«
  1. Anasayfa
  2. Genel
  3. Sağlık Bilimleri Üniversitesi 2020 Personel Alımı

Sağlık Bilimleri Üniversitesi 2020 Personel Alımı

Sağlık

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Personel Alımı 2020

2 Kasım 2018 tarihli ve 30583 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan Devlet Yükseköğretim Kurumlarında Öğretim Elemanı Norm Kadrolarının Belirlenmesine ve Kullanılmasına Yönelik Yönetmelik hükümleri gereğince; 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu, Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği, Yükseköğretim Kurumlarında Yabancı Dil Öğretimi ve Yabancı Dille Öğretim Yapılmasında Uyulacak Esaslara İlişkin Yönetmelik; 667 sayılı Devlet Memurları Kanunu 48nci maddesi hükümlerince akademik personel alımı yapılacaktır. Başvuruların yayımlanmış olan ilanlar için gerekli aranan şartları kapsaması gerekmektedir. Sağlık Bilimleri Üniversitesi 2020 personel alımı kapsamında alım yapılacak pozisyon, alım şartları ve başvuru tarihleri ile ilgili bilgiyi yazımızın detaylarında bulabilirsiniz.

Sağlık Bilimleri Üniversitesi 2020 Personel Alınacak Pozisyon

Sağlık Bilimleri Üniversitesi 2020 personel alımı kapsamında 22 yeni öğretim elemanı alımı yapacaktır. Adayların başvuru metninde yer alan şartları ve aranan kriterleri dikkatli bir şekilde okumaları ve anlamaları rica olunur. Başvuru esnasında herhangi bir yanlış ya da eksik bilgi beyan ettiği anlaşılan adayların başvuruları geçersiz sayılacaktır. Sağlık Bilimleri Üniversitesi 2020 personel alınacak pozisyon hakkında detaylar şöyledir:

Gülhane Diş Hekimliği Fakültesi

Klinik Bilimler:

⦁ Ağız Ve Diş Çene Radyolojisi – Doktor Öğretim Üyesi
⦁ Pededonti – Doktor Öğretim Üyesi
⦁ Protetik Diş Tedavisi – Profesör
Gülhane Hemşirelik Fakültesi

Hemşirelik:

⦁ Psikiyatri Hemşireliği – Doçent
Gülhane Sağlık Bilimleri Fakültesi

Sosyal Hizmet:

⦁ Sosyal Hizmet – Profesör
Gülhane Tıp Fakültesi

Temel Tıp Bilimleri:

⦁ Anatomi – 2 Doktor Öğretim Üyesi
⦁ Fizyoloji – Profesör
⦁ Histoloji Ve Embriyoloji – Doktor Öğretim Üyesi
⦁ İç Hastalıkları – Doktor Öğretim Üyesi
⦁ Su Altı Hekimliği Hiperbanik Tıp – Doktor Öğretim Üyesi
⦁ Tıbbi Biyoloji – 2 Doktor Öğretim Üyesi
⦁ Tıbbi Mikrobiyoloji – 2 Profesör
⦁ Tıp Bilişimi – Doktor Öğretim Üyesi

Hamidiye Hemşirelik Fakültesi
Hemşirelik:

⦁ Hemşirelikte Yönetim – Doktor Öğretim Üyesi
Hamidiye Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu

Dişçilik Hizmetleri:

Ağız Ve Diş Sağlığı – Doktor Öğretim Üyesi
Hamidiye Tıp Fakültesi

Dahili Tıp Bilgileri:

⦁ Ruh Sağlığı Ve Hastalıkları – Doktor Öğretim Üyesi
Hamidiye Uluslararası Tıp Fakültesi

Dahili Tıp Birimleri:

⦁ Halk Sağlığı – Doktor Öğretim Üyesi
Hamidiye Yaşam Bilimleri Fakültesi

Egzersiz Ve Spor Bilimleri:
⦁ Egzersiz Ve Spor Bilimleri – Doktor Öğretim Üyesi

Sağlık Bilimleri Üniversitesi 2020 Personel Alım Şartları

Sağlık Bilimleri Üniversitesi 2020 personel alımı kapsamında profesör, doçent ya da doktor öğretim üyesi kadrolarına başvuracak olan adayların ilgili kriterleri taşıyor olmaları gerekmektedir. Bunun dışında Sağlık Bilimleri Üniversitesi 2020 personel alım şartları konusunda dikkat edilmesi gereken başka hususlar da bulunmaktadır:
Adaylar başvuru tarihleri içerisinde yalnızca bir kadro ve anabilim dalı için başvuru yapabilirler. Bu kuralın çiğnenmesi halinde tüm başvuruların iptal edilebileceği unutulmamalıdır;

Eğitimini yurtışında tamamlamış olan adayların eğitim belgeleri, mezuniyet belgesi ve diplomalarını Sağlık Bilimleri Üniversitesi Kurul Başkanlığınca onaylatarak denkliğini kanıtlamalıdırlar;
Başvuruda bulunan adayların personel alım şartlarını ne denli taşıdığı Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörlüğü tarafından oluşturulacak olan Ön İnceleme ve Değerlendirme Komisyonu tarafından incelenecektir. İnceleme sonrasında kriterlere uygun adayların başvuruları kabul edilecektir.

Başvuruda bulunan adayın ilgili kriterlere uymadığının sonradan fark edilmesi halinde ataması yapılmayıp başvurusunun iptali sağlanacaktır.

Sağlık Bilimleri Üniversitesi bünyesinde yabancı dilde eğitim veren anabilim dallı için istihdam edilecek olan öğretim görevlilerinin de Yabancı Dil Seviye Tespit sınavından aldıkları geçerli puanı sunmaları gerekmektedir.
Sağlık Bilimleri Üniversitesi 2020 Personel Alımı Sınav Tarihleri ve Sınav Başvurusu
Profesör, doçent ve doktor öğretim üyesi kadroları için başvurular 13 Aralık 2019’da başlayarak 27 Aralık 2019’da sona erecektir. Bu süre zarfında adayların başvurularını profesör ve doçentlerin Sağlık Bilimleri Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı’na; doktor öğretim üyelerinin ise başvuracakları bölümün ilgili fakültesine yapmaları gerekmektedir. Bu başvuru şahsen yapılması, iş başvurusunda bulunacak şahıs mutlaka görüşmeye gitmelidir.
Ayrıca profesör ve doçent kadroları için başvurmayı düşünenlerin bilimler yayınlarının ve diğer başvuru belgelerinin bulunduğu bir adet basılı, 6 adet CD’ye aktarılmış dosya; doçent ve doktor öğretim üyeleri ise 1 adet baskı, 4 adet CD’ye yüklenmiş başvuru dosyasını teslim etmelidirler.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *