«
  1. Anasayfa
  2. Euro-Dolar-Altın Haberleri
  3. Altın’ın Değer Kazandığı Hafta Euro – Dolar – Düştü

Altın’ın Değer Kazandığı Hafta Euro – Dolar – Düştü

altın kazandırdı

Bu hafta borsa bir yükseldi bir düştü. Fakat bu iniş çıkışlar çok küçük oranlar da yaşandığı için piyasalarda da çok fazla etki göstermedi. Dolar ve Euro bu hafta başında yükselecekmiş gibi gözükse de görünen olmadı ve değer kaybettiler. Dolar ve Euro’nun yatırımcısını üzerken Altın yatırımcısını sevindirmiştir. Yaşanan bu gelişmelerin ardından Borsa İatanbul’da hisse senetleri oranı yüzde 6,13 olmuştur.

Yatırımcısını üzen dolar bu hafta bazın da 0,18 oranın da değer kaybetmiş fakat önümüzdeki haftalar dahilin de konunun uzman ve araştırmacılarına göre bir çıkış trendi yakalayacağı ön görülmektedir. Gelelim bu hafta yatırımcısını üzen Euro’ ya. Aynı dolar gibi Euro’ da yatırımcısını üzerken toplam da tam yüzde 1,33 oranın da bir değer kaybı yaşamıştır. Fakat yine Euro için ekonomist uzmanlar ile araştırmacıların raporları önümüzde ki hafta için de Euro’ nun kaybettiği değeri tekrar yakalayacağı ve ivmesini çıkış yönünde belirleyeceği ve yükseliş trendin de olacağı yönün de tahminler yapılmaktadır.

Gelelim Dolar ve Euro’ nun yatırımcısını üzdüğü hafta da Altın nasıl yatırımcısını sevindirdiğine. Bir süredir düşüş tirendine giren altın yine altın olduğunu göstererek ivmesini yukarı yönde belirlemiş cuzi de olsa çıkış yaparak değerine değer katmıştır. Bir çok yorumcu altının düşüş süresinin devam edeceğini söylediği hafta da biz değerli okuyucularımıza altının her zaman altın olduğunu hatırlamış ve en iyi yatırım aracı olduğunu da duyurmuştuk. Bunları belirlemek için bir kaç yorumcuyu takip ederek yazanlar yorum yapanlar yanılmıştır. Bu hususta çok önemli ekonomist ve araştırmacılar ve işinin duayeni olan uzmanların yorumlarını siz değerli okuyucularımıza aktararak sizlerin en doğru yatırımı yapmanızı sağlamak istiyoruz. Her zaman asıl maksadımız sizleri doğru bilgilendirmek ve en doğru yatırımları yapmanıza da bir nebzede olsa katkıda bulunmaktır.

Şimdi bakalım Söz konusu olan Altın bu hafta ne kadar değerlenmiş ve yatırımcısına neler kazandırmıştır. Borsanın değer kaybettiği haftada Altın değerine 0,04 oranında değer katmıştır. Bu oran küçük bir oran olarak gözükse de düşüşten yükselişe geçerek değer kazanması çok önemli bir etken olmuştur. Bu husus da siz değerli okuyucularımıza daha net ve doğru bilgileri aktarmak için araştırmalarımıza devam etmekteyiz. Sizlerin de doğru ve net yatırımlar yapmak için sitemizi takipte kalmanız yeterli olacaktır…

Not: Altın Her Zaman Altındır…

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *