi faiz oranı ile birlikte sunulan bu avantaj ile birlikte her FibaBank müşterisine özel aynı faiz oranı ile birlikte kredi, çeken müşterilere ayrıcalık tanınmaktadır.

FİBABanka Tüketici Kredisi Başvurusu 2020

FibaBanka kredi başvuru yöntemleri çok farklı yollar ile gerçekleşebilmektedir. Mobil bankacılık yöntemi, telefon bankacılığı yöntemi, internet bankacılığı yöntemi ve şube aracılığı ile dört farklı yöntem kullanılarak FİBA Bank tüketici kredisi başvurusunda bulunulabilmektedir. FİBABanka ihtiyaç kredisi kapsamında tüketici kredisine başvuru telefon bankacılığı kullanılarak 444 88 88 nolu iletişim numarasından 7/24 yapılabilmektedir. Bunun için kredi çekim talebinde bulunacak olan kişilerin FİBABanka müşterileri olması gerekmektedir. İhtiyaç kredisi çekim miktarları, müşterilerin taleplerine uygun olarak ve bulundukları risk grubuna uygun şekilde değişiklik göstermektedir. 50.000 TL ye kadar olan çekim taleplerini mobil bankacılık, internet bankacılığı ve telefon bankacılığı aracılığı ile yapabilirken; 50.000 ile 70.000 TL arasında bulunan ihtiyaç kredisi limiti için en yakın FİBA Bank şubesine gidilmesi gerekmektedir. FİBABanka ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunulmasının hemen ardından, müşterilerin kredi risk raporuna göre kredi çekim ihtiyaçları onaylanmaktadır. Onaylanmanın sonucu olumlu ya da olumsuz olması halinde sms yolu ve e mail yolu ile müşterilere kredi çekim bilgisinin durumu bildirilmektedir. Kredinin onaylanması ile birlikte müşterilerin bulunduğu FİBABanka ilgili hesaplarına çekilen miktar yatırılmaktadır. Çekilen tüketici kredisinin kredi faiz oranları müşterinin risk grubuna uygun şekilde belirlenmektedir.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *