«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Yapı Kredi Mobil İle Kredi Başvurusu

Yapı Kredi Mobil İle Kredi Başvurusu

yapı_kredi_mobil_ile_ihtiyaç_kredisi

Yapı Kredi Mobil İle Kredi Başvurusu

Yapı Kredi Mobil İle Kredi Başvurusu ; Mobil şube ile kredi başvuruları çok daha kolay ve hızlı yapılır. Teknolojinin bizlere sağladığı avantajlardan birisi dijital Bankacılık olmaktadır. Dijital Bankacılık sadece Mobil şube ile sınırlı değildir. İnternet Bankacılığı, SMS Bankacılığı ve Telefon Bankacılığı gibi uygulamalar da dijital bankacılıktır. Yapı kredi Bankası Dijital Bankacılık uygulamaları ile müşterilerine hızlı, güvenli ve pratik işlemler yapabilme imkanı sağlamaktadır. Sizlerde Yapı Kredi müşterisi olarak Dijital Bankacılığın sağlamış olduğu avantajlardan faydalanabilirsiniz. Bugün ki haberimizde Yapı Kredi Mobil İle Kredi Başvurusu Nasıl yapılır hakkında bilgiler vermek istiyoruz. Sizlerde haberimizi okuyarak Yapı Kredi Mobil İle Kredi Başvurusu Nasıl yapılır ve Yapı kredi Mobil ile ihtiyaç kredisi başvurusu nasıl yapılır hakkında detaylı bilgiler alabilirsiniz.

Yapı Kredi Mobil İle Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır

Yapı Kredi Mobil İle Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır ; Yapı Kredi Mobil şube’den kredi başvurusu yapmak isteyen kişilerin mobil bankacılık uygulamasını akıllı telefonlarına indirmesi gerekmektedir. Söz konusu Mobil uygulamayı google play üzerinden kolaylıkla indirebilirsiniz. Mobil uygulamayı cep telefonunuza indirdikten sonra mobil bankacılık hesabını aktif hale getirmeniz gerekecektir. Mobil Bankacılık hesabınızı aktif etmek için mobil bankacılık şifrenizi almalısınız. Mobil hesabı açarken sizlerden istenilen bilgileri doğru olarak girdiğinizden emin olmalısınız. Hesabı aktif duruma getirme işlemlerinizi yaparken Nüfus Cüzdanını’zın yanınızda olması gerekir.

Çünkü hesabı aktif etme işlemleri sırasında Kimlik kartınızın ön yüzünün sonrada arka yüzünün uygulama üzerinde taranması gerekiyor. Kimlik tarama işlemini yaparken çok hassas olun ve elinizin titrememesine özen göstermeniz gerekiyor. Mobil Bankacılık işlemleriniz için ilk olarak sizlere geçici şifre gönderilir. Geçici şifre ile uygulamaya yeniden giriş yapın ve şifrenizi altı (6) haneli olarak değiştiriniz. Bu işlemleri tamamladıktan sonra Yapı Kredi Mobil İle Kredi Başvurusu yapma işlemlerinize geçiş yapabilirsiniz.

yapı_kredi_mobil_ihtiyaç_kredisi
Yapı Kredi Mobil İle Kredi Başvurusu

Yapı Kredi Mobil İle Kredi Başvurusu yapmak için burada belirtilen işlemleri sırası ile yapmanız gerekiyor. Uygulamaya giriş yaptıktan sonra krediler menüsüne giriş yapınız. Daha sonra başvuruda bulunmak istediğiniz kredi işlemini seçiniz. Örnek olarak ihtiyaç kredisi, taşıt kredisi, anında kredi ya da hızlı kredi işlemlerini seçebilirsiniz. Başvuruda bulunmak istediğiniz krediyi seçtikten sonra kullanmak istediğiniz tutarı ve vade seçeneğini girmelisiniz. Sırası ile bu işlemleri yaptıktan sonra Yapı Kredi Mobil İle Kredi Başvurusu işlemlerinizi tamamlamış olursunuz. Mobil bankacılık hesabını banka şubesine gitmeden açabilmeniz için Banka’da vadeli veya vedesiz gibi hesabınızın olması ya da kredi kartı kullanıcısı olarak Banka müşterisi durumunda olmanız gerekir. Mobil bankacılık şifre alma işlemleri için url’ye https://www.yapikredi.com.tr/sinirsiz-bankacilik/sifre-merkezi tıklayınız.

Yapı Kredi Mobil İle Yapılan Bankaılık İşlemleri

Yapı Kredi Mobil İle Kredi Başvurusu işlemlerinizi yapabilir ve kredi işlemlerinizin hesaplamasını yapabilirsiniz. Ayrıca Yapı Kredi Mobil İle Kredi Kartı başvurusu ve kredi kartı limit yükseltme işlemlerinizide yapabilirsiniz. Mobil uygulama ile fatura ödeme, otomatik ödeme talimatı verme, EFT, Havale, fast, kredi ödeme, kredi kartı ödeme ve KMH hesabı limit yükseltme işlemlerinizide yapabilirsiniz. Ayriyeten Hesap açma, hesap kapatma, yatırım hesabı açma, altın hesabı açma ve döviz hesabı açma işlemlerinizide yapabilirsiniz. Daha çok fazla işlem yapabildiğiniz mobil şube ile isterseniz kredi kartı temassız ödeme ve kredi kartı mobil temassız ödeme açama ve kapama işlemlerinizide kolaylıkla yapabilirsiniz.

Yapı Kredi Bankası ile ilgili ilginizi çekebilecek olan haberlerimizi alt tarafta url vererek yayımlıyoruz. Alt tarafta verilen url’lere tıklayarak dilediğiniz haberimizi okuyabilir ve haberlerimizden faydalanabilirsiniz.

Yapı Kredi Mobil Temassız ödeme url : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/yapi-kredi-mobil-temassiz-odeme-acma/.html

Yapı kredi temassız ödeme açma : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/yapi-kredi-temassiz-odeme-acma/.html

Yapı Kredi Bloke kaldırma : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/yapi-kredi-bankasi-kredi-karti-bloke-kaldirma/.html

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.