«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Vakıfbank 2020 Mevduat Faizi Oranları

Vakıfbank 2020 Mevduat Faizi Oranları

Vakıf Açılış

VAKIFBANK 2020 Mevduat Faizi Oranları

Vakıfbank Mevduat faiz 2020 yazımız, Vakıfbank müşterilerine ya da parasını Vakıfbank üzerinden değerlendirmek isteyen müşterilere özel olarak sunulan bir imkandır. Bu yazımızdan yararlanarak sizler de Vakıfbank’ ın mevduat hesaplarının türlerine uygun şekilde faiz oranlarını 2020 yılı üzerinden görebilir ve buna uygun yatırımlarda bulunabilirsiniz. Yeni bir yılda yeni birikim başlangıçları yapmak isteyen kişiler için en ideal fırsatlardan yararlanmanız mümkündür.

Vakıfbank dolar mevduat faiz ürünlerinde en yüksek faiz uygulamasını açıklayan banka olarak bilinmektedir. 2020 yılına geçişte büyük bir ilgi ile takip edilen mevduat ürün faiz oranlarının getirisinin en yüksek bulunduğu bankalardan bir tanesi olarak adını yazdırmıştır. Vakıfbank 2020 yılına girişte mevduat faiz oranı ürünlerinde oldukça köklü değişiklikler yapmıştır. Hem ürün hem de faiz oranları ile birlikte müşterilerinin yüzünü güldürmeyi başarmıştır. Vakıfbank vadeli mevduat ve Vakıfbank vadesiz mevduat hesapları 150.000 TL ye kadar TMSF güvencesi altındadır. Son zamanlarda mal varlıklarını mevduat hesaplarında değerlendiren vatandaşların sayısında yaşanılan artış nedeni ile hem gelen mevduat ürünleri ile para veya değerli madenler üzerinden değerlendirmeye alınan işlem hacmi ile ülke ekonomisine katkıda bulunulmakta hem de para işletildiği için aynı zamanda da kişi bazlı ya da kurum bazlı sahibine kazanç sağlamaktadır.

Vakıfbank 2020 Mevduat Faizi Oranları Ne Kadar?

Vakıfbank mevduat ürünlerinin vadeli cinsten açılış miktarı 15.000 TL değeridir. Bu miktara yüzde 10.50 üzerinden faiz işleten Vakıfbank limit artırmaya gidildiğinde faizleri de yüzde 15 oranı altında doğru orantılı şekilde artırma yoluna gitmektedir. Bu sayede 15.000 TL değerinde bir yatırımı bulunan kişinin 32 günlük faiz oranı ile birlikte aylık kazancı 117 TL olmaktadır. 20.000 TL bulunduran ve bu parayı yatırım aracı olarak kullanan kişinin de 32 günlük faiz kapsamında aylık kazancı 156 TL olmaktadır.

50.000 TL Vakıfbank 2020 mevduat faiz oranları bulunduran kişinin ise, aylık olarak 392 TL değerinde kazancı bulunmaktadır. Bu sayede de aylık ve yıllık bazda kazanç elde edilmesi mümkün olabilmektedir. Hem mevduat ürün türlerini hem de detaylı faiz oranı incelemelerini Vakıfbank banka personelleri ile görüşerek size özel mevduat ürünlerine yatırım yapmanız mümkün olmaktadır.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *