«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Faizsiz İhtiyaç Kredisi Veren Banka Var mı?

Faizsiz İhtiyaç Kredisi Veren Banka Var mı?

faizsiz-kredi-veren-bankalar

Faizsiz İhtiyaç Kredisi Veren Bankalar Hangileri 2019

Değerli okuyucularımız son zamanların en çok merak edilen ve sorular sorulan haberlerinin başında gelen faizsiz ihtiyaç kredisi veren bankalar var mı diye ele aldığımız ve siz değerli okuyucularımız için her türlü araştırmaları yaptığımız bu haberi sizlerin bilgilerine sunmak istiyoruz. Çünkü bu konu konu biraz karışık bir konu olarak gözükmekte olup faiz haram mı helal mi sorularını da gündeme getirse de aslında dinimize göre haram olan faiz Başımızda ki Hükümete göre helal sayılmaktadır. Bunun en açık örneğini son zamanlarda da görmekteyiz. Hazine ve Maliye Bakanlığı dahi artık bankacılık işlemleri yaparak vatandaşlara altınını getir faiz al dolarını getir faiz al ve euronu getir faiz al diye bütün medya yayın organlarından da bunun reklamını yaparak faiz helal bulmakta olup hatta ve hatta bankalardan daha fazla faiz vermektedir.

Bu yüzden bu husus yanin Faizsiz İhtiyaç Kredisi Veren Banka Var mı konusu biraz karışık bir konu olarak karşımıza çıkmış bizde finanshaberi.net olarak bu hususta sizler için gerekli olan en sağlıklı ve en doğru bilgileri bu krediyi veren bankaların yani faizsiz ihtiyaç kredisi veren bankaların birebir en yetkili personelleri ile görüşerek konu hakkında bilmeniz gereken en ince detaylara kadar araştırmalar yaparak yapmış olduğumuz araştırma ve doğru bilgileri siz değerli okuyucularımız ile paylaşmak için sitemizde yayımlamak istedik. Bu husus yani Faizsiz İhtiyaç Kredisi Veren Banka Var mı konusu son zamanlarda internet arama motorlarında en çok aranan haber olarak karşımıza çıkarken aynı zamanda internet haber sitelerinde en çok okunan haber olarak da karşımıza çıkmaktadır. Dğerli okuyucularımız birazdan isimlerini açıklayacağımız bankalar ve faizsiz ihtiyaç kredisi hakkında sizlerinde mutlak merak ettiğiniz ve aklınızda kalacak sorular olacaktır. Sizlerde Faizsiz İhtiyaç Kredisi Veren Banka Var mı diye merak ettiğiniz bu hususta aklınıza takılan bütün soruları bizlere sora bilir ve sorduğunuz ve merak etmiş olduğunuz bütün soruların cevaplarını çok rahatlıkla alabilirsiniz. Şimdi sözümüzü daha fazla uzatmadan faizsiz ihtiyaç kredisi veren bankaları ve verdikleri tutarları ayrıca bütün detayları açıklayalım.

Faizsiz İhtiyaç Kredisi Veren Katılım Adı Altındaki Dini Bankalar 2019

Değerli okuyucularımız faizsiz nakit ihtiyaç kredisi veren Dört banka bulunmaktadır. Bu bankalar dini banka olarak vatandaşlarımıza yutturulan ve nevi manevi duyguları ile oynayan bankalardır. Bu dört katılım bankası asla faiz almamaktadır. Çünkü bu dört katılım bankasına göre faiz haramdır. Bu dört dini katılım bankası sadece çok komik ama faizden daha yüksek olacak bir şekilde kar payı almaktadır. Bu bankalardan kredi alan vatandaşlarımız da boşi yere kendini kandırmış olarak ben faiz ödemiyorum sadece kar payı ödüyorum diye kendisini avutmaktadırlar. Dediğim gibi bizim insanımız temiz yürekli ve manevi konularda da çok hassas olduğu için çok kolay kandırılmaktadır. Bu bankalarda faiz almıyoruz sadece kar payı alıyoruz denmektedir. Ama vatandaşlarımızın içi rahat olsun diyanet işleri başkanı tarafından faiz haram değildir açıklaması yapılmıştır. O yüzden istediği bankadan kredi çekebilirler aslında. Bu dört katılım bankası faiz almıyor fakat kar payı alıyor ve almış olduğu kar payı ise faizlerin çok üstünde olmaktadır. Şimdi değerli okuyucularımız bu dört katılım bankasını ve almadıkları faizleri ve aldıkları kar paylarını açıklayalım…

Dört Katılım Bankası Faizsiz İhtiyaç Kredisi Vermektedir

Değerli okuyucularımız bu dört banka şu şekilde olmaktadır. Türkiye finans katılım bankası, Vakıf katılım bankası, Kuveyt Türk Bankası ve Albaraka Türk Katılım Bankası olmaktadır. Bu bankalarda faiz sisteminin dışında kar payı sisteminin olmasıdır. Zaten bu bankalar faiz değil vermiş oldukları paraya kar payı almaktadırlar. Şimdi ise bu bankaların aldıkları kar paylarına tek tek bakalım.

Türkiye finans Katılım Bankası Kar Payı Hesabı

Değerli okuyucularımız Türkiye finans katılım bankası yüzde 2,21 oranında kar payı almaktadır. Bu işlem faiz değil kar payı olarak adlandırılmış ve faiz değil diye insanlarımız kandırılmaktadır ve buradan kredi alan vatandaşlarımız da faiz almadım kar payı ödüyorum diye kendilerini kandırmaktadır. Bu krediyi kullanırken en fazla 36 ay vede seçeneği sizlere sunulmakta olup farklı ihtiyaçlarınız ve farklı seçenekleriniz içinde bankaya kar payı ödeyerek bu krediyi kullana bilirsiniz. Değerli okuyucularımız sizlerde katılım bankacılığı sisteminin uygunluğu dahilinde yaşamınızın istediği alanında ve zamanın da bu krediden yararlana bilirsiniz. Türkiye finans katılım bankası başvurusunu SMS ile ÇÖZÜM yazarak boşluk bırakın ve T.C’ yi yazarak 2310’a gönderdiğiniz takdirde bu krediye kolaylıkla başvuru yapabilirsiniz. Tabi komik olacak ama bu kredide faiz değil kar payı ödemiş oluyorsunuz. Şimdi ne kadar ödeyeceksiniz örnek vererek bakalım.

Örnek: 10 BİN TL kredi tutarında 12 ay vede içinde aylık taksit ödemeniz 983.00 TL olurken toplamda ödeyeceğiniz kar payı ve ana para 11.808 lira olacaktır.

Örnek: 10 BİN TL kredi tutarında 24 ay vede içinde aylık taksit ödemeniz 568.00 TL olurken toplamda ödeyeceğiniz kar payı ve ana para 13.647 lira olacaktır.

Örnek: 10 BİN TL kredi tutarında 36 ay vede içinde aylık taksit ödemeniz 434.00 TL olurken toplamda ödeyeceğiniz kar payı ve ana para 15.645 lira olacaktır.

Vakıf Katılım Tüketici finansmanı Kar Payı

Değerli okuyucularımız yine bir katım bankası olan Vakıf katılım bankasından kredi ihtiyacınızı faiz değil kar payı ödeyerek karşılaya bilirsiniz. Bu bankada da yani Vakıf Katılım Bankasında da en fazla vede seçeneği 36 ay ile sınırlandırılmaktadır. Bu bankada ise alınan kar payı normal faizlerin daha çok üstünde olarak aylık kar payı yüzde 3,25 olarak belirtilmiştir. Şimdi Bunu Örnekler ile hesaplayalım.

Örnek: 10 BİN TL kredi tutarında 12 ay vede içinde aylık taksit ödemeniz 1.060 TL olurken toplamda ödeyeceğiniz kar payı ve ana para 12.713 lira olacaktır.

Örnek: 10 BİN TL kredi tutarında 24 ay vede içinde aylık taksit ödemeniz 649.00 TL olurken toplamda ödeyeceğiniz kar payı ve ana paranın toplam tutarı 15.580 lira olmaktır.

Örnek: 10 BİN lira kredi aldığınızda 36 ay vede içinde aylık taksit ödemeniz gereken tutar 521.00 TL olurken toplamda ödeyeceğiniz kar payı ve ana paranın toplam tutarı ise 18.776 TL olmaktır. Kesinlikle bu bankalardan alacağınız kar payı altında alacağınız kredi onaylamayıp diğer bankaların ihtiyaç kredilerinin çok daha uygun olduğunu belirtmek isteriz.

Değerli okuyucularımız diğer iki bankanın kar paylarını yazmak isterdim fakat inanın faiz değil kar payı denilince ve dini duygular sömürülerek insanlarımız kandırılınca gerçekten yazarken bile bizimde sinirlerimiz bozulmaktadır. Diğer iki bankada da verilen kredilerinde aldıkları kar payı hemen hemen birbirinin aynısı olmaktadır. Bu oran yani kredi kar payı Albaraka Türk Katılım Bankasında yüzde 3.00 olurken ne kadar yüksek olduğu sizlerinde dikkatini çekmektedir. Bu bankaların içinde en uygunu yine Kuveyt Türk olurken bu bankada kredi vadesi 48 ay olarak tutulmuş ve almış oldukları kar payı ise yüzde 2,25 olmaktadır. Bizim sizlere tavsiyemiz kesinlikle diğer bankalarda faizli krediler daha uygundur. Bütün bankaların ihtiyaç kredisi, konut kredisi ve taşıt kredisi faiz oranları sitemizde her ay güncellenerek yayımlanmaktadır. Sizlerden istediğimiz manevi duygularınız ile asla kandırılmayınız birinin adı faiz diğerinin adı kar payı olarak anılmaktadır. Bizim bildiğimiz bunların hepsinin asıl adı tefeciliktir. Siz değerli okuyucularımız daha öncede hatırlattığımız gibi sitemizde bütün bankaların her türlü vermiş oldukları kredilerin aylık faiz oranları mevcuttur. Sakın bankaları karşılaştırmadan bu kadar faizlerde yüksek iken kredi çekmeyin. Önce bankaların faiz oranlarını karşılaştırın ve size göre hangisi uygun ise ona başvuru yapın…

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *