«
  1. Anasayfa
  2. Genel
  3. Konya Teknik Üniversitesi 2020 Personel Alımı

Konya Teknik Üniversitesi 2020 Personel Alımı

Konya

Konya Teknik Üniversitesi Personel Alımı İlanı 2020

Konya Teknik Üniversitesi’ne 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ile Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği hükümlerince, Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı tarafınca onaylanan Konya Teknik Üniversitesi Üyeliği Kadrolarına Başvuru ile ilgili Atanma ve Yükseltme Ölçütleri ve Uygulama Esaslarına göre akademik personel alımı yapılacaktır. Konya Teknik Üniversitesi 2020 personel alımı için başvurular ilan yayın tarihinden itibaren 15 gün içerisinde yapılmalıdır. Bu tarih aralığı dışında ya da belirtilen şekilde yapılmayan başvurular kabul edilmeyeceklerdir. Konya Teknik Üniversitesi akademik personel alımı kapsamında alım yapılacak pozisyon, alım şartları ve başvuru tarihleri aşağıdaki gibidir.

Konya Teknik Üniversitesi 2020 Personel Alınacak Pozisyon

2020 yılı içinde istihdam edilmek üzere Konya Teknik Üniversitesi bünyesine 34 akademik personel alınacaktır. Adayların belirtilen başvuru tarih aralığında unvanlarına göre ilgili birimlere başvuruda bulunmaları gerekmektedir. Konya Teknik Üniversitesi profesör, doçent ve doktor öğretim üyesi alımı için her bir adayın kendi unvanına göre dikkat etmesi gereken ayrıntılar değişiklik gösterebilir. Başvuru yapılırken bu hususun göz önünde bulundurulması önerilir. Eksik ya da hatalı belge beyanında bulunanların başvuruları kabul edilmeyecektir. Konya Teknik Üniversitesi 2020 personel alınacak pozisyonlar şu şekildedir:

Mimarlık Ve Tasarım Fakültesi

  • Mimarlık: Doçent, Doktor Öğretim Üyesi
  • Şehir Ve Bölge Planlama: Profesör, Doçent, Doktor Öğretim Üyesi

Mühendislik Ve Doğa Bilimleri Fakültesi

  • Bilgisayar Mühendisliği: Doçent, 2 Doktor Öğretim Üyesi
  • Elektrik – Elektronik Mühendisliği: 2 Profesör, 3 Doçent, Doktor Öğretim Üyesi
  • Endüstri Mühendisliği: Doçent, Doktor Öğretim Üyesi
  • Harita Mühendisliği: 2 Doktor Öğretim Üyesi
  • İnşaat Mühendisliği: 2 Profesör, 1 Doçent
  • Kimya Mühendisliği: Profesör
  • Maden Mühendisliği: Doçent
  • Makine Mühendisliği: Doçent
  • Metalürji Ve Malzeme Mühendisliği: 2 Doktor Öğretim Üyesi
  • Mühendislik Temel Bilimleri: 2 Doktor Öğretim Üyesi
  • Mühendislik Koruma Ve Mülkiyet: Doktor Öğretim Üyesi

Konya Teknik Üniversitesi 2020 Personel Alım Şartları

Konya Teknik Üniversitesi 2020 personel alımı kapsamında başvuruda bulunacak adayların elbette hem genel şartlara hem de her bir bölüm, birim, anabilim dalı ve kadro için belirtilen özel şartlara sahip olması beklenmektedir. 23 Mart 2019 tarihli ve 29662 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanmış olan Yükseköğretim Kurumlarında Yabancı Dil Öğretimi ve Yabancı Dille Öğretim Yapılmasında Uyulacak Esaslara İlişkin Yönetmelik kapsamında adayların İngilizce ders verebiliyor olmaları gerekmektedir. Konya Teknik Üniversitesi 2020 personel alım şartları ile ilgili diğer kıstaslar ise şu şekildedir:

  • Eğitimleri Türkiye dışında tamamlayan adayların diplomalarının denkliğini onaylatması;
  • 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu 48nci maddesi uyarınca belirtilen genel şart ve özel şartlara sahip olunması;
  • Konya Teknik Üniversitesi resmi web sitesinden indirilecek ve doldurulacak başvuru formu, taahhütname, beyan belgesi;
  • T.C. Nüfus Cüzdanı fotokopisi;
  • E-devlet sisteminden indirilebilir adli sicil kaydı;
  • Adayların herhangi bir terör örgütü olan FETÖ, PKK, PYD, IŞİD ile bağlantısı olmaması gerekmektedir.

Konya Teknik Üniversitesi 2020 Personel Alımı Sınav Tarihleri

Konya Teknik Üniversitesi 2020 personel alımı için başvurular 12 Aralık 2019’da başlamış olup 26 Aralık 2019 mesai bitimine dek devam edecektir. Adayların başvurularını şahsen yapmaları zorunludur. Posta ile gönderilen ya da 3. Şahıslarca yapılan başvurular dikkate alınmayacaktır.

Konya Teknik Üniversitesi 2020 Personel Alımı Sınav Başvurusu

Profesör kadrolarına başvuracak olan adayların belirtilen belgeler dışında bilimsel yayın listelerinin 1 adet basılı, 6 adet ise CD halini; doçent ve doktor öğretim üyesi kadrolarına başvuracak adaylarınsa 1 adet basılı ve 4 adet CD halini teslim etmeleri zorunludur. Profesör ve doçent kadroları için başvurular Konya Teknik Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı’na, doktor öğretim üyesi için ise başvurular kadronun ilan edildiği ilgili fakülteye şahsen yapılacaktır.

Ayrıca Konya Teknik Üniversitesi 2020 personel alımı için başvuracak olan adayların YÖK tarafından geçerliliği kabul edilen herhangi bir yabancı dil seviye tespit sınavından 65 puan ve üzerinde almış olması gerekir.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *