«
  1. Anasayfa
  2. Genel
  3. Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi 2020 Personel Alımı

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi 2020 Personel Alımı

ISPARTA

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Pesonel Alımı 2020

Isparta Uygulamalı Bilimleri Üniversitesi Rektörlüğü İŞKUR aracılığıyla istihdam etmek üzere sürekli işçi alımı yapılacaktır. Rektörlüğe bağlı birimlerde çalışacak olan işçiler 4857 sayılı İş Kanunu ve Kamu Kurum ve Kuruluşlarında İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik bağlamında istihdam edilecektir. İlanlara başvurular İŞKUR resmi web sitesi ya da il ve ilçe merkezleri aracılığıyla yapılacaktır. Isparta Uygulamalı Bilimleri Üniversitesi 2020 personel alımı ilanlarına başvuruda bulunacak olan adayların ilan yayın tarihinden itibaren beş gün içerisinde başvurularını yapmaları gerekmektedir. Başvuru için İŞKUR internet sitesi olan www.iskur.gov.tr kullanılabileceği gibi Isparta Uygulamalı İş Kurumu İl Müdürlüğü ve Isparta İş Kurumu Hizmet Merkezi’ne de müracaat edilebilir.

Isparta Uygulamalı Bilimleri Üniversitesi 2020 Personel Alınacak Pozisyon

İŞKUR üzerinden kabul edilecek başvurular ile birlikte Isparta Uygulamalı Bilimleri Üniversitesi bünyesine 25 sürekli işçi alınacaktır. Adayların görevlendirilmesi üniversite tarihi tarafından belirlenen tarihte yapılacak olan kura ile belli olacaktır. Kura noter eşliğinde olacak olup kura sonrası kazanan adaylar ise sözlü sınava gireceklerdir. Isparta Uygulamalı Bilimleri Üniversitesi 2020 personel alınacak pozisyon, unvan, cinsiyet ve kişi sayısı şu şekildedir:

  • Bahçıvan – 1
  • Boyacı – 1
  • Demir Doğramacı – 1 kişi
  • Güvenlik Görevlisi – 5 kişi
  • Mobilyacı – 1
  • Sıvacı – 1
  • Temizlik Görevlisi – 13 kişi
  • Tesisat Teknolojisi Teknisyeni – 2

Isparta Uygulamalı Bilimleri Üniversitesi sürekli işçi alımı kapsamında sadece temizlik görevlisi kadrosu için hem erkek hem de kadın alımı yapılacaktır. Diğer kadrolar için ise yalnızca erkek adayların başvuruları kabul edilecektir.

Isparta Uygulamalı Bilimleri Üniversitesi 2020 Personel Alım Şartları

Bahçıvan, boyacı, demir doğramacı, güvenlik görevlisi, mobilyacı, sıvacı, temizlik görevlisi, tesisat teknolojisi teknisyeni kadroları için başvuracak adayların birtakım genel ve özel şartları da taşıyor olmaları gerekmektedir. Isparta Uygulamalı Bilimleri Üniversitesi 2020 personel alım şartları şöyledir:

  • Başvuracak adayların 18 yaşını bitirmiş olmaları;
  • Adayların 2527 sayılı Türk Soylu Yabancıların Türkiye’de Meslek ve Sanatlarını Serbestçe Yapabilmelerine, Kamu, Özel Kuruluş veya İşyerlerinde Çalıştırılabilmelerine İlişkin Kanun hükümlerince Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak;
  • İŞKUR tarafından başvurusu yapılacak olan pozisyonlar için istenen gerekli belgelere sahip olunması;
  • Herhangi bir terör örgütü, yapı, oluşum gibi örgütlere sahil olmamak ve bu örgütlerin propagandalarını yapmamak;
  • Kamusal haklarından mahrum bırakılmamış olmak;
  • Güvenlik soruşturması sonucunun olumlu çıkması;
  • Erkek adayların askerliğini yapmış olması, askerlikten muaf olması ya da askerliği tescil ettirmiş olması;
  • Fiziksel ve ruhsal sağlığının çalışmaya ve ilgili görevleri yapmaya engel teşvik etmemesi;
  • Atama yoluyla ilgili kadrolarda çalışma hakkı kazanan adaylar için 2 ay deneme süresi uygulaması yapılacaktır;
  • Adaylar 24 saat bazında vardiyalı olarak çalışacaklardır;
  • Maaşlar asgari ücret olarak ödenecektir.

Isparta Uygulamalı Bilimleri Üniversitesi 2020 Personel Alımı Sınav Tarihleri ve Sınav Başvurusu

Isparta Uygulamalı Bilimleri Üniversitesi 2020 personel alımı başvuruları 12 Aralık 2019’da başlamış olup adayların başvurularını 16 Aralık 2019’da kadar yapmaları gerekmektedir. Ön değerlendirme sonucu kuraya dahil olmaya hak kazanan adayların isimleri Isparta Uygulamalı Bilimleri Üniversitesi resmi web sitesinde duyurulacaktır. 19 Aralık 2019 saat sabah 09:00’da Isparta Uygulamalı Bilimleri Üniversitesi Orman Fakültesi Konferans Salonu’nda noter eşliğinde kura yapılacaktır. Kura sonuçları aynı gün yine noter huzurunda duyurulacaktır. Sonrasında başvuran adayların belgelerini 24 Aralık 2019’a kadar teslim etmeleri gerekmektedir. Sözlü sınav tarihi ve yeri henüz açıklanmamıştır. Dolayısıyla kazanan adayların ne zaman belli olacağı de belirsizliğini korumaktadır. Isparta Uygulamalı Bilimleri Üniversitesi resmi sitesini daima kontrol ederek güncel sınav tarihini öğrenebilirsiniz. Adaylar ilgili kadrolar için şahsen başvurmalıdır. Kendi adlarına bir yakınları başvuruda bulunamaz.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *