«
  1. Anasayfa
  2. Euro-Dolar-Altın Haberleri
  3. Altın Fiyatlarında Son Dakika

Altın Fiyatlarında Son Dakika

altınnnn

Gün geçmiyor ki altın fiyatlarında farklılık yaşanmasın. Bu yaşanan farklılıktan dolayı artık konusunda uzman olan kişiler ekonomistler ve araştırmacılar dahil hepsi bir bir fikir ayrılığı yaşamaya başladılar. Bunun en büyük sebebi ise Ülkemizin maruz kaldığı ekonomik savaşın sıkıntıları hala atlatmamış olması ve ekonomideki istenen istikrarın bir türlü sağlanamamış olmasından kaynaklanmaktadır. Bakalım bugün altın fiyatları ne durumda düşüyor mu çıkıyor mu diye altın yatırımcısı okuyucularımıza altında yaşanan ve yaşana bilecek değişiklikleri anlatalım.

Söz konusu olan Altın geçtiğimiz aylarda sizlerinde bildiği üzere çeyrek altın 400 TL ye kadar yükselmişti. Daha sonraki günlerde ise bu fiyat aşağı düşmüş ve normal seviyelerine geri dönüş yapmış ve bulunduğu seviyeyi koruyarak devam etmekteydi. Fakat bu sıralar siyasi ve politik hamleler karşısında başı gerçekten dönmüş olan altın düşecek mi çıkacak mı tam bir muamma durumuna geldi. Bir ara sürekli artış halinde olan altın yatırımcıların da ilgisini çekerek bütün dikkatleri bu noktada toplamıştı. Bakalım şimdi ise gram altın, çeyrek altın ayrıca yarım ve tam altın fiyatları ne durumda seyrediyor.

3 Kasım 2018 Cumartesi itibari ile şuan gram altın 215,00 dan alınırken 215,05 den işlem görmeye devam ediyor. Çok değil 45 ile 50 gün geriye gittiğimiz de 400 TL bandında olan çeyrek altın ise yine 3 Kasım 2018 Cumartesi itibari ile 344,75 den alınarak 352,80 TL den satılarak işlem görmeye devam ediyor. Bu arada yaşanan düşüş gözlerden kaçmaması gerekecek kadar belirgin bir düşüştür. Yine bugün tarihli baktığımız da yarım altın 687,40 dan alınarak 705,65 den satılarak işlemini sürdürürken tam Altın fiyatları ise 1379,00 dan alınarak 1407,00 TL den satılarak işlemini devam ettirmektedir.

Bizim araştırmalarımız sonucunda ulaştığımız bilgileri altın yatırımcıları da mutlak suretle takip edip araştırmaktadırlar. Bu husus da belirtmek istediğimiz bir faktör olan altın fiyatlarının en yakın zaman da tekrar istikrarına kavuşacağı daha önceki çeyrek altının çıkıp indiği seviye olan 400 lere tekrar yükseleceğinin beklenmesidir. Özellikle uzun vadede yatırım yapmak isteyen yatırımcılar için şuan yapacakları altın yatırımın mutlak suretle 2019 Mart ayının sonuna kadar bekletmeleri bu yatırımcıları mutlak suretle karlı çıkaracaktır.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *