«
  1. Anasayfa
  2. Euro-Dolar-Altın Haberleri
  3. Altında %10 İndirim Başladı

Altında %10 İndirim Başladı

kuyumcu

Enflasyonla mücadele anlamın da bir destek de kuyumculardan geliyor. Devletimizin başlattığı kampanyaya kuyumcular da katılarak enflasyon ile yapılan mücadeleye destek ve Ülke ekonomisine katkı ve piyasalara bir nebze de olsa canlılık getirmek için ellerini taşın altına koyacaklarını belirtmişlerdir. Kuyumculardan gelen bu haberler neticesin ülkemizdeki büyük yatırımcılar da piyasalara katkı yapmak için 2019 yılın da yatırımlarını altına yapacaklarını ifade etmeleri altının yeni yıl için değer kazanacağının da işareti olmuştur.

Söz konusu olan enflasyonla mücadele kapsamında Devletin başlatmış olduğu kampanya için İstanbul Kuyumcular Odası Başkanı Sayın Mustafa ATAYIK ‘ ta açıklamalar da bulunmuştur. Sayın Mustafa ATAYIK’ ın açıklamalarından bir bölümünü siz değerli okuyucularımız için derlemiş olup bu konu hakkındaki görüşlerinden sizlerin de haberdar olmanızı istediğimiz için haberlerimize ekledik. Sayın Mustafa ATAYIK’ ın açıklamaları devam ederek Ülkemizin maruz kaldığı dış kaynaklı saldırılarla köpürtülerek artan Döviz fiyatları ile yeniden hortlatılmış olan enflasyon canavarı ile Devletimizin başlatmış olduğu mücadeleye işçilik maliyetlerinden indirim yapacaklarını ve yapılacak bu indirimin oranının ise en düşük yüzde 10 kadar olacağını belirtmiş Yurdumuz da sayıları 40 bini bulan büyük kuyumcu ailesi olarak bu kampanyaya sonuna kadar destek vereceklerini ve Devletimizin yanında olduklarını da ifadelerine eklemiştir.

Sayın Mustafa ATAYIK konu hakkında Milli ekonomimize yapılan saldırılara da değinmiş bu saldırılar karşısın da birlik ve beraberlik mesajlarını da iletmiştir. Konuşmalarına devam eden Sayın Mustafa ATAYIK’ ın son ifadeleri de çok ilgi çekip beğenilmiştir. İşte o çok beğeni toplayan ifadesi. Sadece Devletimizin ve ilgili kamu kurum ve kuruluşlarının değil bütün sektörlerin, firmaların, STK’ ların ve Bütün Ülke esnafının bu konu hakkında bir kurtuluş savaşı ruhu ile bu konuyu sahiplenirse sonuç alına bileceğidir. İşte bu açıklamalar karşısında alkışı hak etmiş ve kamuoyunun takdirini kazanmıştır.

Bizlerde Ülke vatandaşı olarak bu hususta her bireyin destekçi olması fikrinde olduğumuzu belirmek istiyoruz. Fakat bu konu hakkında belirtmek istediğimiz ayrı bir nokta vardır. Bu yönlü açıklamalar yapıp gereğini yapmayan firmalar vardır. Bu firmalar söz konusu olan enflasyonla mücadele hakkında isimleri duyuruluyor lakin iş icraata gelince geri duruyorlardır. Bazı firmalar bu konuyu sadece kendi reklamlarını yapmak için önemsemiş ve reklamın iyisi kötüsü olmaz diye bu işe kalkışmışlardır. Bu firmaların listesi ilgili kurum ve kuruluşların sitesin de yayınlanacaktır.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *