«
  1. Anasayfa
  2. Genel
  3. Bartın Üniversitesi 2020 Personel Alımı

Bartın Üniversitesi 2020 Personel Alımı

Bartın2020

Bartın Üniversitesi Personel Alımı İlanı 2020

Yayınlanan ilanda Bartın Üniversitesi’nin ilgili birimlere 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu, Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği ile Bartın Üniversitesi Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Ölçütleri Yönergesi kapsamında öğretim üyesi alınacağı duyurulmuştur. Bartın Üniversitesi 2020 personeli kapsamında toplam 3 akademik personel alımı yapılacaktır. Adayların başvuru öncesinde personel alınacak pozisyon, alım şartları ve başvuru tarihleri gibi hususlarda bilgi sahibi olmaları gerekmektedir.

Bartın Üniversitesi 2020 Personel Alınacak Pozisyon

Bartın Üniversitesi 2020 personel alımı kapsamında ataması yapılacak adaylar iki farklı birim ve üç farklı anabilim dalından birinde görevlendirilecektir. Her bir anabilim programı için birer akademik personel alımı yapılacaktır. Adaylar doçent ya da doktor öğretim üyesi unvanı ile başvuru yapabileceklerdir. Her bir programa ve unvana yönelik olarak başvuru şartları değişiklik göstermektedir. İlgili kadrolar için başvuracak adayların pozisyonların gerekliliklerini sağladıklarından emin olmaları gerekmektedir. Bartın Üniversitesi 2020 personel alınacak pozisyonlar şöyledir:

Fen Fakültesi

Matematik:

Analiz ve Fonksiyonlar Teorisi – Doçent

Analiz ve fonksiyonlar teorisi küme dizileri üzerine çalışmalar yapmış

Uygulamalı Matematik – Doçent

Olasılık teorisi üzerine çalışmalar yapmış

Sağlık Bilimleri Fakültesi

Sosyal Hizmet:

Sosyal Hizmet – Doktor Öğretim Üyesi

Aile içi şiddet üzerine çalışmalar yapmış

Bartın Üniversitesi 2020 Personel Alım Şartları

Doçent ya da doktor öğretim üyesi olarak başvuruda bulunacak adayların Bartın Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı’na bağlı resmi internet sitesindeki Öğretim Üyesi Kadrolarına Başvuru Süresi sayfasındaki Öğretim Üyeliğine İlk Defa veya Yeniden Başvuracak Adayların Yayın ve Faaliyetlerini Değerlendirme Formu nu indirmeleri gereklidir. İndirilen formlar bilgisayar ortamında doldurulduktan sonra 1 kopya olarak her sayfası paraflanıp teslim edilmelidir.

Herhangi bir pozisyona başvuruda bulunacak olan doçent ya da doktor öğretim üyesi adaylar Bartın Üniversitesi Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Ölçütleri Yönergesi kapsamında belirtilen koşulları yerine getirebiliyor olmalıdır. İlgili yönergeye Bartın Üniversitesi Mevzuatlar/ Yönergeler sayfası üzerinden ulaşılabilir.

Doçentlik kadrosuna başvuracak kişilerin teslim etmesi gereken belgeler şöyledir:

  • 6 adet vesikalık fotoğraf
  • Nüfus cüzdanı fotokopisi
  • Son eğitim görülen kuruma ait noter onaylı diploma ile doçentlik belgesi
  • Erkek adaylar için askerlik durumu beyanı
  • Adli sicil kaydı
  • Özgeçmiş
  • Eserlerin listesi
  • Yabancı dil sınavı sonuç belgesi
  • Bilimsel eserlerin jüri üyelerine teslim edilmek amacıyla 1 kopya basılı; 3 kopya CD ya da USB belleğe aktarılmış nüshaları

Doktor öğretim üyeliği kadrosuna başvuracak kişilerin teslim etmeli gereken belgeler şöyledir:

  • 6 adet vesikalık fotoğraf
  • Nüfus cüzdanı fotokopisi
  • Son eğitim görülen kuruma ait noter onaylı diploma ile doktora belgesi
  • Erkek adaylar için askerlik durumu beyanı
  • Adli sicil kaydı
  • Özgeçmiş
  • Eserlerin listesi
  • Yabancı dil sınavı sonuç belgesi
  • Bilimsel eserlerin jüri üyelerine teslim edilmek amacıyla 1 kopya basılı; 3 kopya CD ya da USB belleğe aktarılmış nüshaları

Başvuran adaylar 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48. maddesindeki şartlara sahip olmalıdır.

Eğitimini yurtdışında tamamlayan başvuru sahipleri diplomalarını Yükseköğretim Kurulu veya Üniversite Kurulu’na onaylatmalıdır.

Başvuru süreci ile ilgili başvuru tarihleri arasında yapılacak olan güncellemeler ve duyurular Bartın Üniversitesi web sitesi üzerinden yapılacaktır.

Bartın Üniversitesi 2020 Personel Alımı Sınav Tarihleri ve Sınav Başvurusu

Bartın Üniversitesi 2020 personel alımı için ilgili kadrolara başvuracak adayların başvurularını 3 Aralık 2019 – 18 Aralık 2019 tarihleri arasında tamamlamaları gereklidir. Adaylar her bir unvan için istenen belge ve bilgilerle birlikte posta yoluyla ya da şahsen Bartın Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı’na başvuracaklardır. Belirtilen şartları taşımayan ve başvuru süresi dahilinde başvuru yapmayan adayların başvuruları işleme alınmayacaktır.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *