«
  1. Anasayfa
  2. Euro-Dolar-Altın Haberleri
  3. Altın Yatırımcıları İçin En Uygun Zaman! Güncel Altın Fiyatları

Altın Yatırımcıları İçin En Uygun Zaman! Güncel Altın Fiyatları

altınnnnnnn

Son zamanlar da yaşanan altın fiyatlarındaki düşüşler yatırımcıların dikkatlerini çekmektedir. Altın fiyatlarının bu denli düşüşünün tabi ki sebepleri vardır. Hepinizin de bildiği üzere uzun vadeli yatırımcıların olmazsa olmazlarından olan altın şu anki fiyatları ve pozisyonu neticesin de hem uzun vadede hem de orta vadede yatırım yapılacak durumda ve pozisyondadır. Her zaman için en güvenilir yatırım aracı olmayı elinden bırakmayan altın yine aynı özelliğini göstermekte ve yatırımcısına güven vermektedir. Son zamanlar da altın fiyatlarındaki düşüşün hem siyasi açıklamalar hem de politik hamlelerden kaynaklandığı düşünülürse altın daha fazla düşmeyeceği ve yıl sonuna kadar şu anki seviyelerini koruyacağının da ekonomik açıdan bakıldığı takdirde çok rahat anlaşıla bilmektedir.

Altına yatırım yapmak için biraz daha düşsün ondan sonra yatırımımızı yaparız diyenlerde olacaktır. Fakat bilinmesi gereken bir ayrıcalık Ülkenin yaşadığı ekonomik savaş sıkıntılarının yeni atlatılmaya çalışıldığı bu dönemde altın düşecek olsa bile Ülke ekonomisi ve menfaati açısından altının düşmemesi bunun yanı sıra düşürülmeye çalışılan dolar ve euro’ aşağılara çekilmesi için çalışmaların olmasının gerektiğidir. Bu hususta atılan siyasi ve politik adımlar da bunu göstermektedir. 2018 Aralık ayına kadar enflasyonun düşürülme çalışmaları yapılmaktadır. Bu kapsam da enflasyonun düşmesi için mutlak suretle dolar ve euro’nun da düşürülmesi gerekecek olması daha sonraki günlerde altını çok daha cazip kılacak ve yatırımcının önünü açacaktır.

Bundan sonraki zamanlar da altının daha aşağı seviyelere inmeyeceği sadece bizim değil bu konuda uzman olana araştırmacılar ve ekonomistlerin de fikirleridir. Bu araştırmacı uzmanlar ve ekonomistlerin söylemlerinin bazıları ise bizim kendi araştırmalarımızda da gördüğümüz gibi şu anki şartlarda altın almanın tam zamanı olduğu yönünde olarak belirtmekteyiz. Çok uzun vade değil hatta orta vadeden bile kısa bir zaman zarfı içinde altına yapılan yatırımın mutlak suretle en geç 2019 yılının mart ayında karşılığını alacak olmasıdır. Şuan ki altın fiyatları ne durumda hep birlikte göz atalım.

Gram Altın:  Alış 215,1337 Satış 215,2990

Çeyrek Altın: Alış 344,3700 Satış 352,2100

Yarım Altın: Alış 686,5800 Satış 704,4200

Tam Altın: Alış 1.377,47oo  Satış 1.404,5300

Cumhuriyet Altını: 1,427,0000 Satış 1.449,0000

ONS : Alış 1.232,53 Satış 1.233,25

Not: Değerli okuyucularımız eğer yatırım yapmak gibi bir gayeniz varsa şuan Altın almanın en uygun zaman olduğunu gösteren bir yığın siyasi ve politik hamleler vardır. Günümüz koşulların da yaşanan olayları takip edip altın almanın tam zamanı olduğunun mutlak suretle farkına varacaksınız.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *