«
  1. Anasayfa
  2. Euro-Dolar-Altın Haberleri
  3. Dolar -Euro – Altın Güne Nasıl Başladı

Dolar -Euro – Altın Güne Nasıl Başladı

güne nasıl başladı

Dolar ve Euro güne nasıl başladı, ivmesi hangi yönde ilerlemekte devam yoksa aynı seviyede mi takip ediyor diye siz değerli okuyucularımız için gün içinde Dolar ve Euro nun seyrine beraber bakalım isteyip haberimize bu konu hakkın da yer açmak istedik. Son zamanlar da ne olacağı belirlenemeyen Dolar ve Euro kuru bugün güne hangi seviye de başlamış durumdadır.

Söz konusu olan Dolar kuru dün piyasalarda ki kapanış itibari ile seviyeleri 5.73 ile hareket ederken gün içinde Dolar kurunun ivmesi 5.75 leri görmüştü. Dün itibari ile sürekli bu aralarda ivmesi hareket eden Dolar kuru bugüne 24.10.2018 tarihi ile sabah saatleri seviyesi saat 8:40 da 5.7522 gibi bir başlamış ve ivmesini yukarı doğru gösterse de kapanışı muhtemelen dünkü kapanış seviyelerin de olacaktır.
Bu kurun yani Doların dünya üzerinde ki en fazla işleme uğrayan 6 adet yerel para biriminin karşısındaki değerini gösteren dolar endeksi, yüzde 0.03 düşüşle 95.72 seviyesinde bulunurken; Euro/dolar paritesi 1.1467 seviyelerinde takip etmiş durumdadır.

Euro kuru ise dün kapanış saatlerin de 6,6070 seviyelerinde günü tamamlamıştır. Bugün sabah saatlerin de ise güne alış 6,590 satış ise 6,6005 olarak başlamış durumdadır. Fakat günün ilerleyen saatlerin de azda olsa bir tırmanış da beklenmektedir. Euro bugün ivmesini artış olarak başlatmış ve uzmanlara göre de günü düne oranla daha aktif geçire bileceği de söylenmektedir. Güne bu şekilde başlayan Euro saat 9:45 itibari ile 6,6147 yi görmüştür.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *