«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. ABank’tan Engelli Müşterilerine Özel ATM

ABank’tan Engelli Müşterilerine Özel ATM

ABank engelli

Alternatif Bank’ın engelli vatandaşlarımız için yapmış olduğu ATM’ ler bu konuda çok hassas olan Türk Milletinin takdirini toplamış aynı zaman da engelli vatandaşlarımızın ATM’ lerde yaşadıkları sıkıntılara son vermiştir. ABank yapmış ve uygulamış olduğu bu hizmetle engelli vatandaşlarımızın işlerini çok daha kolaylaştırmıştır. Alternatif Bank nu hizmetin adını engelsiz bankacılık olarak duyurmuştur.

Engelsiz Banka Engelsiz Bankacılık

Söz konusu olan engelsiz bankacılık uygulaması ile engelli vatandaşlarımızın aynı zaman bu bankanın engelli olan müşterilerinin bankacılık işlemlerini çok daha rahat vede kolay hale getirilmesini amaçlarken, engelli vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaşmasına da katkıda bulunmaktadır. Alternatif Bank müşterilerinin bankacılık işlemleri yaparken önlerindeki engelleri yapmış oldukları uygulama ile kaldırıyor. Bu husus da yeni faaliyete sundukları engelsiz bankacılık uygulamasını çoğaltan ABank tarafından yapılan ve hizmete sunulan önemli çalışmanın ATM’lerin engellilerin kullanımına uygun hale getirilmesi olarak kullanılmasıdır. Söz konusu olan engelsiz Bankacılık için ABank bütün ATM’lerinin yanı sıra ortopedik engelli ve görme engelli vatandaşlarımızın  kullanımı için yeni hazırlanıp tasarlanan ATM’lerle de artık hizmet veriyor. ABank’ın internet sitesinden yapılan engelsiz bankacılık hizmeti ile ilgili bilgilendirmede yer alan haberlerin bütün detaylarını siz değerli okuyucularımız için hazırlayıp haberlerimize sunmak istedik.

Engelli Müşterilere Sağlanan Kolaylıklar

Görme engelli kişiler için Braille alfabesi ile yazılı etiketler mevcut olmaktadır. Aynı zaman da işitme engelli kişiler için de çağrı merkezinden hizmet almaları için online destek uygulaması da veriliyor. Bunların yanı sıra ortopedik engelli kişilerin ise ATM’ler uygun konuma geçiriliyor.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *