«
  1. Anasayfa
  2. Genel
  3. Orta Doğu Teknik Üniversitesi 2020 Personel Alımı

Orta Doğu Teknik Üniversitesi 2020 Personel Alımı

ortadogu

Orta Doğu Teknik Üniversitesi 2020 Personel Alımı

Orta Doğu Teknik Üniversitesi 4857 sayılı İş Kanunu’na tabii, sürekli çalışacak personel alımı yapacaktır. Alımlar belirlenen gün ve saatte kura yöntemi ile yapılacaktır. Adayların kuraya dahil olabilmeleri için başvurularını Türkiye İş Kurumu üzerinden yapmaları gerekmektedir. İŞKUR üzerinden müracaat eden adaylar arasından asil ve yedekler belirlenecektir. Asil ya da yedekler arasına girmeye hak kazanan kişiler Orta Doğu Teknik Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı resmi sitesi üzerinden duyurulacaktır. Orta Doğu Teknik Üniversitesi 2020 personel alımı kapsamında alım yapılacak pozisyonlar ve alım şartları ile kura tarihine ilişkin bilgiler yazımızın detaylarında yer almaktadır.

Orta Doğu Teknik Üniversitesi 2020 Personel Alınacak Pozisyon

2020 yılında sürekli işçi olarak değerlendirilmek üzere Orta Doğu Teknik Üniversitesi bünyesine toplamda 55 personel alımı yapılacaktır. Başvuruda bulunacak olan adayların en az ilköğretim mezunu olmaları kıstası yer almaktadır. Orta Doğu Teknik Üniversitesi 2020 personel alınacak 2 ayrı pozisyon bulunmaktadır. Başvuru tarihleri için süre kısıtlı olup, kura ise birkaç hafta içerisinde yapılacaktır. Kura sonrasında ilgili pozisyonlara yerleşmeye hak kazanan adayların en geç yeni yılın başında görevlerine başlamaları planlanmaktadır.

Orta Doğu Teknik Üniversitesi 2020 yılında istihdam edilmek üzere temizlik personeli ve güvenlik görevlisi alımı yapacaktır. Toplam 55 kişi olan kontenjanın 35 kişisi güvenlik görevlisi pozisyonuna, 20 kişisi ise temizlik personeli pozisyonuna ayrılmıştır. Güvenlik görevlisi pozisyonuna başvurmak isteyen kişilerin en az lise mezunu olması gereklidir. Temizlik personeli pozisyonu için başvuracak adayların ise ilköğretim mezunu olmaları yeterlidir. Adayların başvurularını belirtilen tarih aralıklarında İŞKUR üzerinden yapmaları önem arz etmektedir. Başvuru tarihi bittikten sonra herhangi bir başvuru kabul edilmeyecektir. Ayrıca ilgili pozisyonlara başvuru ile ilgili yayınlanan ilanda başvurabilecek adaylar için yaş aralığı da belirtilmiştir.

Orta Doğu Teknik Üniversitesi 2020 Personel Alım Şartları

Temizlik personeli ve güvenlik görevlisi pozisyonlarına başvuracak olan adayların aşağıdaki şu alım şartlarını karşılamaları gerekmektedir:

  • Adayların ilanın yayınlandığı tarihten itibaren 5 gün içerisinde İŞKUR internet adresi üzerinden, il müdürlüklerinden, hizmet noktalarından ya da hizmet merkezlerinden başvuru yapmaları önemlidir. Adaylar internetten başvuru yapmak için ana sayfada İş Arayan kısmına tıklayarak T.C. kimlik numarası ve şifreleri ile giriş yaptıktan sonra başvuru yapabilirler.
  • Ön lisans ya da lisans mezunu olarak başvuru yapacak olan adayların KPSS ya da EKPSS puanlarının 60 üzerinde olması kritiktir. EKPSS ile başvuracak adaylar hangi yılda girdikleri sınav puanı ile başvuru yapacaklarını seçebilirler.
  • İşe alınacak olan personel noter huzurunda yapılacak kura ile seçilecektir.
  • Kura ile seçilecek kişiler, kurumun şartlarını ve gerekliliklerini yerine getirmek zorundadır.
  • Kuraya tabii olmaya hak kazanan adayların posta adreslerine ayrıca tebligat gönderilmeyecektir. Adayların kuraya hak kazanıp kazanmadıklarını kurumun internet adresinden takip etmeleri şarttır.
  • Adaylar başvuru esnasında İŞKUR üzerinde gerçeğe aykırı herhangi bir bilgi beyan etmemelidir. Gerçeğe aykırı beyanla başvurduğu anlaşılan adayların iş başvuruları iptal edilecek, gelecekteki İŞKUR başvuruları da askıya alınacaktır.
  • Ayrıca adaylar, ilan tarihinden itibaren 36 yaşından gün almamış olmalıdır.

Orta Doğu Teknik Üniversitesi 2020 Personel Alımı Sınav Tarihleri ve Sınav Başvurusu

Orta Doğu Teknik Üniversitesi 2020 güvenlik personeli ve temizlik görevlisi alımı için kura 19 Aralık 2019 tarihinde yapılacaktır. Kura saati Perşembe günü 10:00 ile 12:30 arasındadır. Kura yeri Orta Doğu Teknik Üniversitesi bünyesinde MM 25 amfisidir. 55 kişinin ve yedek adayların kurası Ankara 32. Noterinin huzurunda gerçekleştirilecektir. Adayların başvurularını 2 Aralık 2019 ila 6 Aralık 2019 tarihleri arasında online olarak tamamlamaya dikkat etmeleri önemlidir.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *