«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. T Bank Mevduat Faiz Oranları 2020

T Bank Mevduat Faiz Oranları 2020

T Bank Müşteri

T Bank 2020 Mevduat Faizleri

T Bank müşterisi olmadan mevduat hesaplarını oluşturamazsınız. T Bank müşterisi olmak için size en yakın şubeleri seçebilirsiniz. Mevduat hesaplarınızı altın ve para cinsinden açabilirsiniz. İki mevduat cinsini T Bank şubelerinden açabilirsiniz. Size en yakın T Bank şubelerine giderken nüfus cüzdanınızı, banka kartınızı ve adınıza düzenlenmiş bir faturayı almalısınız. Faturanın son 3 ay içerisinde kesilmiş olduğuna dikkat etmelisiniz. Yabancı uyruklu vatandaş iseniz pasaportunuzu ve ikametgâh belgenizi yanınıza almalısınız. Mevduat hesaplarınız hakkında daha detaylı bilgileri aşağıda bulabilirsiniz. Aşağıdaki bilgilere bakarak size en uygun olacak mevduat hesabınızı seçebilirsiniz.   T Bankası mevduat hesapları ve mevduat hesap faiz imkanları ile müşterilerine birçok farklı seçeneği sunabilmektedir.

T Bank Mevduat Para Hesabı Faiz Oranları 2020

T Bank mevduat para hesabınızı Türk Lirası, Euro ve Dolar cinsinden açabilirsiniz. Türk Lirasından mevduat hesabınıza yüzde 2,50 faiz oranı uygulanmaktadır. Dolar cinsine yüzde 1,5 ve Euro cinsine yüzde 0,6 faiz oranı uygulanmamaktadır. Vade sürenizi isterseniz 30 günden 720 güne kadar açabilirsiniz. Uzun vade sürenizdeki faiz oranı değişikliğine uğramadan birikiminizi yapabilirsiniz. Eğer Türk Lirası olarak mevduat hesabı açacaksanız en az 100 TL ve katları olacak şekilde açmalısınız. Diğer para cinsinden mevduat hesabı açacaksınız 100 TL lirasına denk gelecek para cinsinden açmalısınız. T Bank Banka kartınızla veya kredi kartınızla birikim hesabınıza otomatik ödeme talimatı verebilirsiniz. Böylece ödeme gününüzü kaçırmadan birikimlerinizi yapabilirsiniz. T Bank mevduat Para hesabı hareketlerinizi www.tbank.com.tr adresinden takip edebilirsiniz.

T Bank Mevduat Altın Hesabı

Mevduat altın yatırımlarınızla kendinize risksiz bir getiri sağlayabilirsiniz. Açacağınız mevduat altın hesabınızın özelliklerini detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz. Vade sürenizi 1 ay, 3 ay ve 12 ay belirleyebilirsiniz. Bu vadeleriniz yanında ‘T Banka Kırk Mevduat Hesabı’ açabilirsiniz. Yapacağınız altın birikimlerinize yüzde 0,75 faiz oranı ile daha fazla değer katabilirsiniz. Yazımızda bahsedilen faiz oranları brüttür. T Bankası mevduat altın hesabınızı en az 10 gram altınla açabilirsiniz. Mevduat altın hesabınıza her altın yatırdığınız gün içerisinde faiziniz uygulanmaktadır. Daha detaylı bilgili T Bank şubelerinden öğrenebilirsiniz. T Bank Mevduat Altın hesabı içerisinde bazı kampanyaları barındırmaktadır. Yeni evli çiftseniz size diğer T Bank müşterilerinden daha fazla faiz oranı uygulanmaktadır. Banka tarafından belirlenen sizin için faiz oranınız yüzde 2,5 olarak uygulanmaktadır. Ayrıca ziynet eşyalarınızla mevduat altın hesabı açabilirsiniz. Ziynet eşyalarınızı, eski tarihli altınlarınızı belirlenen tarihlerde T Bank şubelerine getirmelisiniz. Belirlenen tarikleri T Bankası resmi internet adresinde bulabilirsiniz.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *