«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Finans Katılım Bireysel Emeklilik İptal Etme

Finans Katılım Bireysel Emeklilik İptal Etme

tfinans mevduat

Türkiye Finans Katılım BES İptal Etme

Artık emeklilik dönemizde de kendinizi ek gelir elde edebilirsiniz. Bu durumu yaşayarak yaşlılığınızda rahat yaşamak istiyorsanız Türkiye Finans bireysel emeklilik sistemine başvurabilirsiniz. Şubelerden, internet üzerinden ve Türkiye Finans mobil uygulamadan başvuru yapabilirsiniz. Başvuru yaparken sizden bazı kesintiler alınmaktadır. Sadece başvuru anında değil birikim anınızda da ara ara bazı ek kesintilere maruz kalabilirsiniz. Ayrıca maaşınızdan her ay düzenli olarak kesintiye uğramak çoğu zaman sizi zor durumda bırakabilir. Baktığınızda birikim yapmak isterken bugünden daha da çok zarar edebilirsiniz. Zarar etmek istemiyorsanız Türkiye Finans bireysel emekliliğinizi bugünden iptal etmek isteyebilirsiniz.

Türkiye Finans bireysel emekliliğinizi açtıktan 3 ay sonra iptal edebilirsiniz. Bireysel emekliliğinizin iptal hali onaylandıktan sonra birikiminizi alabilirsiniz. Maalesef birikiminizi tümden alamazsınız. Bu zamana kadar uygulanan devlet katkı payları sizden alınır. Kalan paranızı Türkiye Finans bankalarından alabilirsiniz. Türkiye Finans şubelerine gitmeden bireysel emeklilik sisteminizi kolayca iptal edebilirsiniz. İsterseniz Türkiye Finans internet bankacılığı hizmetinden yararlanabilirsiniz. İsterseniz Türkiye Finans telefon bankacılığı hizmetinden yararlanabilirsiniz. Bu hizmetlerden nasıl yararlanacağınızı detaylıca bu yazımızdan bulabilirsiniz.

Türkiye Finans Bankası BES iptali isimli yazımızda, Türkiye Finans Bankasından Bireysel Emeklilik Sistemine geçiş yapan ancak bunu iptal ettirmek isteyen müşteriler yararlanabilir. Bu sayede BES iptalinin nasıl yapıldığı ve hangi yöntemler ile yapıldığını görebilmek mümkündür.

Türkiye Finans Çağrı Merkezi ile BES İptali

Türkiye Finans telefon bankacılığı adı altında il hizmeti Türkiye Finans Çağrı merkezidir. Çağrı merkezine bağlanmak için 0 850 222 22 44 numarayı aramalısınız. Birkaç dakika sonra Türkiye Finans çağrı merkezi müşteri temsilcinize bağlanacaksınız. Türkiye Finans müşteri temsilcinize bağlandıktan sonra bireysel emeklilik sisteminizle alakalı şikayetlerinizi dile getirebilirsiniz. Şikayetinize uygun çözüm yollarını dile getirecekler. Eğer hala Türkiye Finans bireysel emekliliğinizi iptal etmek istiyorsanız ‘İptal İşlemime Devam Etmek İstiyorum’ demelisiniz. İstenilen kişisel bilgilerinizi de doğru bir şekilde müşteri temsilcinize iletmelisiniz.
Bireysel emeklilik iptalinizden pişman olduysanız yine buradan kolaylıkla sisteminizi açabilirsiniz.

Türkiye Finans SMS ile BES İptali

İnternet üzerinden işlem yapmayı güvenli bulmuyor veya sevmiyorsanız SMS seçeneğini seçebilirsiniz. Bir kısa mesaj yoluyla Türkiye Finans bireysel emekliliğinizi iptal edebilirsiniz. T.C. kimlik numaranız ve ‘BES İPTAL’ yazarak 2210 yollamalısınız. Bireysel emekliliğiniz birkaç dakika içerisinde iptal olacaktır.
Türkiye Finans İnternet Aracılığı ile BES İptali

İnternetten www.turkiyefinansemeklilik.com.tr adresine giriş yapmalısınız. Bu sayfaya girdikten sonra bireysel giriş yapmalısınız. İnternet bankacılığı şifrenizi internet üzerinden, şubelerden veya Türkiye Finans çağrı merkezinden alabilirsiniz. Sisteminize sağlıklı bir şekilde giriş yaptıktan sonra iptal işleminize geçebilirsiniz. Adınız, soyadınız ve istenilen kişisel bilgilerinizle iptal formunuzu doldurabilirsiniz. Henüz Türkiye Finans mobil uygulamadan bireysel emekliliğinizi iptal edemezsiniz. Ama fikrinizi değiştirirseniz hem mobil uygulamadan hem de buradan online başvuru yapabilirsiniz.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *