«
  1. Anasayfa
  2. BORSA HABERLERİ
  3. BIST 100 Endeksinde Beklentiler Ve Analiz

BIST 100 Endeksinde Beklentiler Ve Analiz

borsaaaaaaaa

BIST 100 Endeksinde Gün İçinde Yaşananlar 10 OCAK 2019 Perşembe

Değerli okuyucularımız sizler için BIST 100 endeksi hakkında araştırmalar yaparak bu konu hakkında uzaman ve analistlerin yorumlarını da değerlendirerek siz değerli okuyucularımıza sitemizden bilgi vermek ayrıca BORSA İstanbul da gün içindeki gelişmeleri aktarmak için sitemizde Borsa haberlerine yer vermekteyiz. Bakalım yeni güne BIST 100 endeksi nasıl başlamış.

BIST 100 Endeksi İlk Çeyrekte Yatay Seviyede Klamıştır

Borsa İstanbul (BIST) 100 endeksi sabah piyasaların açılması ile birlikte hemen hemen dünkü kapanış verdiği puandan yani 91.157 puandan yeni güne açılış vermiştir. Sabah saat 08:45 sıralarında düşüş yaşayan BIST 100 endeksi saat 09:00 da ise yeniden yükselerek sabah açılış verdiği puana yeniden yükselmiştir. Sabah açılış saati ile saat 10:00 a kadar inişli çıkışlı grafikler çizen Borsa İstanbul günün ilk çeyreğinde yatay seviyede kalmıştır.

BIST 100 ENDEKSİ Günün İlk Yarsında Yükselmeye Başladı

BIST 100 endeksi günün ilk çeyreğini yatay seviyede tamamlamış ve günün ilk yarısında çok küçük de olsa artış göstermeye başlamıştır. Öğlenden sonra günün ilk yarısını sonuna doğru yükselişi artan BIST 100 endeksi 91.413 puana yükselmiş ve günün ilk yarısını yükselerek tamamlamıştır.

Analist ve Uzman yorumları

Değerli okuyucularımız sürekli takibinde olduğumuz ekonomist, araştırmacılar, analistler ve konunun uzmanlarına göre bugün BIST 100 endeksinin 91.250 ile 91.650 puan aralığında kapanış vereceği yorumları okuyarak siz değerli okuyucularımıza aktarmak istedik. Döviz kurlarında ki son zamanlı artışlara rağmen gün içinde dolarda yaşanan tutarsızlığın BIST 100 endeksinde artış olacağı ve TL’ nin değerinin artacağı yönünde olmuştur.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *