«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Akbank Emekli Promosyonu Ne Kadar

Akbank Emekli Promosyonu Ne Kadar

akbank-emekli-promosyonu-ne-kadar-oldu

Akbank emekli promosyonu ne kadar? Akbank ne kadar emekli promosyonu veriyor başlıklı haberimizi okuyarak emekli promosyonu hakkında bilgiler alabilirsiniz. Temmuz maaş zamlarından sonra özel bankalar emekli promosyonu için kampanyalar düzenliyor. Emekli promosyonu kampanyası için ilk adımı atan banka Akbank olmuştur. Akbank 2022 emekli promosyonu, Akbank 2022 emekli promosyonu ne kadar, Akbank ne kadar emekli promosyonu veriyor, Akbank emekli promosyonu ne kadar oldu ve Akbank emekli promosyonu Kampanyası detayları haberimizin devamında yer alıyor.

Akbank Emekli Promosyonu 2022

Banka her geçen emekli promosyanlarına yönelik kampanyalar düzenliyor. Emekli promosyon kampanyasına ilk admı Yurdumuzun güzide bankası Akbank adım atmış ve kampanya başlatmıştır. Temmuz maaş zamlarının ardından kampanyaya diğer bankalarda rağbet gösterdi. Ancak günümüz koşullarında Akbank emekli promosyonu göz ardı edilecek bir tutar değildir. Akbank emekli promosyonu bankalarca sağlanan en yüksek promosyonlar arasında her zamanki gibi yerini almıştır. Sizlerde Akbank emekli promosyonu kampanyasına katılmak isterseniz haberimizi sonuna kadar okuyunuz. Akbank emekli promosyonu almak için emekli maaşınızı Akbank’a taşımanız gerkir. Emekli maaşı Akbank’a nasıl taşınır bilgileri için url’ye tıklayınız. Emekli maaşını Akbank’a taşıma : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/emekli-maasini-akbanka-tasima-2020/.html

Akbank Emekli Promosyonu Ne Kadar Veriyor 2022

Bütün bankalar peşpeşe emekli promosyonu kampanyası düzenlemektedir. En çok merak edilen ise Akbank emekli promosyonu kampanyasıdır. Banka tarafından son yapılan kampanya güncellemesi ile emekli promosyonu ne kadar oldu sizlerle paylaşmak istiyoruz. SSK, Bağkur ya da Emekli Sandığı emekli maaşınızı 28 Temmuz 2022 ile 31 Ağustos 2022 tarihleri arasında Akbank’a taşıyarak emekli promosyonu alabilirsiniz. Akbank emekli promosyonu almak için 3 yıl boyunca maaşınızı Akbank’tan almayı taahüt etmeniz gerekir.

Böylelikle 7.000 TL’ye varan Akbank emekli promosyonu alabilirsiniz. Ayrıca ek olarak kampanya dönemi süresince, verilecek en az 2 otomatik fatura ödeme talimatı karşılığında 250 TL chip para kazanırsınız. Yine Akbank emekli promosyonu kampayası süresince ilk kez Axess veya Wings sahibi olacak SGK emeklilerinin, toplamda 1.250 TL ve üzeri harcamalarına 250 TL olmak üzere toplam 500 TL chip-para kazanma fırsatı veriliyor. Sizlerde emekli maaşlarınızı Akbank’a taşıyarak Akbank emekli promosyon kampanyasından faydalanabilirsiniz.

Emekli maaşı 1499 TL’ ye kadar olan kişiler 4650 TL

Emekli maaşı 1500 TL ile 2499 TL aralığında olan kişile 5800 TL

2500 TL ve bu tutar üzerinde alan kişiler ise 7000 TL promosyon kazanırlar.

Akbank 2022 Emekli Promosyonu Kampanyasının Koşulları Nelerdir / Akbank Emekli Promosyonu Kampanyasına Kimler Katılabilir?

Akbank emekli promosyonu kampanyasından SGK emeklileri, Bağkur ve Emekli sandığı emeklileri faydalanabililer. Emekli promosyonu kampanyası için emekli maaş hesabında artı para kredisi limiti tanımlı tüm müşteriler kampanyadan faydalanabilir. SGK emeklileri, maaş tarihinden 2 gün öncesi ile maaş ödeme günü arasında mevcut artı para kredisi limitlerini %0 faiz ile kullanabilirler. Ayrıca emekliler için maaş günü sonrasında Akbank’ta geçerli güncel faiz oranları uygulanır.

Emekli maaş müşterilerince bankada çekilecek tutar artı para kredisi limiti ile sınırlı olup bu limit Banka tarafından belirlenir. Maaş gününden önceki 2 gün içinde emekli maaşını Akbank’a taşıyan, maaş hesabına artı para kredisi limiti tanımlanmasından faydalanır. Akbank emekli promosyonu kampanyasından emekli banka müşterileri ile ilk kez maaş ödemesi alacak emekli müşteriler bir sonraki aydan itibaren artı para limitinden yararlanırlar.

Emekli kişinin hesabına birden fazla maaş yatması halinde; Banka tarafından düzenlenen kampanya tarihi süresince ay içinde hesaba yatan ilk maaş ödemesi için geçerli olur. Banka tarafından ikramiye ve diğer ödemeler ile taksitli artı para kullanımı kapsam dışında bırıkılmıştır.

Akbank-emekli-promosyonu-kampanyası
Akbank ne kadar emekli promosyonu veriyor, Akbank emekli promosyonu ne kadar oldu,

Emekli Promosyonu Kampanyasına Başvurular Nasıl Yapılır / Akbank İletişim Hattı İle Emekli Promosyonu Başvurusu

Akbank emekli promosyonu kampanyası için başvurularınızı bankanın bütün şubelerinden yapabilirsiniz. Dilerseniz akbank emekli promosyonları için bankanın dijital kanallarını kullanabilirsiniz. Ayrıca Akbank mobil şube ve Akbank internet şubeye giriş yaparak Akbank emekli promosyonu başvurusu hakkında bilgilerde alabilirsiniz. Dileyen her bir emekli isterse akbank iletişim hattını arayarak emekli promosyonları hakkında bilgiler alabilir. Akbank iletişim hattı 365 gün 7/24 olmak üzere hizmetler sunar.

Akbank iletişim hattının sağladığı hizmetlerden sizlerde yararlanabilir ve bankacılık işlemlerinizi yapabilirsiniz.  Dilerseniz haberimizin konusu hususunda Akbank iletişim hattını arayarak Akbank 2022 emekli promosyonu, Akbank 2022 emekli promosyonu ne kadar, Akbank ne kadar emekli promosyonu veriyor, Akbank emekli promosyonu ne kadar oldu ve Akbank emekli promosyonu Kampanyasının bütün detayları için en güncel bilgileri alabilirsiniz.

akbank iletişim hattı : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/akbank-musteri-hizmetleri-akbank-direk-baglanma-444-25-25/.html

akbank mobil şube :  https://www.akbank.com/tr-tr/hizmetler/Sayfalar/akbank-mobile-giris.aspx

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.